Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava mı? Runtastic mi?

Runtastic"in defalarca sapıttığı oldu ama Strava hiç böyle bir durum yaşatmadı.

Scudo
Strava ile gölün ortasından geçtiğin oluyor. Runtastic kullanmadım :)

• Beğen
Tepkiler: ahmtayd
Yani şayet arkadaşlarınızı falan aramıyorsanız daha kesin bilgiler istiyorsanız bence de runtastic...

Birşey soracağım bu runtastic strava falan ne kadar internet harcıyor 2 gblik net pakedi yapsam hergün 2 saat kullanımda yetermi ?

@Efe Cycler Strava için nete gerek yok. Gps yeterli

@ilker Ben de strava kullanıyorum fakat dün çok saçma bir hareket yaptı. Evden çıkarken başlattım. 200 metre gittim ve yolun karşısına geçmek için bi 20-30 saniye durakladım. Orda beklerken auto-pause yapmış ama sonra başlatmamış tekrar. 8 km kadar yol gitmiştim. Durunca telefona bir baktım 0.2 km gözüküyor.

@Efe Cycler

İnternete değil şarja ihtiyacın var :)

Ben strava kullanıyorum gayet memnunum hiç bir sorun yaşatmadı şimdiye kadar.

Runtastic denemedim. Strava yeterli bence. Bir gün yol olmayan bir yerden geçtim (pasaj) içimden dedim stravanın kafası karışacak şimdi diye oradan girdi buradan çıktı yol yok diye :) Baktım hiç kafa karışmamış geçirmiş beni binanın içinden.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
strava hızı geç algılıyor geçen arabada açtım .5 km artıyor hız :D ya öyle yada öyle denk geldi

Android'de Strava ya çıktı verebilen BikeComputer var internetsiz çalışabiliyor. Direk Strava uygulamasını kullanmanı öneririm

Strava kullaniyorum. Onceden runtastic kullaniyordum.
Bir gun arkadasla turlarken ikimiz de runtasticleri actik. Bakalim ne olacak diye.
Hep yan yana gitmemize ragmen arada 132 mt yukseklik farki gorunuyordu. Avg de farkli. Hemen sildim. O gun bu gundur yuzune bakmam.
Strava iyi. Ancak yukarida bir arkadasin bahsettigi gibi aktivitenin baslamamasi durumu olabiliyor. Bunu ben de yasadim. Programin baslatildigi zaman gps sinyalinin net olarak alginabilmis ve cihazin baglantiya tam olarak gecmis olmasi gerekiyor. Aksi takdirde program calismayabiliyor.

Ben ilk zamandan beri mapmyride kullanıyorum. Strava neymiş arkadaş bir deneyeyim dedim yalnız bu popülerlik sonrasında. Gerçi mapmyride dan farkı yok ise gerek yok.

Strava ve runtastik road bike proyu sadece gps açıkken bildiğim bi yolda ölçtüm. Kaç km olduğunu bildiğim. İkisinide aynı anda açtım. Runtastic çok daha yakın sonuç verdi. Strava fazla gösteriyor 1 kmye yakın. Runtastic diyorum efenim.

Şu iki programı da yükleyip yarın bir test yapıcam tamam. :D

Merhaba, strava kullanıyorum cok memnunum fakat internet kapalı iken hata alıyorum. yukarıda internetsiz de kullanıldığı belirtilmiş. Nerede hata yapıyorum acaba?

@Suat Şahin

İlk olarak internetiniz ve gpsye açın. Stravayı açın record activity deyip başlayın sonrasında internetinizi kapatabilirsiniz. Gpsden devam edecektir. Ama internetle her zaman yüksek doğrulue verir. Tek gpste fena değildir. Ama runtastic road bike proyu öneririm. Sadece gps ilede çok yakın sonuç veriyor.

Geri