Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava rota oluşturma

Guney1907

Daimi Üye
Tepki
38
İsim
Nadir Güney Kunt
Bisiklet
b'Twin
Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak. Strava da rota oluşturma diye bir şey varmış bende merak ettiğim için biraz uğraşayım dedim.Başlangıç noktasını ve bitiş noktasını giriyorsunuz o size rota oluşturuyor.Benim sorum şu kendi kafamıza göre çizemiyor muyuz?Örneğin resimdeki kırmızı ile olan yerler benim çizmek istediğim ama strava bana siyah olan yerleri gösteriyor.ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
http://(link) (link)
(link)

Scudo
Bilen yok mu ya?:(

@Guney1907 Gideceğiniz, rotayı bilmiyor musunuz? Eğer biliyorsanız bence gerek yok siz gidin o çizer kırmızı şekilde. Rota oluşturmadan yapacak.

Rota oluştururken harita üzerinde ilk tıkladığınız nokta başlangıç noktanız. Sonrasında geçmek istediğiniz yerlere tek tek tıklayarak çizdiği siyah rotayı uzatabilir, dilediğiniz rotayı oluşturabilirsiniz. Son noktayı ekledikten sonra kaydet düğmesi ile rotanızın adını koyabilirsiniz.

Rota ara noktalarını koyarken biraz alışmanız gerekecek. Bazen ısrarla istediğiniz yoldan geçirmeyip (tek yön vb. nedeniyle) yolu değişik çizebilir. Böyle bir durumda geri alıp (son noktayı silip) yukarıdaki menüden manuel moda geçebilirsiniz. Manuel modda yolları ve kuralları takip etmekten vazgeçecek ve sizin tıkladığınız noktaları düz çizgilerle birleştirmeye başlayacaktır. Bu sayede istediğiniz rotayı kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: HasanFehmi
Teşekkürler bu akşam deneyeceğim

Arkadaşlar internet sitesi değil de mobil uygulamada rota oluşturabilen var mı? Uygulamada profil>routes bölümünde sağ üstte + işaretine basınca oluşturuluyormuş ama bende + çıkmıyor. Arkadaşta çıkıyor. Ne yapmak lazım?

Aslında forumda yotuber arkadaşlar var şu karantina günlerinde dışarı cikamazken strava hakkında detaylı bir video çekerek bizi bilgilendirseler süper olur

Baktım da şimdi siteden rota oluşturun diyo. Artı göremedim ben de.

Rota oluşturma artık premium için sağlanıyor. A noktasından B noktasına max-min. tırmanış, en kısa yol gibi seçenekleri olan, km cinsinden gösteren ücretsiz bir rota oluşturucu site/program var mıdır ?

• Üzgün
Tepkiler: Cemal Ç.
Ben alpinequest kullanıyorum. Premium bir kere ücret ödeyerek aldım. Fena değil gpx formatında navigasyonda kullanabilirsiniz. Rakım km bilgileri nokta oluşturabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
GCN aracılığıyla "komoot"u öğrenmiştim gayet üst düzey ve başarılı, tavsiye ederim.

• Beğen
Open street map de fena değil ihtiyaç olabilecek bütün bilgileri veriyor.

• Beğen
GCN aracılığıyla "komoot"u öğrenmiştim gayet üst düzey ve başarılı, tavsiye ederim.

Komoot biraz bakındım da mil cinsinden veriyordu. Ayar kısmını da göremedim. Belki üye olmak gerekiyordur. Hemen GCN videosunu izleyeyim. Teşekkür ederim.

Open street map de fena değil ihtiyaç olabilecek bütün bilgileri veriyor.
Teşekkür ederim buna da bakacağım.

Ben alpinequest kullanıyorum. Premium bir kere ücret ödeyerek aldım. Fena değil gpx formatında navigasyonda kullanabilirsiniz. Rakım km bilgileri nokta oluşturabilirsiniz.
Teşekkür ederim bunu da araştıracağım

Geri