Scudo Sports

Strava'nın 2018 yıl sonu raporu (video)

Scudo
Bisikletteki ilk yilimin belli bir kismidir ilk 1500 km boyunca strava kullanmadim 2019 hedefim +10 000 insallah [emoji3]
6af7a8a33157428d5ccfb11e9684d90f.jpg

Maşallah,maşallah hepinize.:harika:
Karbon ayak izinizi küçülttüğünüz için hepinizi tebrik ediyorum.:harika:
Benim stravam yok ama ben de yaklaşık 4000 km pedallamışım.:cool:

Arkadaşlar mobil uygulama yüklü bende.Orda mesela takipçi sayım 17,aynı zamanda benim takip ettiğim kişi de 17.Ancak bilgisiyar üzerinden strava.com'a girdiğimde 0 olarak gözüküyor.Ayrıca son 5-6 ayda toplam 10-15 kez binmişimdir bisiklete tahmini olarak (çünkü bisikletim çalındı) ama watch your film seçeneğine tıkladığımda en az 3 kaydın olması gerekmektedir diyor.3 değil 33 tane bile vardır 2018 yılında.Niçin bu tür problemler ile karşılaşıyorum bilgisi olan var mı?
10 dakika sonra gelen edit: problem çözüldü :p:D

@srdrmrs selamlar Strava'yı bilgisayardan açtığın zaman

manage your golas / Hedefinizi yönetin buraya girersen işine yarayabilir ancak ücretli

hedef.jpg

@ahmet1905 bir de grafik var ne kadar ayda sürdüğün ile ilgili
strava.jpg

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs
@sadi imren selamlar. hocam ben evdeki bilgisayara bir kaç eklenti yüklemiştim oradan görebildim. training calender diye bir bölüm vardı.

(link)

Bu yılda vakit ayırabildim , 12 000 i devirdik :) Seneye ne olacağı belli olmaz , vakit ve sağlık var iken sürebildiğim kadar yola devam.

@Prusias pedalına kuvvet sen bizim @tunsef ile güzel bir ikili olursun ;)

• Beğen
Tepkiler: tunsef
Teşekkürler :) , Tuncay Beyi forumdan takip ediyorum, güzel yerlere gidiyor . O da benim gibi tek başına sürmeyi seviyor gibi gözüküyor , belki beklenmedik yerlerde karşılaşırız kendisiyle :)

@Prusias inşaAllah karşılaşırız birgün. Mesela Sadi abiyle Göközde tanıştık, bazen tesadüf aynı gün farklı saatlerde aynı yerlerden geçiyoruz. (Mustafakemalpaşa, Yörükyenicesi gibi) :) Bursa küçük olabiliyor bazen :)

Evet, benzer yerlerde gezmeyi seviyoruz :) Mutlaka karşılaşırız , şimdiden görüşmek üzere :)

Geri