Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

street-dj kadro yardım

cakhiy

Forum Demirbaşı
Kayıt
17 Haziran 2007
Mesaj
525
Tepki
175
Şehir
istanbul/fatih
maksimum size 14.inch kadro almayı düşünüyorum.400 ytlye kdar bütçem var.sizce neler önerirsiniz?
 
Scudo
seçenek olarak küçük xc kadroları ve amoeba hussar dj var.malesef:(
 
Üzerine belki 50-100ytl daha koyup taksitle Scott Voltage kadro almak neredeyse evladiyelik bir çözüm olacaktır.
 
  • Beğen
Tepkiler: cakhiy
mosso slalom dirt jump al kadro 300 YTL destekli sağşam kadro diyorlar yorumlar iyi (link) daha ayrıntılı bilgi :D
 
Burda eskişehirde bi arkadaş satıyo 13.5'' kron xc1000 200 ytl bi konuşıyım ilan vermek isterse yardımcı olurus....;)
 
pardon voltage ve mosso kadroları unutmuşum.
bide kron xc1000e 200 demişsiniz,ben 0 xc50013.5 kadroyu 150'ye aldım,xc1000,2000den tek farkı vites kulakçığı ayrı değil,kadroyla bütün.
 
düşüniyorum bütçemi scott için filan artırabilirim birde yurdışından getirmek için bilgisi olan varsa sevinirim.
 
Yurtdışından getirmen(tanıdığın olmadan) sana çok pahalıya patlar.Kargoyala alsan kadroya verdiğin para kadar kargo ücreti alırlar öbür türlü gümrük vergiler vs. derken işin içinden çıkamazsın ki orda kadronun kaybolma ya da zarar görme ihtimalinide gözönünde bulundurman gerek yani bence biraz riskli.Scott en mantıklı çözüm bence birde giant lar hoşuma gidiyor benim.Tabi diğer arkadaşların görüşlerini bilemem.
 
  • Beğen
Tepkiler: cakhiy
king giantın küçük kdarosunu göremedim benim hayalim giant sptydi ama türkiyede yok:( arkdaşlar şimdi bunları arasından sizce hangisinintercih etmeliyim scott voltage-mosso-küçük xc kadrosu zaten şuan acemiim kdaroyu o kdar fazla zorlamam sanırsam.teşekkürler.
 
kron xc 1000 de de kulak ayrı .....

Hatta bu akşam arkadaşın birisi yamulttu:D Merdivenlerden çıkarken:D:D
 
herkese çok teşekkürler.aradığım kadroyu buldum sayılır.
 
scoot voltage kullanıorum cok sağlam rahat 3 metreye dayanıyo.ayrıca Timo Pritzel o kadroylar 7-8 metreden atlıyo. BNCE VOLTAGE
 
voltagenin size ları xs-s-m-l-xl olarak.
bende yz3 xs var 12,9inch oluyo:D maşanın girdiği yerden arka janta kadar dümdüz geliyo. 2008 modeller 400€ 2007 bulabilirsen 400-450 ytl alırsın. ama gerçekten çok sağlam bi kadro. eğer bulamazsan hussarla veya xc kadrolarıyla uğraşma. hussar dj de bi xc kadrosu sonuçta sedonayı 50kg kırabiliyorsa hussarıda çok rahat kırabilir sen hussarın dj dendiğine bakma sadece kadro küçük olduğu için dj diyorlar kalınlıklarına bakarsan anlarsın zaten scott da teknoloji daha yüksek adamlar ince kadroda sağlamlık elde edememişler kalın yapmışlar hussarda daha yüksek bi teknoloji olsa daha pahalı olurdu. eğer voltageye paran yetmezse mosso al derim kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar. hiç değilse hussar dan ve diğer xc kadrolarından çok daha sağlam. ve eğer voltage gibi bi kadro alırsan yıllarca kadro sıkıntın olmaz xc kadrolarını belli bi düzeyden sonra değiştirmen gerekicek yada kırılıcak mecburen değiştiricen.
 
hussar ile hussar dj arasında sadece küçüklük farkı yok,dj lerin arka çatalı daha kalın:),bi de kadroyu kırdığında elinde kalmıyo sanırım:)
 
Geri