Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an hangi bisiklet videosu izliyorsun?

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
Scudo
Shimano dureys ve yüzbeş karsilastirma -test videosu :)
Altyazili daha n'olsun :)
Keşke eski halinde kalaydi dedirten calisma hshsbs 😂😂😂

Son düzenleme:
@mariokaldato O kadar bile fark yok ruble birinde 11-34 (105 te) diğerinde 11-28. (link) (link) aradaki 9600 TL farkla bir gravel hanımada 5'i biryerde alırız abi. Video konusundan da kovulmadan bir video atayım.

herkese merhaba.. yaklaşık 6 yıldır Amasya'nın dağlarında bisiklet sürüyorum. Amasya'nın dağ turlarını tanıtan bir video serisi başlattım.. her hafta bir tur tanıtımı yapmayı planlıyorum.. ilk videomu dün yayınladım.. görüş ve tavsiyelerinize açığım. destek amaçlı kanalıma abone olup videolarımı izlerseniz çok memnun olurum.. herkese sağlıklı günler dilerim.. :)

herkese merhaba.. yaklaşık 6 yıldır Amasya'nın dağlarında bisiklet sürüyorum. Amasya'nın dağ turlarını tanıtan bir video serisi başlattım.. her hafta bir tur tanıtımı yapmayı planlıyorum.. ilk videomu dün yayınladım.. görüş ve tavsiyelerinize açığım. destek amaçlı kanalıma abone olup videolarımı izlerseniz çok memnun olurum.. herkese sağlıklı günler dilerim.. :)

Ben beğendim. Amasya babamın memleketi. Akrabalarda var orada. Bisikleti alıp gidip görmek, gezmek lazım aslında.

@Mahmut Abit harika 👍

Benim memleketim 😍 siz çekin ben bol bol izlerim. Şu an izleyemedim ancak destek için beğenip tüm videolarınızı izleyeceğim.

Forum kurallari geregi bir video bırakayım:

Son düzenleme:
Crankworx Rotorua Winning Runs 2020
(link)

5 dolara karbon kadro tamir kiti ve işlem tamam :)

Geri