@Adrenalin26 Bu ağırlık takıntısı siz de biraz erken başladı galiba. . Canyon bisikletler diğer bütün bisikletlere nazaran nedendir bilinmez daha hafifler. Ağır dediğiniz Lapierre 7,9 kg. (link) kıyaslama yaptığım bisiklet 7,2 kg. Jantlar arasında 200 gram fark olsa Lapierre 7,7 kg. Kadrolar arasında ki yapı farkıda bariz şekilde ortadayken ağırlığa takılmadan gönlünüzdeki aslanı alın derim ben.
@trainspotting35
Benim takıntı yaptığım konu, aradaki fiyat farkı, ve orantılı olarak ağırlık farkı...
Lapirre 600 FDJ 13 Milyar 8.4 Kilo, bide üzerindeki set Ultegra yeni, Canyon 105 set ( Ultegraya göre daha ağır bildiğim kadarı ile) 7.500 TL 7.7 KG... Sanırım arada kalan 5.5 milyarı Canyona harcasam herhalde 7 kg yakın bir bisiklet olur ) Bu adaletsizlik kafamı karıştırıyor.. 13 milyarlık bisiklete nasıl Jant takıyorsunki böle Ağır kalıyor..
Üçüncü izleyişim, çok profesyonelce hazırlanmış bir seri belgesel. Transcontinental'in bütün ruhunu yansıtıyor neredeyse. Bu arada konu aldıkları iki yarışcıdan biri Türk Tavsiye ederim...
@trainspotting35 Uygun fiyata bulu8nsa çok güzel ve beğendiğim bir bisiklet, ama 10 bin tl verip kötü jant ve tekerlekli bir bisiklet almak istemem.. Lapierrenin fiyatı dışında şikayetçi olduğum bir yanı yok, ağırlık önemli değil kesinlikle benim için ama işte daha ucuza daha kalitelisi varken itici oluyor..
Merhaba arkadaslar bu konu bir video paylasimi konusu oldugundan rica etsem sohbetleri özelden yada en azindan altina videolar koyarak yapar misiniz ? Oyle daha hos olur