Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an hangi bisiklet videosu izliyorsun?

Üç gönderi ardarda oluyor ama kusura bakmayın.😊

Bana böyle bir güzergah lazım. Belki kafa dengi bir kaç kişi daha. Olmasada sorun değil, yalnızlığı severim.😁

Scudo
Sen git ilk defa yol bisikleti kullan ama onuda TT seç :D Biraz düzgün tanıtılsaydı yol bisikleti eminim insanlar tarafından sevilicekti.. Gitmişler seçe seçe bizim bile açılarını hiç test etmedigiz bisikleti vermişler ilk defa kullanacak adama..

@emir yakup bulut ingilizce bilmediğimden çok anlayamadım ama sanırım tamir için.
Dümen, semer borusu, maşa boğazına tamir için gerekli gereçlerin koyulduğunu görmüştüm.

• Beğen
Tepkiler: emir yakup bulut
Sürede 11:00'den sonra ortalık biraz karışıyor.😁

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Bu adamları izledikten sonra bir daha düşsemde düştüm demem. Sizde demeyin.😅
Hele 07:13'de başlayan adam, anası kadir gecesi doğurmuş.🤣

Accell bisiklet fabrikası : Bianchi - Carraro - Ghost - Lapierre - Whistle - Brompton ve yedek parça Xlc - Brooks - Rıtchey - Dt Swiss vb . Güzel bir fabrika gezisi olmuş forumda yayınlanmadı ise seyretmenizi temenni ederim.(link)

• Beğen
Canlı yayında Jant örümü ve akort ayarı var.

Arkadaşlar benim gibi hem bisiklet hem Uzak Doğu tutkunuysanız, geçen hafta sonu bulduğum bu kanalı tavsiye ederim. Tokyo'dan Hokkaido'ya 1300km. bisiklet süren Türk arkadaşımız.

Bugün gözüme takıldı da, izlerken videonun içine düştüm. Böyle yerler gördükçe, yaşadığımız şehirlerden soğumaya başlıyoruz. Kusur şehirlerimizde değil tabi, insanımızda. Her yer çöplük içinde, tahrip edilmiş, kirletilmiş. Temiz alan bulmak gerçekten zorlaştı.

(link)
17.dakikadan itibaren bisiklet konusu işlenmiş gülme garantili.

• Beğen
Geri