Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an hangi bisiklet videosu izliyorsun?

Scudo
Enduro bisikletin lastiklerini değiştirip bikepacking ile sürerek yarışa gitmek.

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
Yigitcan ic in turkiye turunu iemem yarim kalmisti onu izledim bide daha onceden izlediğim hızlı ve çılgının videosuna denk geldim son zamanlarda sardi

Son birkaç gündür bunlara sardım fakat merak ettiğim kuralları uygulama konusundaki katılığı ile meşhur Amerikan polisi bunlara neden göz yumuyor?

Son birkaç gündür bunlara sardım fakat merak ettiğim kuralları uygulama konusundaki katılığı ile meşhur Amerikan polisi bunlara neden göz yumuyor?

Canı isteyenin el bombası, bazuka, ağır makineli, uzun namlulu silah dahil her türlü silahı bireysel ihtiyacı için satın alabildiği, kafası bozulan liseli gencin gidip okul arkadaşlarını taradığı ülkede mi?

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Canı isteyenin el bombası, bazuka, ağır makineli, uzun namlulu silah dahil her türlü silahı bireysel ihtiyacı için satın alabildiği, kafası bozulan liseli gencin gidip okul arkadaşlarını taradığı ülkede mi?
Bireysel silahlanma konusundaki aşırı serbestiyetin yol açtığı kaotik ortam... evet bu konuda haklısınız fakat Amerika da her alanda böylesi bir başı bozukluk olmadığını teyit edersiniz sanırım. Aksi takdirde abd süper güç olamazdı zaten.

Bireysel silahlanma konusundaki aşırı serbestiyetin yol açtığı kaotik ortam... evet bu konuda haklısınız fakat Amerika da her alanda böylesi bir başı bozukluk olmadığını teyit edersiniz sanırım. Aksi takdirde abd süper güç olamazdı zaten.

Başı bozukluk değil tabii. Halkın kendilerini mutlu edecek oyuncaklarla oynarken başkalarına verebilecekleri zararlara göz yumuyorlar diyelim.

Bu işin doğasında var.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50 ve MakRo
@srdrmrs sizden bir yerli inceleme videosu gelirse güzel olur, tekrardan hayırlı olsun

açıkcası hiç aklımda bile yoktu. alım işlemlerinden itibaren bir inceleme videosu çekeyim.

teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri