@CmlCLK Bystander effect işte, yetkili birileri ilgilensin işte o kadar vergi veriyoruz ben mi uğraşıcam bunlarla diye düşünüp geçiyor insanlar. Başka birileri ilgilenir illa diye. Toplum kalabalıktaştıkça sorumluluğun başkalarına mal edilmesi de o kadar yaygınlaşıyor. Bir de hooop napıyosun sen desek bisiklet hırsızı belki silah kullanacak bana zarar verecek diye bir korku da olabilir, her şey mümkün maalesef
Hocam bu gibi dusuncelerin sonunda adamlar siyasete kadar girip hic ugrasmadan soyar oldular insanlari. Insanlari diyorum cunku sadece Turkiye'de degil bu durum
Ekleme: Bir de zaten halka acik yerlerde olmasi gulunc. Hani sakin, sessiz bir yer olsa dediginiz gibi insan cekinebilir. Ama onca kalabaligin icinde cekip de vuracak degil ya :S Insanlar iyice duyarsizlasti, pfff.
@CmlCLK İlk 2 dakikaya kadar olan ses var ya ön balata dediği benim sağ bisikletinde her sabah çıkıyor farklı nedenlerden çıkabilir mi o ses üstadlarım?
@Raptor8 O kadar yüksek hız da kontrolu iyi sağlamış tebrik ederim şahsen yol bisikletim olsa ben yapamazdım
Alman çift dünya turlarında Türkiyeden geçiyor. öncelikle cesaretlerine şaşırdım ve ön yargılarımın içinde boğulduğumu farkettim. Kışın, olumsuz hava koşullarona rağmen bu cesaretleri beni etkiledi. birisi yorum yazmış "Türkiyeden bile çoğu kişi olumsuz durumlara karşı böyle tura cesaret edemezdi" diye..
@burakncn hocam 4. videyu izlersen göreceksin. jantı çatlayınca yenisi için için ordudan istanbula otobüsle hususi gidiyor. aynı markayla 30000km yapmış galiba. orjinal jant istanbulda olduğu için heralde. yani bisiklet parçaları kaliteli olsa gerek.