MutluGezgin
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 480
- İsim
- Ali
- Başlangıç
- 1983—84
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
pttavm'den sipariş ettiğim bisiklet parçası 12 günde anca elime ulaşabildi. ptt kargo sitesine göre ürün geçen cuma günü ptt merkeze geldi, o gün iş çıkışı gittim ama yeni geldi daha filan dediler, cumartesi gittim sistem çalışmıyor dediler. Sipariş tarihinden 12 gün sonra bugün eve teslim edilmiş gözüküyor, muhtemelen kapıcıya bıraktılar.
Sırf inadına ürünü iade edeceğim, 50TL fazla verip hemen gönderen başkasından tekrar satın alacağım. Siparişi yarın sabah versem en kötü ihtimal perşembe elime geçer.
Hem satıcı geç gönderdi, hem de ptt kargo süründürdü. İkisine de kıl oldum. Pttavm kullanmadan önce iki defa düşüneceğim bundan sonra.
İade ederken de iade oluşturduktan sonra en son göndermem gereken günü de bekleyeceğim.
Sırf inadına ürünü iade edeceğim, 50TL fazla verip hemen gönderen başkasından tekrar satın alacağım. Siparişi yarın sabah versem en kötü ihtimal perşembe elime geçer.
Hem satıcı geç gönderdi, hem de ptt kargo süründürdü. İkisine de kıl oldum. Pttavm kullanmadan önce iki defa düşüneceğim bundan sonra.
İade ederken de iade oluşturduktan sonra en son göndermem gereken günü de bekleyeceğim.