Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

pttavm'den sipariş ettiğim bisiklet parçası 12 günde anca elime ulaşabildi. ptt kargo sitesine göre ürün geçen cuma günü ptt merkeze geldi, o gün iş çıkışı gittim ama yeni geldi daha filan dediler, cumartesi gittim sistem çalışmıyor dediler. Sipariş tarihinden 12 gün sonra bugün eve teslim edilmiş gözüküyor, muhtemelen kapıcıya bıraktılar.

Sırf inadına ürünü iade edeceğim, 50TL fazla verip hemen gönderen başkasından tekrar satın alacağım. Siparişi yarın sabah versem en kötü ihtimal perşembe elime geçer.

Hem satıcı geç gönderdi, hem de ptt kargo süründürdü. İkisine de kıl oldum. Pttavm kullanmadan önce iki defa düşüneceğim bundan sonra.

İade ederken de iade oluşturduktan sonra en son göndermem gereken günü de bekleyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Scudo
pttavm'den sipariş ettiğim bisiklet parçası 12 günde anca elime ulaşabildi. ptt kargo sitesine göre ürün geçen cuma günü ptt merkeze geldi, o gün iş çıkışı gittim ama yeni geldi daha filan dediler, cumartesi gittim sistem çalışmıyor dediler. Sipariş tarihinden 12 gün sonra bugün eve teslim edilmiş gözüküyor, muhtemelen kapıcıya bıraktılar.

Sırf inadına ürünü iade edeceğim, 50TL fazla verip hemen gönderen başkasından tekrar satın alacağım. Siparişi yarın sabah versem en kötü ihtimal perşembe elime geçer.

Hem satıcı geç gönderdi, hem de ptt kargo süründürdü. İkisine de kıl oldum. Pttavm kullanmadan önce iki defa düşüneceğim bundan sonra.

İade ederken de iade oluşturduktan sonra en son göndermem gereken günü de bekleyeceğim.

haklısın çok kızgınsın, bence buna değmez. İaden ret olur ise yine sen uğraşacaksın. yorumlarda buluşalım :harika:

Bugün Beşevler den Nilüfer tarafına giderken tırmanış kısmında önümde bir tane büyük hafriyat kamyonu vardı. Acayip zorlanarak çıkıyordu. Kendimi sol şeride atmadım, arkasına biraz yakın durdum. Sonrasında emniyet şeridi genişlediğinde kamyonu sağlayıp geçtim. Düzlük kısımda kamyon beni solladı geçti ve baya hızlandı. Allahtan arkasına falan girmedim. Tam düzlük bitimine yakın kamyonun arka tekeri bomba gibi patladı. Aramızda muhtemelen bir 100 metre vardır. O kadar mesafeden bile kulaklarım çınladı. Bütün yol toza dumana karıştı sonrasında kamyonun arkasından kopan parçalar neredeyse benim önüme kadar geldi.

Kıssadan hisse; Bugün o kamyonun arkasına girseydim başıma ne gelirdi bilmiyorum. İyi ki araç arkası yapma gibi huylarım yok.

Kararsız kaldım almalı mıyım M1 Air'i yoksa almamalı mıyım?

2.5 ay önce işi bıraktım, bu 2.5 aylık süreç benim hayat doktrinimi değiştirdi.

yahu bisiklet süreceğim kısıtlayan bir şey yok, haftada 6 gün sabahın köründe işe gitmiyorum. acaba ihtiyacımız olan şey para değil de zaman mı?

işin garibi avm ler, kafeler vs gündüz saatleri de dolu. yahu bu insanlar nasıl geçiniyor?

...

işin garibi avm ler, kafeler vs gündüz saatleri de dolu. yahu bu insanlar nasıl geçiniyor?

Bir çoğu borç içinde ve vurdumduymaz olduğu düşünüyorum.
Özeleştiri,
Ben bu dünyaya çalışmaya gelmişim. Hafta içi yorulmak nedir bilmeden çalışıp hafta sonu dinlenirim hayali kuruyorum. Hafta sonu geliyor sıkılıyor ve ptesi olsa keşke diyorum. Nasıl bir pradoksun içindeyim

30 yıl önce herşey çok güzeldi.

Kendi mesajıma yorum kendim yazayım. Akşam iş çıkışı eve gittim, her yerde kargo arıyorum ama kargo ortalıkta yok.

Kapıcı almadım diyor. Bazen kapı önüne bırakırlar, orada da yok. Kapıda not da yok.

Pttavm'ye mesaj gönderdim bakalım ne diyecekler.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
İkiz kuleleri kulelerin yakınındaki bir binada 3 mossad ajanı bombaları hazırlayıp bina kolonlarına bombaları yerleştirip binayı havaya uçurdular.Bugün de bu tarz bir operasyon söz konusu.Filistin tünellerine binlerce füze ve mühimmat girecek ve İsrail bunu bilmeyecek öyle mi ? Adamlar her şeyi bilinçli yapıyor izzeddin el kassam tugaylarını kuran da mossad’dır.Zavallı masum Filistin halkının elinde sadece taş ve sopa vardır.
Malesef şimdi de İran ABD üssü mü ne vurmuş, galiba yalan mı gerçek mi bilmiyorum, İran üzerinden startı verirler artık hedef büyük İsrail.

Bugün Beşevler den Nilüfer tarafına giderken tırmanış kısmında önümde bir tane büyük hafriyat kamyonu vardı. Acayip zorlanarak çıkıyordu. Kendimi sol şeride atmadım, arkasına biraz yakın durdum. Sonrasında emniyet şeridi genişlediğinde kamyonu sağlayıp geçtim. Düzlük kısımda kamyon beni solladı geçti ve baya hızlandı. Allahtan arkasına falan girmedim. Tam düzlük bitimine yakın kamyonun arka tekeri bomba gibi patladı. Aramızda muhtemelen bir 100 metre vardır. O kadar mesafeden bile kulaklarım çınladı. Bütün yol toza dumana karıştı sonrasında kamyonun arkasından kopan parçalar neredeyse benim önüme kadar geldi.

Kıssadan hisse; Bugün o kamyonun arkasına girseydim başıma ne gelirdi bilmiyorum. İyi ki araç arkası yapma gibi huylarım yok.
Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız.

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Putin reis kalp krizi haberleri doğru mu acaba?

Şikayetvar sitesinde, Pttavm'den iade ürün ödemesini geri alamamaktan yakınan onlarca şikayet var. Önce onları bir okuyun, ondan sonra iade kararınızı verin derim.

İkinci mesajınızı yeni gördüm. Ortada zaten teslim edilen ürün de yokmuş. Allah kolaylık versin diyeyim, Pttavm müşteri desteği konusunda sıkıntılı.

• Beğen
Tepkiler: MutluGezgin
İçimden geçenleri yazmam pek doğru olmaz şu an, bu sayfayı takip ediyorum uzun zamandır ve özellikle tur zamanı ve granfondo günlerinde yapılan paylaşımların altındaki yorumları okuyup çıldırabiliyorsunuz rahatlıkla. Muhtemelen de gelen bunca olumsuz yoruma istinaden böyle bi paylaşım yapmışlar 🤦🏼‍♂️

87F0A5C1-84E8-429E-83B4-AE682A68B9F3.png

• Kızgın
Tepkiler: suyunsesi
İçimden geçenleri yazmam pek doğru olmaz şu an, bu sayfayı takip ediyorum uzun zamandır ve özellikle tur zamanı ve granfondo günlerinde yapılan paylaşımların altındaki yorumları okuyup çıldırabiliyorsunuz rahatlıkla. Muhtemelen de gelen bunca olumsuz yoruma istinaden böyle bi paylaşım yapmışlar 🤦🏼‍♂️

310808 dosyayı görüntüle

İzmir'de Çevirme hesaplarının altındaki yorumları okumak insanın ruh sağlığını bozar. Ben başlarda bakıyordum, bu kadar çağ dışı insanla aynı şehirde yaşadığımı fark etmek moralimi bozdu, ümidimi kırdı. Özellikle bisikletle ilgili her paylaşımda yorumların çoğunluğu bisikletlilere nefret kusan paylaşımlar. Bir de yorum yazanların önemli bir kısmı trol, bisiklet üzerinden Tunç Soyer'e vurma amacında. Başkan iyidir, kötüdür ayrı konu, bisikletle ilgili pek bir şey yapmamış olmasına rağmen sürekli bisikletten saldırıyorlar. "falanca bir türlü bitmedi, başkan anca bisiklete binsin".

İzmir'de Çevirme asıl işlevini çoktan yitirdi. Artık hiçbir platformda takip etmiyorum. Trafik için RadyoTrafik İzmir var, diğer haberler için başka kaynaklar.

dükkanı vardır mesela işleri olumsuz etkileniyordur. Doğrudan değilde dolaylı itiraz etmiştir. Menfaat işleri olabilir. Yoksa bisiklete kim neden itiraz etsin. zaten bisiklet dediğin olgunun çocukluktan gelen olumlu bir duygu avantajı var benliklerde.

Bakın şöyle bir yorum gördüm, "Bu yarışları gitsinler Konya'da yapsınlar bomboş dümdüz yollar, her sene yolları kapatıp büyük şehirlerde yapmanın ne anlamı var". Fıkra bu kadar :)

Ben 15 yıldır özellikle Eskişehir'de ve bilimum bir kaç farklı şehirde bazı dağ köylerinde yolları kapatmak suretiyle otomobil yarışları düzenlemeye çalışıyorum, tabi ara sıra çıkıyor çatlak sesler ama o köylerdeki insanların davranışları o kadar güzel oluyor ki anlatamam. Adama sabah 8'den akşam 6'ya kadar evinin bahçe kapısından dışarı çıkamayacağını söylüyorum, tamam dediği yetmezmiş gibi bi de bi şeye ihtiyacımız olursa haber vermemizi istiyor :) Hani olur ya, "gerçek islamiyet bu değil!!!1!bir!!!" diye çemkiren tipler, ben de diyorum ki bu izmirdeçevirmeradar gibi hesaplarda gördükleriniz gerçek bizim insanımız değil!! :)

Bir çoğu borç içinde ve vurdumduymaz olduğu düşünüyorum.
Özeleştiri,
Ben bu dünyaya çalışmaya gelmişim. Hafta içi yorulmak nedir bilmeden çalışıp hafta sonu dinlenirim hayali kuruyorum. Hafta sonu geliyor sıkılıyor ve ptesi olsa keşke diyorum. Nasıl bir pradoksun içindeyim
gerçekten tuzu kuru bir kesim var bu ülkede. gelir dağılımındaki ciddi bir kısmın gittiği 7 - 8 milyon insan var deniyordu, belki de doğrudur.

gerçekten tuzu kuru bir kesim var bu ülkede. gelir dağılımındaki ciddi bir kısmın gittiği 7 - 8 milyon insan var deniyordu, belki de doğrudur.
100 milyona dayanan nüfusumuz var, yerli yabancı mülteci sığınmacı adına artık ne dersiniz deyin ve bu nüfusun %75 lik kısmı büyük şehirlerde yaşıyor. Varlıklı insanların oluşturduğu %10 luk kesiminde bu şehirlerde yaşadığını düşünürsek avm ve benzeri yerlerin dolu olması gayet normal, birde onlara ayak uydurmaya çalışan "Ayranı yok içmeye tahterevalli ile gider 100 numaraya" olan kitle var, o kısımda zaten kredi kartı borcu batağında, ben asgarî ücretle çalışıyorum. Bankanın bana verdiği kredi kartı limiti 200 k dayandı. Kendimi bilmeyen biri olsam siz düşünün, durumun ne kadar vahim olduğunu.

• Beğen
Tepkiler: templeos
yol bisikletine başlayalı 4 ay oldu hevesle gidip spd pedal ve ayakkabı aldım bir de bunları amazondan denemeden aldım pişman olma ihtimalim %100 sanırım.

• Hahaha
Tepkiler: templeos
Geri