Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Selamlar. Arabam var hem yakittan tasarruf hem sağa sola giderim diye elektrikli bisiklet düşünüyordum. Araştırdıkça iyisi olsun diyerek 40bine ikinci el temiz bir bisiklet buldum. Fiyatı bisiklete göre çok uygun yaz başı alıcı çıkarsa enflasyona göre iyi kazandırabilir. Taksitli alacağım için ödemesi fazla yormayacak.

Dik yokuşlu güzergahta oturduğum için elektrikli almam şart. Bisikletli arkadaş ortamım yok.Ya çalınırsa, ya sıkılıp kullanmazsam diye düşünüyorum. Onun dışında Türkiyede bisikket saygı yok. Ankara gibi yamyamlarin bol oldugu bir şehirde bisiklet ne kadar binilebilir bir alet düşünüyorum. Uzun sure 600ccye kadar motosiklet kullanmış biri olarak bisiklet beni ürkütüyor. Bilmem ne yapsam?
Korkularınızın üstüne gidin, 2 yıldır bisiklete biniyorum Doğanay abi için yapılan sürüşler dışında grup sürüşüm yok. Sürekli tek başıma takılıyorum, bence en iyisi. Hele ki işe, oraya buraya gitmek için kullanacaksanız kesinlikle en iyisi. Bisikletliye saygı olmasa nolcak, performans kaygınız olmadıktan sonra kaldırımlar da yollar da bizim. Kaldırımda yürürken başınız ne kadar beladaysa, bisiklette de o kadar olacaktır sizin için. Yapıştırın gitsin.

Selamlar. Arabam var hem yakittan tasarruf hem sağa sola giderim diye elektrikli bisiklet düşünüyordum. Araştırdıkça iyisi olsun diyerek 40bine ikinci el temiz bir bisiklet buldum. Fiyatı bisiklete göre çok uygun yaz başı alıcı çıkarsa enflasyona göre iyi kazandırabilir. Taksitli alacağım için ödemesi fazla yormayacak.

Dik yokuşlu güzergahta oturduğum için elektrikli almam şart. Bisikletli arkadaş ortamım yok.Ya çalınırsa, ya sıkılıp kullanmazsam diye düşünüyorum. Onun dışında Türkiyede bisikket saygı yok. Ankara gibi yamyamlarin bol oldugu bir şehirde bisiklet ne kadar binilebilir bir alet düşünüyorum. Uzun sure 600ccye kadar motosiklet kullanmış biri olarak bisiklet beni ürkütüyor. Bilmem ne yapsam?
30 yıldır Ankara'dayım. aşama aşama şehir nasıl otoban oldu canlı şahitlerinden biriyim. yeni yapılan göstermelik bisiklet yollarının olduğu güzergahlardan ise 30 yıl boyunca bir kez bile geçmedim. anlayacağınız kullanılan değil de, yampiri yumpiri yerlere bisiklet yolu yapılıyor. size tavsiyem, 1o litre yakıt tasarufu yapacağım diye tatlı candan olmayın.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy ve emrb
Bisiklet sürüşlerinde kendine mutlak olarak kendine güvenmek en tehlikeli unsurlardan birisidir. Bu güzel duygu sizi tehlikelerin içine atacaktır. Aşırı olmayan bir tedirginlik her zaman iyidir. Çünkü yumurta taşa çarpsa ve haklı olsa yumurta kırılacaktır..

Benim için, yerler kuru olduğu müddetçe sezon bitmez :harika:
Sonuna kadar katılıyorum. Hatta bu sabah yolların çamurlu olduğunu bile bile sürüşe çıktım, evet her yerim çamur oldu lakin omo ne demiş *Kirlenmek güzeldir* şaka şaka her yerimin çamur olmasını sevmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Geçen hafta herkes Atatürkçüydü, bu hafta herkes filsitinli .. bakalım, haftaya Allah kerim..

Haftaya da, yok yok haftaya değil; daha bu Pazar akşamından itibaren hepimiz ya Özgürüz, ya da Gılıjdaroğlu...

Geçen hafta herkes Atatürkçüydü, bu hafta herkes filsitinli .. bakalım, haftaya Allah kerim..
Filistinli'yi "İsrail ve Amerika barbarlığı karşıtı" olarak alırsak, yanlış bişey yok bu birliktelikte. Tabi, "din kardeşlerimizi öldürüyorlar" kafasıyla Filistin'li olanlar konu dışı.

İstanbul Sultanbeyli Sancaktepe Kartal Pendik de oturanlar varsa Aydos ve çevresinde tur yapabiliriz MTB olursa iyi gider
Buradan haber edin arkadaşlar

Dosyalar

• IMG_20221022_160850_HDR.jpg
    IMG_20221022_160850_HDR.jpg
    242,9 KB · Okunma: 14
Son düzenleme:
Kreatin kullanan var mı ? Zararı var mı ?

Beyazını pişirmenizin faydası biotinaz denen maddeyi parçalıyor, yalnız bu 121°C'de oluyormuş. Yani, beyazı ile sarısı karışmadıkça sarıdaki biotini alabiliyorsunuz.

Esasında insanlar çok önemli bir şeyi gözden kaçırıyorlar. Hamasın pimaş füzeleri israilin demir kubbesini yordu. Sistem error vermeye başladı. Bu durum daha büyük saldırılara açık hale gelmesine yol açmak üzere. Bunlar diğer ülkelerden gelecek hava saldırıları olabilir. Bu riski gören Abd patriot yerleştirme kararı aldı. Bu karar ilk açıklandığında ne alaka diye düşündü insanlar. izraeel aşıkları üzülebilir. haklıdan yanamı yoksa güçlüden yanamı olsak diye kafaları karışabilir.

30 yıldır Ankara'dayım. aşama aşama şehir nasıl otoban oldu canlı şahitlerinden biriyim. yeni yapılan göstermelik bisiklet yollarının olduğu güzergahlardan ise 30 yıl boyunca bir kez bile geçmedim. anlayacağınız kullanılan değil de, yampiri yumpiri yerlere bisiklet yolu yapılıyor. size tavsiyem, 1o litre yakıt tasarufu yapacağım diye tatlı candan olmayın.
bugün üzülerek bisiklet almaktan vazgeçtim.

Esasında insanlar çok önemli bir şeyi gözden kaçırıyorlar.

Bağzı insanların gözden kaçırdığı çok daha önemli bir şey daha var: İsrail, ortadoğudaki tek nükleer güç. Varlığını tehlikeye düşürecek bir saldırıya maruz kalırsa, elindeki nükleer silahları kullanmaktan da çekinmeyecektir.

Izraeel aşıkları üzülebilir. haklıdan yanamı yoksa güçlüden yanamı olsak diye kafaları karışabilir.

Büyük resmi gösteren gözlükle bakınca öyle mi görünüyor? Oyunun büyük olma ihtimali de var mıdır acaba?

• Hahaha
Tepkiler: Can Çelik
Hasta olmamak için yanımda yedek kıyafet taşımaya bagaj ve çanta aldım. Hava şartlarına uygun yedek kıyafetler yanımdayken tur molasında üstümü değiştirdim. Havaya uygun içlik ve ona uygun rüzgarlık yelek aldım. Ve çarşamba turundan sonra yine hasta oldum. Yazıklar olsun.

Çevremdeki sezon bitti bisikletçileri kendilerini göstermeye başladı. Bakalım foruma ne zaman düşecekler.
311081 dosyayı görüntüle
ben bu sene roller ile devam etmeyi düşünüyorum. babaannem ile bizim komşuda oğluna/kızına gitti kış geldi diye. fedon denize düşene kadar sezonu açmayı düşünmüyorum :D

• Hahaha
Tepkiler: StanicEnemy
Hasta olmamak için yanımda yedek kıyafet taşımaya bagaj ve çanta aldım. Hava şartlarına uygun yedek kıyafetler yanımdayken tur molasında üstümü değiştirdim. Havaya uygun içlik ve ona uygun rüzgarlık yelek aldım. Ve çarşamba turundan sonra yine hasta oldum. Yazıklar olsun.
Geçmiş olsun. Esnaf kazandı yine.

• Hahaha
Tepkiler: -Deniz-
Geri