RmzBurak
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.943
- İsim
- Remzi Burak
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Korkularınızın üstüne gidin, 2 yıldır bisiklete biniyorum Doğanay abi için yapılan sürüşler dışında grup sürüşüm yok. Sürekli tek başıma takılıyorum, bence en iyisi. Hele ki işe, oraya buraya gitmek için kullanacaksanız kesinlikle en iyisi. Bisikletliye saygı olmasa nolcak, performans kaygınız olmadıktan sonra kaldırımlar da yollar da bizim. Kaldırımda yürürken başınız ne kadar beladaysa, bisiklette de o kadar olacaktır sizin için. Yapıştırın gitsin.Selamlar. Arabam var hem yakittan tasarruf hem sağa sola giderim diye elektrikli bisiklet düşünüyordum. Araştırdıkça iyisi olsun diyerek 40bine ikinci el temiz bir bisiklet buldum. Fiyatı bisiklete göre çok uygun yaz başı alıcı çıkarsa enflasyona göre iyi kazandırabilir. Taksitli alacağım için ödemesi fazla yormayacak.
Dik yokuşlu güzergahta oturduğum için elektrikli almam şart. Bisikletli arkadaş ortamım yok.Ya çalınırsa, ya sıkılıp kullanmazsam diye düşünüyorum. Onun dışında Türkiyede bisikket saygı yok. Ankara gibi yamyamlarin bol oldugu bir şehirde bisiklet ne kadar binilebilir bir alet düşünüyorum. Uzun sure 600ccye kadar motosiklet kullanmış biri olarak bisiklet beni ürkütüyor. Bilmem ne yapsam?
30 yıldır Ankara'dayım. aşama aşama şehir nasıl otoban oldu canlı şahitlerinden biriyim. yeni yapılan göstermelik bisiklet yollarının olduğu güzergahlardan ise 30 yıl boyunca bir kez bile geçmedim. anlayacağınız kullanılan değil de, yampiri yumpiri yerlere bisiklet yolu yapılıyor. size tavsiyem, 1o litre yakıt tasarufu yapacağım diye tatlı candan olmayın.Selamlar. Arabam var hem yakittan tasarruf hem sağa sola giderim diye elektrikli bisiklet düşünüyordum. Araştırdıkça iyisi olsun diyerek 40bine ikinci el temiz bir bisiklet buldum. Fiyatı bisiklete göre çok uygun yaz başı alıcı çıkarsa enflasyona göre iyi kazandırabilir. Taksitli alacağım için ödemesi fazla yormayacak.
Dik yokuşlu güzergahta oturduğum için elektrikli almam şart. Bisikletli arkadaş ortamım yok.Ya çalınırsa, ya sıkılıp kullanmazsam diye düşünüyorum. Onun dışında Türkiyede bisikket saygı yok. Ankara gibi yamyamlarin bol oldugu bir şehirde bisiklet ne kadar binilebilir bir alet düşünüyorum. Uzun sure 600ccye kadar motosiklet kullanmış biri olarak bisiklet beni ürkütüyor. Bilmem ne yapsam?
Sonuna kadar katılıyorum. Hatta bu sabah yolların çamurlu olduğunu bile bile sürüşe çıktım, evet her yerim çamur oldu lakin omo ne demiş *Kirlenmek güzeldir* şaka şaka her yerimin çamur olmasını sevmiyorum.Benim için, yerler kuru olduğu müddetçe sezon bitmez
Filistinli'yi "İsrail ve Amerika barbarlığı karşıtı" olarak alırsak, yanlış bişey yok bu birliktelikte. Tabi, "din kardeşlerimizi öldürüyorlar" kafasıyla Filistin'li olanlar konu dışı.Geçen hafta herkes Atatürkçüydü, bu hafta herkes filsitinli .. bakalım, haftaya Allah kerim..
Tabi, "din kardeşlerimizi öldürüyorlar" kafasıyla Filistin'li olanlar konu dışı.
İki yöntemde de çok pişirirsen faydası azalıyor.Yumurtayı yağda pişiriyorum , haşlamaya göre besin değeri düşer mi ?
bugün üzülerek bisiklet almaktan vazgeçtim.30 yıldır Ankara'dayım. aşama aşama şehir nasıl otoban oldu canlı şahitlerinden biriyim. yeni yapılan göstermelik bisiklet yollarının olduğu güzergahlardan ise 30 yıl boyunca bir kez bile geçmedim. anlayacağınız kullanılan değil de, yampiri yumpiri yerlere bisiklet yolu yapılıyor. size tavsiyem, 1o litre yakıt tasarufu yapacağım diye tatlı candan olmayın.
Esasında insanlar çok önemli bir şeyi gözden kaçırıyorlar.
Izraeel aşıkları üzülebilir. haklıdan yanamı yoksa güçlüden yanamı olsak diye kafaları karışabilir.
ben bu sene roller ile devam etmeyi düşünüyorum. babaannem ile bizim komşuda oğluna/kızına gitti kış geldi diye. fedon denize düşene kadar sezonu açmayı düşünmüyorumÇevremdeki sezon bitti bisikletçileri kendilerini göstermeye başladı. Bakalım foruma ne zaman düşecekler.
311081 dosyayı görüntüle
Geçmiş olsun. Esnaf kazandı yine.Hasta olmamak için yanımda yedek kıyafet taşımaya bagaj ve çanta aldım. Hava şartlarına uygun yedek kıyafetler yanımdayken tur molasında üstümü değiştirdim. Havaya uygun içlik ve ona uygun rüzgarlık yelek aldım. Ve çarşamba turundan sonra yine hasta oldum. Yazıklar olsun.