- Tepki
- 18.201
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
I see the sword of damoclesSüleyman, forumun bölünmez bütünlüğü, huzur ve güven ortamı için seni sükûnete davet ediyorum...
Abi bi doğal afet bişey olmaya görsün şu ara Türkiye’de, arkasından neler yaşayacağız kim bilir 😒Torun yazmaya başlamış, yazmış yazmış. Dede bakmış bunun Cehapesi nerede demiş onu da oraya adet bozulmasın diye Cehapeli belediyeler olarak koyuvermiş.
Araya biraz küresel güç koymuş, başörtüsü demiş. Dede reisliğini yine yapmış, bütün tuşlara aynı anda basmış.
Küresel güçler 10 milyon mülteciyi ülkeye itelerken yok,
Ensar vakfı ufacık çocuklara hallenince yok,
Lgbt'ye karşıyım, Lgbt ile mücadele edeceğim, böyle rezalet olimpiyat açılışı mı olur de geç. Niye seçmen konsalidasyonu, kutuplaştırma yapmaya çalışıyorsun ki, hür fikrini tek başına anlatamıyor musun o kadar mı düştü oyların.
Abi bi doğal afet bişey olmaya görsün şu ara Türkiye’de, arkasından neler yaşayacağız kim bilir 😒
"The President" diye bir film var; bir diktatörün hayatını alaya alarak anlatıyor. Filmde bir sahne var. Diktatör dedemiz, yanında torunuyla beraber oturmuş bir gece, başkentin ışıklarını seyrediyor. Sonra elektrik idaresine telefon ediyor, bütün şehrin ışıklarını kapattırıp açtırıyorTorun yazmaya başlamış, yazmış yazmış. Dede bakmış bunun Cehapesi nerede demiş onu da oraya adet bozulmasın diye Cehapeli belediyeler olarak koyuvermiş.
Yahu dünyada koskoca haber ajanslarının bile haberi yok açılışın lbgt şova döneceğinden ama torunun var! Torun,torun değil istihbarat başkanı mübarek! Eeee kainat liderinin torununada bu yakışırdı! Ulan kurgunuzu yesinler be herşeyleri hikaye herşeyleri boş muhabbet! Madem bu mevzulardan nefret ediyorsun ülkenin en büyük en eski trans bireyiyle yemekte ne işin var demezlermi? Demezler,çünkü makarna yemekten beyinler et parçasına dönüşmüş! Hep söylerim şovu sana bana değil kendi kitlesine,çünkü bir tek onlar inanıyor,İsrail’e girecekmiş puhahaha sen depremde Hatay’a 3 günde giremedin ulan!Benim kafama takılan bu torun meselesi
Genel son konuşulan konudan bağımsız olarak bir şey sormak istiyorum, çünkü forum içi arama kısmı nedense eskisi gibi çalışmıyor. Yandan yüklemeli/doldurmalı matara kafesi önerisi olan var mı? (link) aldım decathlonun matara kafesine girmiyor, girdiğinde de çıkmak bilmiyor. Hali sürüşte illa ki ara vermem gerekiyor. Yandan doldurmalı bir kafesin daha iyi olabileceği aklıma geldi. Farklı bir öneri varsa ona da açığım. Bikeinnden alacağım var yine aynı şekilde oradan da alabilirim.
(link) (link) (link) beyaz olması dışında ürün 3 güzeldi
bunu ben de kullandım memnum kalmıştımRaceOne Kela / Race One Kela (iki türlü de yazan var) kullanmaktan memnun olduğum bir ürün. Hem yandan hem üstten suluk takılabiliyor.
Farklı renkleri var (bendeki (link)).
319837 dosyayı görüntüle319838 dosyayı görüntüle
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
bi tane pro trainer vardı dubaide temizlikçi kılığında millete ayar veriyordu o geldi aklıma