Bisikletimi Bursa'daki aydın bisiklete bırakalı tam 1 hafta olacak ve hala bir haber yok. Yapılacağından eminim, mekanik olarak Hakan Abilerden asla şüphem yok ama içimde burukluk var. Keyfim kaçık. Bisikletime o kadar alışmışım ki.. Vallaha bir an önce hallolsun istiyorum ama Hakan abiyi arayıp da kıllık etmek istemiyorum. Geçen gün, whatsup tan çıtırdan "abi selamlar, nasıl gidiyor? Sorun çıkardı mı bizim kereta 😁?" gibisinden bir sorayım dedim ama aslında birkaç kelimelik bu soru, satırlar dolusu merak, işin hızlandırılması istekleri, güzel olsun, yolda bırakmasın, talep ettiğim konulardan dolayı size tekrar tekrar uğratmasın uyarılarıyla ağzına kadar taşmış, cilt bir kitabı ifade ediyordu. İşin daha sinir bozucu kısmı da Hakan Abimin gayet cool bir şekilde, "merak etme, hallediyoruz.." şeklindeki yanıtı oldu.. Sonuçta hala meraktayım. Bu arada yaşadığım yerde Nisan başına kadar havalar bozuk, yağışlı ve zaman zaman da karla karışık yağmur. Neticede alsam ne olacak? Süremeyeceğim ama alıştık işte bir kere 😄