Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Şu sinir duyu iyi geçer de iyi gelirse 30 km adağım var.

Scudo
Konuyu okuyunca beynim boşaldı, düşünceler kaçtı, aklıma bişi gelmiyor.

X-Men'e gittiğim günden beri kafamda bu şarkı çalıp duruyor işin garibi sınavda beynimde radyo gibi çalıyor :D sınavda şarkı dinliyorum durmadan ;)

Pencereden dışarı baktım çok güzel kar yağmış. Hava çok soğuk. Bisikletle çıksam yerler dona çekmiş midir, buzda kayar mıyım kestiremiyorum.

Kararsızım... :islik:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Bisikletli Gezgin
Mtb varsa korkmadan gez yoksa korkarak gez ehehe

@mariokaldato

Kışın bi başka güzel yol ,teker 28 hacim ,emme risk var ,scott scale 30 mtb ile korkmazdim ama şimdi tetikteyiz teker incelince dikkatli olma durumu

@mariokaldato

@Kudret Kurtcebe

Bendede 28” 700x32 lastiği olan şehir bisiklet var. Doğrusu çok cesaret edemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bisikletimi Bursa'daki aydın bisiklete bırakalı tam 1 hafta olacak ve hala bir haber yok. Yapılacağından eminim, mekanik olarak Hakan Abilerden asla şüphem yok ama içimde burukluk var. Keyfim kaçık. Bisikletime o kadar alışmışım ki.. Vallaha bir an önce hallolsun istiyorum ama Hakan abiyi arayıp da kıllık etmek istemiyorum. Geçen gün, whatsup tan çıtırdan "abi selamlar, nasıl gidiyor? Sorun çıkardı mı bizim kereta 😁?" gibisinden bir sorayım dedim ama aslında birkaç kelimelik bu soru, satırlar dolusu merak, işin hızlandırılması istekleri, güzel olsun, yolda bırakmasın, talep ettiğim konulardan dolayı size tekrar tekrar uğratmasın uyarılarıyla ağzına kadar taşmış, cilt bir kitabı ifade ediyordu. İşin daha sinir bozucu kısmı da Hakan Abimin gayet cool bir şekilde, "merak etme, hallediyoruz.." şeklindeki yanıtı oldu.. Sonuçta hala meraktayım. Bu arada yaşadığım yerde Nisan başına kadar havalar bozuk, yağışlı ve zaman zaman da karla karışık yağmur. Neticede alsam ne olacak? Süremeyeceğim ama alıştık işte bir kere 😄

• Beğen
Tepkiler: fztserhat
Yeni bisikletim ile en kısa zamanda tura çıkmak istiyorum. Rotalar hazırlıyor ve heyecanlanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Butun emtialarin Dolar ile fiyatlanmasi canimizi daha da fena yakacak. 😒

• Beğen
Tepkiler: cndnali
Form tutmuşken gelen hastalık sonrası tekrar rayına sokamadığım antrenmanlarım geliyor aklıma. Sabırsızlıkla trainerde olsa tekrar döndürmeye başlamak istiyorum

Tatil, iş, güç, sağlık, ölüm derken aylardır bisikletimden uzakta bir hayat yaşıyorum. Hayatımın en ağır dönemlerinden birini geçirip sağlıkla sınanıyoruz.
Çok özledim pedallamayı sağlıklı günlerde.. :agla:

Pencereden dışarı baktım çok güzel kar yağmış. Hava çok soğuk. Bisikletle çıksam yerler dona çekmiş midir, buzda kayar mıyım kestiremiyorum.

Kararsızım... :islik:
Evden çık, yeri ayağınla biraz eşele, kayıyor gibiyse otobüsle git gideceğin yere kaymıyorsa gir garaja atla bisiklete git 😊

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve B47U
Havaların düzelmesini istiyorum😊 ve herkes için sağlık, huzur ve ağız tadı diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve B47U
Nisan ayında bir haftalık bir turum olacak, aerobar kullansam mı, kullanmasam mı:kötü:

az önce biz doktorlara çekin gidin biz burdakilerle devam eder olmadı yurtdışındaki doktorları çağırırız dedi biri. ne kadar da yapıcı bir konuşma. yurtdışındaki doktorlar da bizi çağırsalar da 8-9 bine çalışsak diyorlardı zaten. sadece üzgünüm.

Geri