Allah Resulu (SAV)
Hiçbiriniz kendi nefsiniz için arzu ettiğinizi kardeşiniz için etmedikçe iman etmiş olmaz." buyurmuş.
Hiçbir tarikatın, cemaatin tedrisatından çıkmadığım, Selam sucukları satmadığım, dini kendi kişisel çıkarlarım için kullanmadığım için gönül rahatlığıyla dini referans verdiğimde bana kızmayın.
Bu hayatınızın temel felsefi maddelerinden olabilecek bir söz.
Bu Oytun Erbaş gibiler gerçekten utanmaz, acımasız,merhametsiz, kendilerinden başka kimseyi düşünmeyen kişiler aşikar.
Tüm samimiyetimle söylüyorum,helal paramla aldığım etli, güzel yemek yerken utanıyorum. Günah işliyorum gibi geliyor. Bu ülkede nice aç insan, gariban insan var diyorum. Nasıl milletin gözünün içine baka baka fakirliği özendirip kendileri devletin imkanlarını çarçur ediyorlar inanın, inanamıyorum. Eminim bir çoğunuz da benim gibi düşünüyordur.
Ben yatılı okudum, yatılı okurken gece kalkıp tuvaletleri, etüd salonlarını gezerdim, açık elektrikleri suları kapardım bunda herkesin hakkı var diye.Devletin milletin imkanları çarçur ediliyor, bu kadar fakirlik var, ama yine utanmıyorlar.
Biraz da bizim fakirimizde suç var. Kendilerini bir birey olarak görmediklerinden güzel olan şeyleri kendilerine yakıştıramıyorlar bile. Zengin et yiyorsa sen de yiyeceksin, bal baklava yiyorsa sen de yiyeceksin. En güzel kıyafetleri giyip, sen de mersedeslere binmelisin. Bunu anlayamadıklarından sarayda yaşayanın şatavatı, elin bindiği uçaklar, elin geçtiği köprüler kendilerine yetiyor.
Hakikaten üzülüyorum, inanın kendim için değil. Bu da içimden hiç çıkmayan hep içimden geçen şey.