Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Allah Resulu (SAV)
Hiçbiriniz kendi nefsiniz için arzu ettiğinizi kardeşiniz için etmedikçe iman etmiş olmaz." buyurmuş.

Hiçbir tarikatın, cemaatin tedrisatından çıkmadığım, Selam sucukları satmadığım, dini kendi kişisel çıkarlarım için kullanmadığım için gönül rahatlığıyla dini referans verdiğimde bana kızmayın.

Bu hayatınızın temel felsefi maddelerinden olabilecek bir söz.
Bu Oytun Erbaş gibiler gerçekten utanmaz, acımasız,merhametsiz, kendilerinden başka kimseyi düşünmeyen kişiler aşikar.
Tüm samimiyetimle söylüyorum,helal paramla aldığım etli, güzel yemek yerken utanıyorum. Günah işliyorum gibi geliyor. Bu ülkede nice aç insan, gariban insan var diyorum. Nasıl milletin gözünün içine baka baka fakirliği özendirip kendileri devletin imkanlarını çarçur ediyorlar inanın, inanamıyorum. Eminim bir çoğunuz da benim gibi düşünüyordur.
Ben yatılı okudum, yatılı okurken gece kalkıp tuvaletleri, etüd salonlarını gezerdim, açık elektrikleri suları kapardım bunda herkesin hakkı var diye.Devletin milletin imkanları çarçur ediliyor, bu kadar fakirlik var, ama yine utanmıyorlar.

Biraz da bizim fakirimizde suç var. Kendilerini bir birey olarak görmediklerinden güzel olan şeyleri kendilerine yakıştıramıyorlar bile. Zengin et yiyorsa sen de yiyeceksin, bal baklava yiyorsa sen de yiyeceksin. En güzel kıyafetleri giyip, sen de mersedeslere binmelisin. Bunu anlayamadıklarından sarayda yaşayanın şatavatı, elin bindiği uçaklar, elin geçtiği köprüler kendilerine yetiyor.
Hakikaten üzülüyorum, inanın kendim için değil. Bu da içimden hiç çıkmayan hep içimden geçen şey.

Ekşi sözlük'te bisikletforum için olan başlığı bir okuyayım dedim. Herkes nefret kusmuş 😅

• Hahaha
Tepkiler: MakRo ve suyunsesi
Ekşi sözlük'te bisikletforum için olan başlığı bir okuyayım dedim. Herkes nefret kusmuş 😅
Soracağı şeye başlık açamayan ergenler öfkeli. "Herkes her soracağı şeye tekil başlık açarsa forum nasıl bir çöplüğe döner" diye düşünebilmek bu kadar zor olmamalıydı. Bkz. "boş başlık çöplüğü"ne dönüşmüş (link) var mesela.

1735299871945.png

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Umur Bora
Bunların sürü/kabile liderlerinin yediği,içtiği,bindiği,giydiği,izlediği,uyuduğu, uyandığı,hatta hacetini Ettiği bilimum her şeyi bir cehape zihniyeti hükümet yapmadı..

Edit: ayrıca mal hatun biraz matematik bilseydi, o para ile gecinemeyecegini anlardı.. kendisi, eşi ve çocuklarıyla 1 ay boyunca sadece simit, çay , su ile yaşasa 12 bin TL maliyet çıkıyor , 9 bin kira kalanı ile kaju ve avakado mu alıyormuş? Faturaları odemiyorlar o zaman? Ve daha bir çok şeyi? Hırsızlık mi yapıyorlar acaba? Daha simit hesabı bilmiyor , nasıl reis sevdalısı bunlar yav

Son düzenleme:
Bunların sürü/kabile liderlerinin yediği,içtiği,bindiği,giydiği,izlediği,uyuduğu, uyandığı,hatta hacetini Ettiği bilimum her şeyi bir cehape zihniyeti hükümet yapmadı..

Edit: ayrıca mal hatun biraz matematik bilseydi, o para ile gecinemeyecegini anlardı.. kendisi, eşi ve çocuklarıyla 1 ay boyunca sadece simit, çay , su ile yaşasa 12 bin TL maliyet çıkıyor , 9 bin kira kalanı ile kaju ve avakado mu alıyormuş? Faturaları odemiyorlar o zaman? Ve daha bir çok şeyi? Hırsızlık mi yapıyorlar acaba? Daha simit hesabı bilmiyor , nasıl reis sevdalısı bunlar yav
Eşinin bordrosunda görünen 25 bin demek ki o da o kadarını biliyor, hatta arabaları da vardır ve muhtemelen Tesla falandır :)

Eşinin bordrosunda görünen 25 bin demek ki o da o kadarını biliyor, hatta arabaları da vardır ve muhtemelen Tesla falandır :)
Bizim.burda var bir tane , troll Xp si kasiyor 50.yasindan fazladır, togg çıktığından beri öyle.dehset.boyle vahşet , aman Allah im sen nelere kadirsin falan diziyordu, gitmiş ds7 almış , öyle tıp bunlar ...

Bu forumda neden herkes çok büyük yaa, kendimi misafirliğe gitmiş tek çocuk gibi hissettim😅
Hepimiz aynıyız kardeş:harika:
Tek fark sen Fatih'in İstanbulu fethettiği yaştasın; biz yani buradakilerin çoğu İstanbul'un Fethi'nde Sultan Fatih'in emrinde bulunanlarız.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri