-Deniz-
🌴🌴🌴🌴
- Tepki
- 1.506
- İsim
- Deniz
- Başlangıç
- 1997—98
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Seneye görüşürüz 👋Bu senelik bu kadar sürüş yeter artık, bisiklet sürmeye seneye devam edeceğim.
Ben de okuyorum okuyorum; ne zaman "Dede dede , Fransa'ya gitme orada lgbt propagandası yapacaklar" cümlesi geçecek diye bakıyorum. Bu o değilmiş
Benim hiç günlüğüm olmadı biliyor musunuz? Aklımdakileri hatırlarım, unuttuklarımı niye hatırlayayım diye düşündüm hep.Ben de okuyorum okuyorum; ne zaman "Dede dede , Fransa'ya gitme orada lgbt propagandası yapacaklar" cümlesi geçecek diye bakıyorum. Bu o değilmiş![]()
Merhaba, yaşın gerçekten 19’sa bi abi tavsiyesi olarak da alabilirsin; ne şekilde gitmiş olursa olsun peşine takılma bu kadar hayatını yaşamaya bak. Yani ne güzel nimetler var hayatta, bak ne güzel bir bisiklet topluluğu içine girmişsin demek ki hayattan zevk almayı da biliyorsun, yapma bunu kendine vallahi değmez yav.Yokluğunu bile sevdiği birinin varlığını silebilir mi insan?
Merhaba, öncelikle gerçekten teşekkür ederim. Evet, yaşım 19. 20'ye doğru ilerliyorum. Peşine takılma gibi bir durum değil de farklı olabilecekken neden şimdi bu haldeyim sorusuna verdiğim bir cevap, bir pişmanlık sanırım. Görece zor geçen günlerin olduğu bir dönemdeyim. Ayrıca birçok insanın çok zor şartlar altında çalıştığı bir noktada benimkilerin anlamsız kaldığın farkındayım. Ama şu da bir gerçek ki herkesin derdi kendine büyük. Biliyorum ne olursa olsun haklısın, zaman geçiyor. Biliyorum kendimi toplamam lazım. Aslında her zaman bu kadar "yıkık" da hissetmiyorum. Geceleri özellikle zor geçiyor. İnanır mısın her gün bugün farklı olacak diye kalkıp da geceleri daha kötü düştüğünü görmek hiç kolay değil? Neyse böyle gidemeyeceğin farkındayım. Burası ise benim kendimi kendimden uzaklaştırmak için geldiğim bir mağara. İnsan mağarasında kendini daha rahat hisseder ya hani, burada öyle gibi. Ama şu da bir gerçek ki salakça yazdığım birçok şey oldu. Tüm üyelerden bu konuda özür dilerim, sana da tekrardan teşekkür ederim "abi".Merhaba, yaşın gerçekten 19’sa bi abi tavsiyesi olarak da alabilirsin; ne şekilde gitmiş olursa olsun peşine takılma bu kadar hayatını yaşamaya bak. Yani ne güzel nimetler var hayatta, bak ne güzel bir bisiklet topluluğu içine girmişsin demek ki hayattan zevk almayı da biliyorsun, yapma bunu kendine vallahi değmez yav.
Eskiden MSN Messenger vardı, orda durum bildirimi kısmına yazardık böyle şeyler ki malum kişi çevrimiçi olduğunda görsün diye. Hiç de görmezdi tabi o malum kişilerSonra o durum bildirimi kısmın o sırada bilgisayarında dinlediğin şarkıyı gösterme özelliği gelmişti aman yarabbi, çevrimiçi 10 kişi varsa o sırada 5’i “Aldanma Çocuksu Masum Yüzüne”, 3’ü “Rüyalarda Buluşuruz”, 2’si “Sabahçı Kahvesi” dinliyor olurdu
Neyse ki benim o saatlerde ayakta olma sebebim genelde bi NBA maçı bekliyor olmam olurdu
![]()
Geceleri kortizon seviyeleri düştüğü için insan melankolik bir hal alır, en düşük seviyesi de şafağa yaklaşırken. Bu dönemlerde mümkün olduğunca güneşe çıkar, hareketli müzik dinler, spor yaparsan endorfin seviyen yükselip, moralini düzeltmen kolaylaşır.Merhaba, öncelikle gerçekten teşekkür ederim. Evet, yaşım 19. 20'ye doğru ilerliyorum. Peşine takılma gibi bir durum değil de farklı olabilecekken neden şimdi bu haldeyim sorusuna verdiğim bir cevap, bir pişmanlık sanırım. Görece zor geçen günlerin olduğu bir dönemdeyim. Ayrıca birçok insanın çok zor şartlar altında çalıştığı bir noktada benimkilerin anlamsız kaldığın farkındayım. Ama şu da bir gerçek ki herkesin derdi kendine büyük. Biliyorum ne olursa olsun haklısın, zaman geçiyor. Biliyorum kendimi toplamam lazım. Aslında her zaman bu kadar "yıkık" da hissetmiyorum. Geceleri özellikle zor geçiyor. İnanır mısın her gün bugün farklı olacak diye kalkıp da geceleri daha kötü düştüğünü görmek hiç kolay değil? Neyse böyle gidemeyeceğin farkındayım. Burası ise benim kendimi kendimden uzaklaştırmak için geldiğim bir mağara. İnsan mağarasında kendini daha rahat hisseder ya hani, burada öyle gibi. Ama şu da bir gerçek ki salakça yazdığım birçok şey oldu. Tüm üyelerden bu konuda özür dilerim, sana da tekrardan teşekkür ederim "abi".
Bilim süper bişey değil mi yaGeceleri kortizon seviyeleri düştüğü için insan melankolik bir hal alır, en düşük seviyesi de şafağa yaklaşırken. Bu dönemlerde mümkün olduğunca güneşe çıkar, hareketli müzik dinler, spor yaparsan endorfin seviyen yükselip, moralini düzeltmen kolaylaşır.
Mahayana Sutra'larında yazıyor bunların hepsi zaten ama okumuyorsunuz mübarekler.Bilim süper bişey değil mi ya![]()
Bunlar bardağın ne dolu ne boş tarafina bakacak zekaya sahipler l.. hatta bardak olmasın , zaten kırılırdi, olmasa da olur kafasında zubuk oğlu zubukler.. memleketi bu hale getiren,eğitimi tarımı mahveden Tayyip falan değil ha, bu zombiler..Bugün bankada bekliyoruz, Hacı abinin biri yanındaki bir abiye Tayyip şöyle de iyi böyle de iyi anlatıp anlatıp duruyor. Klasik lakırtıları işte,karşısındaki de he he deyip geçiştiriyor.
Ben de baktım, Hacı abinin elinde bir ekmek poşeti var ve içinde birinin ucu baya bir yenmiş. Hacı abiye döndüm ve "Abi yolda Mehmet Şimşek'le denk gelmişsin herhalde ekmeğinin ucundan kesinti yapmış(Derin bir sessizlik, arkamdaki gençlerde ise gülüşme)