Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

5 Haftadır sigara içmiyorum. Şimdiye kadar başaramazsam diye çok dillendirmedim. Bu sefer oldu galiba bu iş :)
Sigara içmek kapalı sistemlerdeki kütle korunumu gibidir.
Siz bırakınca, birisinin başlaması gerekiyordu. Kendimi sizin için feda etmişim, ya sevmediğim biri için feda etseydim.
81cbpdbu8XL._AC_UF894,1000_QL80_.jpg

Scudo
Şu üründen kullanan oldu mu hiç? Duracell bir ara pil alana hediye vermişti, AAA piller ile şarj ediyor ve feneri var. Yalnız işin kötü yanı ürünle gelen kablo sadece Nokia'lar için. Aynı ürünü Energizer da yapmış ama onunki micro USB.

Sokak köpeklerinin çoğu sağır dostum bunlar pek işe yaramıyor maalesef, Dazer bile kullandım ben, bilen bilir köpek kovucuların Ferrari’sidir ancak onu bile sallamadılar.

Sokak köpeklerinin çoğu sağır dostum bunlar pek işe yaramıyor maalesef, Dazer bile kullandım ben, bilen bilir köpek kovucuların Ferrari’sidir ancak onu bile sallamadılar.
Dostum bu köpek kovucu değil powerbank :) üstteki konu ile harmanlamışsınız.

• Hahaha
Tepkiler: templeos
tanımlanamayan uçan cisimler, ABD'deki dev yangın bunlar yetmezmiş gibi şimdi de GCN bisiklet çamurluğuyla ilgili video yapmış.

resmen kıyamet alameti

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
uzun zamandır Mannon yoktu GCN videolarında en son göründüğü videoya baktım 5 ay olmuş o videonun altında insanlar hoşçakal falan yazmışlar ayrılmış demek. Zaten banner'dan da resmini kaldırmışlar.

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
5 Haftadır sigara içmiyorum. Şimdiye kadar başaramazsam diye çok dillendirmedim. Bu sefer oldu galiba bu iş :)
Bişeyi 21 gün yaparsan alışkanlık, 60 gün yaparsan hayat tarzı olur şeklindeki teoriyi bilirsiniz, ha gayret pek bişey kalmamış. Gerçi artık bu 21 günlük süreyi 90 gün olarak revize etmeye çalışıyorlar ama benim kendimden gelen tecrübem bişey yapmak üzerine geliştirilmeye çalışılan alışkanlıklarda gün saymanın bi sakıncası olmasa da yapmamak üzerine geliştirilmeye çalışılan bi alışkanlık varsa geçen süreyi saydığınız müddetçe değil 90, 900 gün bile yetmeyecektir o alışkanlığı edinmeye. Özellikle sigarayı bırakmaya çalışan kişilerden net bir süre belirtilerek "XX gündür içmiyorum, demek ki istediğimde bırakabiliyorum, o zaman şimdi bi tane içsem de bişey olmaz" demeçlerini çok duydum, eminim pek çok kişi de duymuştur :(

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
Bişeyi 21 gün yaparsan alışkanlık, 60 gün yaparsan hayat tarzı olur şeklindeki teoriyi bilirsiniz, ha gayret pek bişey kalmamış. Gerçi artık bu 21 günlük süreyi 90 gün olarak revize etmeye çalışıyorlar ama benim kendimden gelen tecrübem bişey yapmak üzerine geliştirilmeye çalışılan alışkanlıklarda gün saymanın bi sakıncası olmasa da yapmamak üzerine geliştirilmeye çalışılan bi alışkanlık varsa geçen süreyi saydığınız müddetçe değil 90, 900 gün bile yetmeyecektir o alışkanlığı edinmeye. Özellikle sigarayı bırakmaya çalışan kişilerden net bir süre belirtilerek "XX gündür içmiyorum, demek ki istediğimde bırakabiliyorum, o zaman şimdi bi tane içsem de bişey olmaz" demeçlerini çok duydum, eminim pek çok kişi de duymuştur :(
Sigarayı bırak diye uygulama var telefonda. Orada kaç gündür içmediğin, kaç para tasarruf ettiğin, sağlıkla ilgili ne kazandığın falan yazıyor. Arada oraya bakıyorum sadece. Pek gün saymadım aslında. beklediğimden kolay oldu.

Bu kadar süredir içmiyorum demek ki istediğimde bırakabiliyorum deyip bir tane içsem yüzde yüz tekrar başlayacağıma eminim. Abartmıyorum üniversiteden beri sigarayı bırakmaya çalıştım hep. Hatta bir dönem üniversitedeyken bile denemiştim. Hayatım boyunca belki 40-50 defa. En uzun denemem bu seferin öncesinde 1.5 yıl sürmüştü. Askerde son 1 ay dayanamayıp içmiştim. Şuan o bir taneyi hep reddettiğim için 3 yıldır güzel devam ediyorum. Bir noktadan sonra zaten insan kokusundan bile tiksinmeye başlıyor. Hiç içmeyen insandan daha fazla kokusunu duyar oluyorsunuz. Ben temiz geçen süre zarfında alacağım sigara paketi masrafını direkt bisiklet harcamasına çevirdim. 3 yıldır güzel bir hobim olmuş oldu. Herkese tavsiye ederim.

Belki benzer durum yaşayan insanlar vardır diye anlatıyorum. Bu kadar deneyip her seferinde tekrar başlayan biri olarak kendimi iradesiz biri olarak görüyordum. Ama sonradan her seferinde tekrar denememin de aslında çok zor ve irade gerektiren bir iş olduğunu idrak edince kendime güvenimi tekrar kazandım.

(link)

Şu kitap da faydalı. Sayesinde bırakan veya bırakmak isteyen çok arkadaşım oldu. Bırakmak istemek de önemli. Kimi insan yaşım genç bana bir şey olmaz mantığıyla bir keyif objesi olarak görüp içmeye devam ediyor.

Sigarayı bırak diye uygulama var telefonda. Orada kaç gündür içmediğin, kaç para tasarruf ettiğin, sağlıkla ilgili ne kazandığın falan yazıyor. Arada oraya bakıyorum sadece. Pek gün saymadım aslında. beklediğimden kolay oldu.
Tebrikler benim bırakalım 5 gün sonra 10yıl olacak, 15sene içmiştim. Geçen arkadaşım kübadan puro getirdi içemedim valla, sigara kokusundan tiksiniyorum şu an.
Adam bizi ters köşe yaptı, çeviri aleti

Son düzenleme:
1736525331438.png

Bir ara böyle bir zil bulmuştum internetten. Çekmecemde duruyordu. Bugün taktım. :)
Zilin iç çapı gidona küçük olduğundan gidon boğazının üstüne bu şekilde plastik kelepçe ile sabitledim. Gayet güzel oldu. Sesi tek bir çınlama ama çok tatlı ve inceden...
Merak eden olursa;
(link)

Geçen paylaştığım kanalın sahibi 2024 yılında 20 bin km yaptığını söylüyor, yarışçılar, profesyoneller yapıyordur elbette ama ne bileyim 20 bin km bisiklete yılda ne diye binersin ki biraz eziyet gibi bir şey.

Bu şeye benziyor biri "ben kırlarda, dağlarda, tepelerde gezmeyi severim" derken yanı başında birinin "ben bu sene 10 kez Himalaya'ya tırmandım demesi gibi.

324295 dosyayı görüntüle

Bir ara böyle bir zil bulmuştum internetten. Çekmecemde duruyordu. Bugün taktım. :)
Zilin iç çapı gidona küçük olduğundan gidon boğazının üstüne bu şekilde plastik kelepçe ile sabitledim. Gayet güzel oldu. Sesi tek bir çınlama ama çok tatlı ve inceden...
Merak eden olursa;
(link)
Tatlı ve inceden tek çınlama mı? Şaka yapmıyorum ben 3 kere pardon, geçebilir miyim diyorum bisiklet yolunun üstünden bir adım kenara geçmiyorlar.

Bizim milleti ancak bu iflah eder.

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: suyunsesi
Selamlar herkese. Gopro hero 13 black almak istiyorum ama youtube vs videolarına pek güvenmiyorum. Kullanan var mı yada çekilmiş editlenmemiş net bir videosu olan? Ayrıca gopro hero 7 serisini en iyi modeli olarak gördüğünü söylüyor kendi sitesinde başarılı olarak. Tuhaf bir durum😁

Geçen paylaştığım kanalın sahibi 2024 yılında 20 bin km yaptığını söylüyor, yarışçılar, profesyoneller yapıyordur elbette ama ne bileyim 20 bin km bisiklete yılda ne diye binersin ki biraz eziyet gibi bir şey.

Bu şeye benziyor biri "ben kırlarda, dağlarda, tepelerde gezmeyi severim" derken yanı başında birinin "ben bu sene 10 kez Himalaya'ya tırmandım demesi gibi.

Tatlı ve inceden tek çınlama mı? Şaka yapmıyorum ben 3 kere pardon, geçebilir miyim diyorum bisiklet yolunun üstünden bir adım kenara geçmiyorlar.

Bizim milleti ancak bu iflah eder.

Sana da hak veriyorum çünkü "insan" sesini, insanın ne olduğunu falan bilmedikleri için tepki vermiyorlar.
Bu arada taktığım zilin sesinin videosunu çekip paylaşmak istemiştim ama sonra aklıma buraya video yükleyemeyeceğim geldi. :tskler:

Dünyanın en yüksek 14 zirvesine 189 günde tırmanan Nirmal Purja olmasın o garip adam :koptum:

(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
Geri