Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

(link) Bu abimiz emekli askeri personel ve yıllardır çeşitli alkollü içecekleri tadımlar yanında mezesini falan yer işte yemek ne gider onu yorumlar. Az önce youtube ana sayfada gördüm alkollü video çekmesinden dolayı adamın başını yakmışlar ve kanaldan tüm bu tarz içeriklerini kaldırmış. Yıllar önce televizyondan içilirdi önce onlar gitti, sonra dizilerdekilere sansür geldi derken kaldırıldı şimdi youtube için sansür geldi. Ufaktan başlayıp sıra ile diğer platformlara gelecek galiba. Türk dizilerini izlemiyor olsam da ne hale geldiğini hepimiz biliyoruz. Sabah kuşağı en büyük canlı kanıtı dolandırıcılık, evli olup başkaları ile takılmak, ehliyetsiz araç sürüp birinin ölümüne sebep olmanız falan sıkıntı değil, tabi sosyal medyada tepki çekmedikçe. Yani 1 yıldır haber izlememeye çalışıyorum çünkü moral bozmaktan başka bir halta yaramıyor. Redditte takılıyordum oraya da bakmaz oldum çünkü görüp ulaşamıyoruz, kendi halimde takılıp youtube'a bakalım 2-3 video bakalım diyoruz onun da içine ediyorlar. Hep derim keşke 2-3bin yıl önce yaşayıp tarlamı sürüp 60 yıl yaşayıp gitseydim. Nereye tutunsak elimizde kalıyor. Her şeye karşı öfkem sitemim var artık.
Yazdıklarının, hepimizin yaşadıklarının ana fikri
69e06e11ef10f2bebfcf17d255bf41b6.jpg

Scudo
(link) Bu abimiz emekli askeri personel ve yıllardır çeşitli alkollü içecekleri tadımlar yanında mezesini falan yer işte yemek ne gider onu yorumlar. Az önce youtube ana sayfada gördüm alkollü video çekmesinden dolayı adamın başını yakmışlar ve kanaldan tüm bu tarz içeriklerini kaldırmış. Yıllar önce televizyondan içilirdi önce onlar gitti, sonra dizilerdekilere sansür geldi derken kaldırıldı şimdi youtube için sansür geldi. Ufaktan başlayıp sıra ile diğer platformlara gelecek galiba. Türk dizilerini izlemiyor olsam da ne hale geldiğini hepimiz biliyoruz. Sabah kuşağı en büyük canlı kanıtı dolandırıcılık, evli olup başkaları ile takılmak, ehliyetsiz araç sürüp birinin ölümüne sebep olmanız falan sıkıntı değil, tabi sosyal medyada tepki çekmedikçe. Yani 1 yıldır haber izlememeye çalışıyorum çünkü moral bozmaktan başka bir halta yaramıyor. Redditte takılıyordum oraya da bakmaz oldum çünkü görüp ulaşamıyoruz, kendi halimde takılıp youtube'a bakalım 2-3 video bakalım diyoruz onun da içine ediyorlar. Hep derim keşke 2-3bin yıl önce yaşayıp tarlamı sürüp 60 yıl yaşayıp gitseydim. Nereye tutunsak elimizde kalıyor. Her şeye karşı öfkem sitemim var artık.
kendi kaldırmış galiba alkolü de bırakmış.

selam bisan mtx7300 bisiklet kullanıyorum rockshox sokmamilli maşa takıcam ve yeni göbek takmak istiyorum fakat çok bilgim yok sokmamil göbek bulamadım hangi ölçülerdede alıcağımı bilmiyorum sesi güzel,sokmamil,kaliteli denilebilecek bir marka bilen yardımcı olabilirmii bütçem 5000 tl

2. ve sonrasında da 1 kerelik mi?

2inci çocuk ve sonrasında verilecek para aylık.

Bunu anlamadım. "Çocuğu 2025'ten önce doğanlar babayı alıyor" mu demeye çalıştın?

Hayır. Ne yazdıysam onu demeye çalıştım.

Bizim gibi (biz dediğim kişilerin tanımlaması başlıyor) çocukları 1 Ocak 2025'ten önce doğanlar (tanımlama bitiyor) da babaları alıyor.

Doğanlar yerine doğanları yazsaydım farklı algılanabilirdi.

Çok güzel bir bisiklet sözlük projesine girdim fakat aktiflik sağlamak gerçekten zor. Destek arıyorum. (link)

Çok güzel bir bisiklet sözlük projesine girdim fakat aktiflik sağlamak gerçekten zor. Destek arıyorum. (link)
Yanlış anlamayın ama bir forumda başka bir forumun reklamını yapmak ne kadar doğru bilemedim. Yine de projenizde başarılar.

Yanlış anlamayın ama bir forumda başka bir forumun reklamını yapmak ne kadar doğru bilemedim. Yine de projenizde başarılar.

hocam forum reklamı yapmıyorum aslında, bisiklet severler için bir sözlük projesi bu. Burası bir forum sitesi ama sözlük projesi bir forum değil. Üye çalma üye götürme gibi bir amacım yok. Farklı kategorideler. Dediğim gibi reklam yapma amacıyla burada değilim, destek talep ediyorum sadece. Teşekkür ederim.

eskiden corelli snoop 3.1 varken deli gibi sorunlu bisikletle her gün sürüşe çıkıyodum. ne kadar ses olsa ayarı bozuk olsa sürüyodum hiç moralim bozulmuyodu. şimdş altımda 0 ı 56 bin olan carraro063d var gıcırtı çıkarıyor diye sürüşe çıkmıyorum hayat ne garip. Gerçi fakülteye başladığımdan beri spordan çok uzaklaştım... En hızlı şekilde bitirip kendi maaşımla hayalimdeki bisiklet garajını dizmek istiyorum. Mesela artık karbon bir bisiklet veya downhill...

Veri falan bahsi geçince aklıma geldi, hatta forumda mı gördüm emin olamadım o yüzden eğer burda geçtiyse paylaşımı yapan arkadaşın affına sığınıyorum.

Diyor ki; orda burda üyelik isteyen platformlarda, mağazalarda adınızı soyadınızı o platform/mağaza neyse ile ilişkilendirecek bi belirteç koyun, daha sonra size tanımadığınız kaynaklardan adınızla gönderilen mesajlardan e-postalardan bilgililerinizi rızanız olmadan kimin sattığını kolaylıkla anlayabilirsiniz. Mantıklı geldi bana ama tabi o ilgili mecrada kaydınızı oluştururken verilerinizin kullanılmasına dair izin vermediğinizden emin olmanız lazım :)

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus

Şu goodwood ne kadar güzel bir şey ya ♥️

• Beğen
Tepkiler: TOOL
İkinci gün oldu Ekrem İmamoğlu Beşiktaş belediyesinde açıklama yapıyor ama Mansur başkan tek bir tivit atmadı ama nasıl oluyorsa her ankette başı çekiyor. Hiçbir fikir beyan etmeden etliye sütlüye bulaşmadan aday olmayı mı umuyor anlamadım.
Beton Ekrem'in karısı Selo'nun karısıyla tiyatroya gitmiş. Ekrem CB olursa elektrik sayaçlarını okumaya elinde keleşli adamlar gelebilir.

Mansur Yavaş MeHaPe kökenli; 5000 yıllık devlet aklını temsil ediyor. Muhaliflerden birisi CB olacaksa Mansur'dan başkası olmasın.

İkinci gün oldu Ekrem İmamoğlu Beşiktaş belediyesinde açıklama yapıyor ama Mansur başkan tek bir tivit atmadı ama nasıl oluyorsa her ankette başı çekiyor. Hiçbir fikir beyan etmeden etliye sütlüye bulaşmadan aday olmayı mı umuyor anlamadım.
Mansur Yavaş'ın yerinde ben olsam ben de tivit atmam. Yolsuzluk yapıp yapmadığını kesin olarak bilmediği bir kişiyi sırf kendisiyle aynı partiden diye niye desteklesin, niye tivit atsın. Böyle bir mecburiyeti niye olsun. (Ki ben ve herkes hükümetin katikulli yaptığına, itibarsızlaştırma yaptığına inanıyoruz)
Şuna okeyim herhangi bir muhalif belediye başkanı ya da herhangi bir kişi fikrinden dolayı, hükümet tarafından hapsedilirse ya da baskılanırsa ya da çifte standarta uğrarsa vb destek çıkmaz ise o zaman ben de kızarım.

Mansur Yavaş'ın yerinde ben olsam ben de tivit atmam. Yolsuzluk yapıp yapmadığını kesin olarak bilmediği bir kişiyi sırf kendisiyle aynı partiden diye niye desteklesin, niye tivit atsın. Böyle bir mecburiyeti niye olsun. (Ki ben ve herkes hükümetin katikulli yaptığına, itibarsızlaştırma yaptığına inanıyoruz)
Şuna okeyim herhangi bir muhalif belediye başkanı ya da herhangi bir kişi fikrinden dolayı, hükümet tarafından hapsedilirse ya da baskılanırsa ya da çifte standarta uğrarsa vb destek çıkmaz ise o zaman ben de kızarım.
aslında durum tam olarak öyle değil. Masumiyet karinesi var, henüz ispatlanmış bir yolsuzluk yok. ikincisi yolsuzlukları apaçık ispatlı olan belediye başkanları hiç soruşturulmazken, kaçma şüphesi olmayan adamın evinden sabah ailesi uyandırılarak gözaltına alınıyor. Mansur bey çok iyi bir hukukçu bunları bizden iyi bilir. Bu durumlara itiraz için kalkıp desteğe gidebilirdi. Geçtiğimiz günlerde kendisi ile ilgili de konser vs bir sürü iddia oldu, bütün parti arkasında durdu. Onun dışında hangi partiden olursa olsun yolsuzluk varsa kimsenin arkasında durmamak lazım, ona katılıyorum.

Masumiyet karinesi var, henüz ispatlanmış bir yolsuzluk yok. ikincisi yolsuzlukları apaçık ispatlı olan belediye başkanları hiç soruşturulmazken, kaçma şüphesi olmayan adamın evinden sabah ailesi uyandırılarak gözaltına alınıyor.
Bu dediğinize yüzde yüz katılıyorum.
"Masumiyet karinesi var itibarsızlaştırmaya çalışmayın, kaçma şüphesi olmayan adamı saat 4 te niye alıyorsunuz" deseydi şık olurdu.

Bu arada kendi adıma konuşmak isterim sokak hayvanları konusundaki düşüncelerini tasvip etmediğim için Mansur Yavaş'ı çok da sevemiyorum.

Asrın lideri , ümmetin umudu, mazlumların yegane dostu , Türkiye kabile reisi , zati sahanelerinin talimatlariyla , 2025 ocaktan itibaren, büyük / küçük demeden, az tehlikeli çok tehlikeli demeden , tek başına çalışan , 50 tane , 100 tane çalışan , tüm işletmelerin ISG uzmanı danışmanlık hizmeti alması şartı basladi, başlatıldı elhamdülillah.. ben bu haberi okurken , haberin ne ligini zaten sallamadim ve direk sonuna baktım, tahmin ettiğim şeyi gördüm, hafif bir gülümseme , hafif bir gurur, Almanların bizi kıskanması , ABD nin Fransa in Rusya'nın bize muhtacligi geldi, harabe Suriye de kılınan namaz showlari geldi ve huzur doldum, 700 TL kayit ücreti karşılığında işletme yetkililerince de İSG yeterliligi kabul ediliyormuş.. vatana millete hayırlı olsun.. cehape zihniyeti bu haberden sonra herhalde aklını başına alır.. İsrail ve Amerika silkelenir, Avrupa Birliği bulgaristan I tam üyelik ile aldığına pişman olur...
Bu arada Şubat ile Mart aylarında Anadolu üniversitesi sertifika programları baslatilacakmis, esnaf ve KOBİ üyelere duyurulur.. Allah hayır ve hasenatlarinizi şimdiden kabul eylesin.. ben hayır falan niyetiyle değil de vatan haini yaftasi yememek için devlete sus payı olarak vereceğim..

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Nedense fotoyu gördüm, montaj bu dedim. Yada şu an poz vermişler sadece, ilerleme yok. :) :)
Başka fotoğraflar da var iki kişiye ait ve hepsi de güzeldi inanmanız için video mu lazım yani?

Son düzenleme:
Geri