Asrın lideri , ümmetin umudu, mazlumların yegane dostu , Türkiye kabile reisi , zati sahanelerinin talimatlariyla , 2025 ocaktan itibaren, büyük / küçük demeden, az tehlikeli çok tehlikeli demeden , tek başına çalışan , 50 tane , 100 tane çalışan , tüm işletmelerin ISG uzmanı danışmanlık hizmeti alması şartı basladi, başlatıldı elhamdülillah.. ben bu haberi okurken , haberin ne ligini zaten sallamadim ve direk sonuna baktım, tahmin ettiğim şeyi gördüm, hafif bir gülümseme , hafif bir gurur, Almanların bizi kıskanması , ABD nin Fransa in Rusya'nın bize muhtacligi geldi, harabe Suriye de kılınan namaz showlari geldi ve huzur doldum, 700 TL kayit ücreti karşılığında işletme yetkililerince de İSG yeterliligi kabul ediliyormuş.. vatana millete hayırlı olsun.. cehape zihniyeti bu haberden sonra herhalde aklını başına alır.. İsrail ve Amerika silkelenir, Avrupa Birliği bulgaristan I tam üyelik ile aldığına pişman olur...
Bu arada Şubat ile Mart aylarında Anadolu üniversitesi sertifika programları baslatilacakmis, esnaf ve KOBİ üyelere duyurulur.. Allah hayır ve hasenatlarinizi şimdiden kabul eylesin.. ben hayır falan niyetiyle değil de vatan haini yaftasi yememek için devlete sus payı olarak vereceğim..