Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
"Diktatör" diye sahip olduğu olağanüstü miktarda kişisel siyasi gücü kötüye kullanan liderlere denir. Söyleyin de öğrenelim, Atatürk siyasi gücünü nasıl ve ne zaman kötüye kullanmıştır? Shakespeare'in söyleyişiyle, "Büyüklük, merhameti güçten kopardığında kötüye kullanılmış olur." Atatürk size göre elinde tuttuğu gücü nasıl ve kime karşı merhametsiz kullandı?
Şahsi olarak algılamayın; burada bahsi geçen konuda açıklama yapmayı artık düşünmüyorum. Neden? Bu foruma daha önce başka alanlarda, hakkında kötü şeyler yazıldığı ve terk edenlerin olduğunu bildiğim halde (bisiklet kulüplerine artık gitmeyenlerle neredeyse aynı sebepler denilebilir); hem bilgi edinme, hem de insanlarla iletişim kurmak için giriyorum. Gördüm ki, forumu terk etmiş kişilerin yaşadıkları doğru. Bu kısır döngü bozulmamış. Forumda fikir beyan etmek sıkıntılı. Hatta o kadar sıkıntılı ki, 2007'den beri forumları kullanırım; hiçbir forumda yapmadığım üye engellemeyi, 3. kez kullandım. Donanımhaber'de veya çok eski birkaç tane forumda, sözlü tartıştığım kişileri bile engellemedim ama buradaki sinir bozucu tavır ve bilmişlik taslama, üstten bakma huyu, irrite ediyor. Bu yüzden, kusura bakmayın. Önyargıyla yaklaşılan ortamda fikir beyanına gerek yok, zaten baştan sonucu belirlemişler. Boşuna ne ben tartışayım ne siz zamanınızı harcayın.

Tek başınasınız ferahlığı hissediyorum sözlerinizde?
Kesinlikle öyle evet. Boşandıktan sonra radikal kararları alabiliyor olmak çocuk oyuncağı.
Bir de üzerine minimalist hayat felsefesini ekleyince...

Sakarya'dan Bursa'ya avuç içi kadar 40 gr ürün gönderdi arkadaşlar kargo ile. 321 lira kargo ücreti çıkmış. Kargo şirketleri iyice vampir olmuş bu nedir ya?!

Sakarya'dan Bursa'ya avuç içi kadar 40 gr ürün gönderdi arkadaşlar kargo ile. 321 lira kargo ücreti çıkmış. Kargo şirketleri iyice vampir olmuş bu nedir ya?!
Fiyatlardan bir tane 0 atarak değerlendirmek lazım. 32,1 TL kargo ücreti bence çok makul :)

Fiyatlardan bir tane 0 atarak değerlendirmek lazım. 32,1 TL kargo ücreti bence çok makul :)
Gelir +0 ile değil ne yazık ki 🙃183 km yol için 40 gr'a 7,64 euro kargo parası çıktı. Demek ki Iğdır'dan buzdolabı gönderseler maaşı gömeceğiz.

• Hahaha
Tepkiler: MakRo
Gelir +0 ile değil ne yazık ki 🙃183 km yol için 40 gr'a 7,64 euro kargo parası çıktı. Demek ki Iğdır'dan buzdolabı gönderseler maaşı gömeceğiz.

Kredi puanı isterler.

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: MakRo ve -Deniz-
Kredi puanı isterler.
Geçenlerde bir iş görüşmem oldu 5. mülakatta elendim. Olasıya kadar bir ton soruya maruz kaldım bunlardan birisi de "banka kredi notunuza bakacağız kabul ediyor musunuz?" olmuştu. Yani Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna kargoya buzdolabı verilse dediğiniz gibi kredi notu istemeleri gayet olası.

Geçenlerde bir iş görüşmem oldu 5. mülakatta elendim. Olasıya kadar bir ton soruya maruz kaldım bunlardan birisi de "banka kredi notunuza bakacağız kabul ediyor musunuz?" olmuştu. Yani Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna kargoya buzdolabı verilse dediğiniz gibi kredi notu istemeleri gayet olası.
Saçma sapan bir firma imiş. Eşim de 6 aydır iş arıyor. Piyasa ve şirketlerin talepleri gerçekten berbat.

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus ve MakRo

Yok artık gerçekten mi?
5. mülakatta mı?
Kredi puanı mı? Yok ebesinin adı...

Yeni mezun iken bursa da büyükçe bir tekstil fabrikasında mülakatta 3. sefer gitmiş ve 4. ye kalmıştım. Sapma sapan işler
1. ik ile tamam
2. işletme şefi ile tamam
3. işletme müdürü ile tamam
4. fabrika md ile olacaktı. Tabi bu sürek beni biraz yıprattı 3-4 aylık süreçten bahsediyorum. En sonunda bunlardan ümidi kestim ve farklı bir yerde işbaşı yapmıştım. Aradılar son görüşme sonra işbaşı evraklarınızı vereceğiz diye.
O tren kaçtı iş başı yaptım ben demiştim. Neden diye sanki suçlarcasına laf yemiştim. Şunu dediğimi çok iyi hatırlıyorum. 4 aydır sizi bekliyorum 4 aydır beklediğimin sıkıntı-stres ve maddi kaybımı karşılayacak mısınız? Cevap yok.
Sessiz sessiz kapattık karşılıklı olarak..

Erdoğan'dan ticaret savaşı yorumu: Şiddetli bir kasırga yaklaşıyor.

Galaksi liderimizin bilgeliğine güvenelim; ancak o bizi bu şiddetli kasırgadan sağ salim çıkarabilir...

Erdoğan'dan ticaret savaşı yorumu: Şiddetli bir kasırga yaklaşıyor.

Galaksi liderimizin bilgeliğine güvenelim; ancak o bizi bu şiddetli kasırgadan sağ salim çıkarabilir...

El muzaffer daima...

Filler depişir çimler ezilir demüşler boşa mı?
Fil olsam ezmem dime hayaldir kolaa mı?

Anafikir: Kendi gözünde 'iyi' olanlardan oluşan kalabalıklar salt kötülükle yönetilir.Çünkü arzuları ve hırsları dengeleyici unsur olan erdemler kök salmamıştır.

Geçenlerde bir iş görüşmem oldu 5. mülakatta elendim. Olasıya kadar bir ton soruya maruz kaldım bunlardan birisi de "banka kredi notunuza bakacağız kabul ediyor musunuz?" olmuştu.
Bazı pozisyonlara adam almak için kredi notuna bakmak gerekiyor. Bakılmazsa şöyle şeyler oluyor:

1744228106654.png

Geri