Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Hayırlısı.

Tam Bmw GS1300 adv motorla gidilecek yermiş, Montanayı sevdiysen yellowstoneu izlemeni öneririm. Bett dutton bölgede Bentleyi ile cirit atıyor, eşi de atıyla ve kocaman kamyonetiyle.
Africa twin der kacarim.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
  • Hahaha
Tepkiler: ali_ihsan21
Boğazda yalısı olanlara hak verdim bir yolda hem gidiş hem dönüşte kafadan rüzgar yer mi insan yiyormuş, bıktık şu soğuk yağmurlu havadan yaz gelemedi bu sene.

Boğazda yalısı olanlara hak verdim bir yolda hem gidiş hem dönüşte kafadan rüzgar yer mi insan yiyormuş, bıktık şu soğuk yağmurlu havadan yaz gelemedi bu sene.
Bir dönem sabah 5:30-6:00 dolaylarında Avrupa yakası boğaz şeridinde sık sık sürüşler yapıyordum. Anadolu’dan gelirken köprüde bakıyordum karşıda bayraklar ne tarafa bakıyor, ona göre rüzgarı kafadan alacak şekilde gidişli kuyruktan alacak şekilde dönüşlü güzergah belirlerdim. Her seferinde de ‘tamam artık dönüşe geçiyorum şimdi rahatız’ dedikten sonra dönüşte de kafadan rüzgarı yerdim. İnsan gerçekten hayret ediyor, açıklayamıyorum :)

• Hahaha
Tepkiler: mcanerg
Ruzgara ve kalan yoluma bakiyorum. Derin dusunceler icerisindeyim hava durumu da 1 saat sonra yagmur gostermeye basladi eve gidince bi abdest tazeleyeyim bari 😂

Merdivene dikmek için çiçek almaya gitmiştim eve dönüşte bir Celeste mavisi yol bisikleti Bianchi geçti benim bisiklet ağlamaya başladı.

Bir resmini paylaşayım da keyfi yerine gelsin.

Dosyalar

• IMG_20250427_151530.jpg
    IMG_20250427_151530.jpg
    128 KB · Okunma: 18
  • Beğen
Tepkiler: Alazarhus
Benim fakir ve yalnız ülkem

25f00e50-bccd-4700-8182-8170318d9643.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Geri