Mehmet Altuğ
surrender.to.music
- Tepki
- 8.860
- Bisiklet
- Scott
Açılın, ben doktorum!
Africa twin der kacarim.Tam Bmw GS1300 adv motorla gidilecek yermiş, Montanayı sevdiysen yellowstoneu izlemeni öneririm. Bett dutton bölgede Bentleyi ile cirit atıyor, eşi de atıyla ve kocaman kamyonetiyle.
Levent Kurnaz kimdir bilmiyorum ama onun da bu kanalı bu adamları falan bilmediği belli ki böyle bi yorum yapmış. Ben kanal-konu-konuklar üçgenini görünce her şeyin olması gerektiği gibi olduğunu görüyorum.Açılın, ben doktorum!
Bir dönem sabah 5:30-6:00 dolaylarında Avrupa yakası boğaz şeridinde sık sık sürüşler yapıyordum. Anadolu’dan gelirken köprüde bakıyordum karşıda bayraklar ne tarafa bakıyor, ona göre rüzgarı kafadan alacak şekilde gidişli kuyruktan alacak şekilde dönüşlü güzergah belirlerdim. Her seferinde de ‘tamam artık dönüşe geçiyorum şimdi rahatız’ dedikten sonra dönüşte de kafadan rüzgarı yerdim. İnsan gerçekten hayret ediyor, açıklayamıyorumBoğazda yalısı olanlara hak verdim bir yolda hem gidiş hem dönüşte kafadan rüzgar yer mi insan yiyormuş, bıktık şu soğuk yağmurlu havadan yaz gelemedi bu sene.