Tam Umut Sarıkaya'lık karikatür olur bu muhabbetten.En prosundan en amatörüne, satan veya kullanan dahil, karbon kadro bisikletler için şu "rijit" kelimesi olmasa, yemin ediyorum konuşamayacaklar..
-X: ooo?🤩 Nasıl gidiyor kanka? Kadro yapmışsın😎?
-Y: Eyv bro, efso kadro, efso rijit..
-X: bölgesel yarışlara girerken de karbon kadronu mu alacaksın?
-Y,: aynen hocam, rijitliği hissetmeden bisiklete bindiğimi anlamıyorum..
-X: hayırlı işler, bisiklet bakıyorum ama, çelik, titanyum, karbon.... Ne tercih etmeliyim? Karbon kadronun çok metini duyduk ama?
-Y: evet, hoşgeldiniz.. Aynen, karbon son derece rijit bir...
😩😒
Sonuna kadar katılıyorum, hele birde bisiklet yolunu hiçe sayanlar yaya,scooterlar ve motorlu araçlar saygısız bir biçimde küfür ediyorlar zil çalınca... dün şahısın teki koskocaman aracı bisiklet yolu girişine park ettiğinde çekilirmisin dedim geçmem lazım ve bana el hareketi çekti terbiyesiz, üstüne üstlük ailesi yanında idi.Antalya'da bir pazar günü bisiklet sürmek ne kadar zor olabilir? Yayalar, vızır vızır martı, bin bin ve türevleri, sorumsuz ebeveynlerin bisiklet yoluna bıraktıkları bebekler, motorlar.. Doğaya çıkmak için bir 15 km şehir içi turu oluyor, o da herhangi bir şekilde kazasız geçmiyor..
Sonuna kadar katılıyorum, hele birde bisiklet yolunu hiçe sayanlar yaya,scooterlar ve motorlu araçlar saygısız bir biçimde küfür ediyorlar zil çalınca... dün şahısın teki koskocaman aracı bisiklet yolu girişine park ettiğinde çekilirmisin dedim geçmem lazım ve bana el hareketi çekti terbiyesiz, üstüne üstlük ailesi yanında idi.
Pazar günleri çıkmaktan nefret ettim iyice.
markası belli olmayan bi mtb kullanıyorum (beyaz eşyacıdan alınmış bir bisiklet) günlük olarak gezmek için, orta viteslerde sabit kalmıyor kendi kendine vites değiştiriyor, evde kendim tamir edebilir miyim bunu ?