Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Penaltıdan önce burak mı hakan mı dedim Burak yaşı var heycana karşı tecrübeli dedim ama herzamanki gibi bildiğimiz kazma burak yılmazmış….

Scudo
Hadi biz bir şekilde bu işe başladık. Bisikletleri ekipmanları aldık. Eskidikçe bozuldukça tamamlayarak yola devam ediyoruz. Ya bu yola yeni çıkacaklar ne yapsın? Adam eve ekmeği zor götürüyor. Ben de burada "bisiklet yolları olmadan olmaz" diye boş boş konuşuyorum.

Son düzenleme:
En prosundan en amatörüne, satan veya kullanan dahil, karbon kadro bisikletler için şu "rijit" kelimesi olmasa, yemin ediyorum konuşamayacaklar..
-X: ooo?🤩 Nasıl gidiyor kanka? Kadro yapmışsın😎?
-Y: Eyv bro, efso kadro, efso rijit..

-X: bölgesel yarışlara girerken de karbon kadronu mu alacaksın?
-Y,: aynen hocam, rijitliği hissetmeden bisiklete bindiğimi anlamıyorum..

-X: hayırlı işler, bisiklet bakıyorum ama, çelik, titanyum, karbon.... Ne tercih etmeliyim? Karbon kadronun çok metini duyduk ama?
-Y: evet, hoşgeldiniz.. Aynen, karbon son derece rijit bir...

😩😒

En prosundan en amatörüne, satan veya kullanan dahil, karbon kadro bisikletler için şu "rijit" kelimesi olmasa, yemin ediyorum konuşamayacaklar..
-X: ooo?🤩 Nasıl gidiyor kanka? Kadro yapmışsın😎?
-Y: Eyv bro, efso kadro, efso rijit..

-X: bölgesel yarışlara girerken de karbon kadronu mu alacaksın?
-Y,: aynen hocam, rijitliği hissetmeden bisiklete bindiğimi anlamıyorum..

-X: hayırlı işler, bisiklet bakıyorum ama, çelik, titanyum, karbon.... Ne tercih etmeliyim? Karbon kadronun çok metini duyduk ama?
-Y: evet, hoşgeldiniz.. Aynen, karbon son derece rijit bir...

😩😒
Tam Umut Sarıkaya'lık karikatür olur bu muhabbetten.

İstanbul çok dolu... Ve karışık.
Çoklukda b...luk 😀
Türkiyeye 6 yıl sonra gelen adamın düşüncesi.

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Yarın bayram
🚴‍♂️ 🚴‍♂️

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
(link)

hep böyle

Antalya'da bir pazar günü bisiklet sürmek ne kadar zor olabilir? Yayalar, vızır vızır martı, bin bin ve türevleri, sorumsuz ebeveynlerin bisiklet yoluna bıraktıkları bebekler, motorlar.. Doğaya çıkmak için bir 15 km şehir içi turu oluyor, o da herhangi bir şekilde kazasız geçmiyor..

“Ben her akşam manda yoğurdu… Onun içine Medine hurması doğrarım 3 tane veya 5 tane. Ona biraz çay kaşığı kestane balı ve bir de içine yulaf atarım. Bu dörtlüyü karıştırarak yer, yatarım. Şifa…
Dolaba bir bakayım dedim madem şifaymış! Kainat reisinin saydığı şeylerden sadece çay kaşığı ve yulaf var:acpsnr:

Yeni bisikletim ve ekipmanlar ile ilk turumda başıma gelmeyen kalmadı.
Köpekler kovaladı,
Düştüm
Kalim kırıldı
neyse sağ sağlim eve geldiğime şükrettim. 3 tur gusül aldım 😂

İkinci el temiz jordanred askılı tayt mı?
İkinci el yıpranmış eskş seri sora askılı tayt mı?
Kafamda deli sorular...

yarış bisikleti almayı düşünüyorum ama hayatımda hiç sürmedim, sürmeyi bırak koltuğuna bile oturmadım. ikinci el fiyatları korkunç sıfır daha korkunç. alsam sürebilecek kondisyonu sağlamam kim bilir ne kadar zaman sürecek ah ah... ev yapımı roller videoları da izliyorum bu ara. bisiklet işi kocaman bir dünya

Ales çalışcaktım sözde bugün
gene çalışmadık :D neyse daha gün bitmedi

Antalya'da bir pazar günü bisiklet sürmek ne kadar zor olabilir? Yayalar, vızır vızır martı, bin bin ve türevleri, sorumsuz ebeveynlerin bisiklet yoluna bıraktıkları bebekler, motorlar.. Doğaya çıkmak için bir 15 km şehir içi turu oluyor, o da herhangi bir şekilde kazasız geçmiyor..
Sonuna kadar katılıyorum, hele birde bisiklet yolunu hiçe sayanlar yaya,scooterlar ve motorlu araçlar saygısız bir biçimde küfür ediyorlar zil çalınca... dün şahısın teki koskocaman aracı bisiklet yolu girişine park ettiğinde çekilirmisin dedim geçmem lazım ve bana el hareketi çekti terbiyesiz, üstüne üstlük ailesi yanında idi.
Pazar günleri çıkmaktan nefret ettim iyice.

Sonuna kadar katılıyorum, hele birde bisiklet yolunu hiçe sayanlar yaya,scooterlar ve motorlu araçlar saygısız bir biçimde küfür ediyorlar zil çalınca... dün şahısın teki koskocaman aracı bisiklet yolu girişine park ettiğinde çekilirmisin dedim geçmem lazım ve bana el hareketi çekti terbiyesiz, üstüne üstlük ailesi yanında idi.
Pazar günleri çıkmaktan nefret ettim iyice.

O tür insanlara yapmak istediğim, çantamda ki çakıyı lastiğine sokmak. Ama yapamam :/

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
markası belli olmayan bi mtb kullanıyorum (beyaz eşyacıdan alınmış bir bisiklet) günlük olarak gezmek için, orta viteslerde sabit kalmıyor kendi kendine vites değiştiriyor, evde kendim tamir edebilir miyim bunu ?

markası belli olmayan bi mtb kullanıyorum (beyaz eşyacıdan alınmış bir bisiklet) günlük olarak gezmek için, orta viteslerde sabit kalmıyor kendi kendine vites değiştiriyor, evde kendim tamir edebilir miyim bunu ?

Evet, ayarlayabilirsiniz.
Zincir seçilen viteste kalmıyorsa, olması gerekenden küçük dişliye geçiyorsa tel gevşek, büyük dişliye geçiyorsa tel gergindir. Gerginlik vidasından ayarlanır.
Tabii ön vites ayarının doğru olduğunu, kadro kulağının düzgün olduğunu v.b. diğer etkenlerde sorun olmadığını varsayarsak.
Önce Youtube'dan birkaç arka vites ayarı videosu izleyin, Geziniyo v.b. ünlü kanallardan olabilir. Sonra işe girişip yapamazsanız attırıcının modeli, vites kolu modeli gibi detayları da verip yazarsanız dikkat edilmesi gereken noktaları yazarız.

Geri