Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Bizde o olmuyor, dönerken rüzgar da dönmüş oluyor. Hep kafadan, hep kafadan.
Ahhh.Yukarıda yazdığım ancak geçen seneler için geçerliydi.Bu sene neredeyse hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz:(

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Scudo
44 aynakol ile yokuş çıkılmıyor!! Bayılıyordum az kala:)

Bizde o olmuyor, dönerken rüzgar da dönmüş oluyor. Hep kafadan, hep kafadan.
Niye böyle bilmiyorum ama son zamanlarda bana da hep böyle oluyor. 🤷‍♂️

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
suluk kafesi ve pompayı aynı deliklere vidalayamadım. uzun vida arayacağım
bugünki plan "uzun vida ara" :D

• Beğen
Tepkiler: ÆSir ve Ali Eren
suluk kafesi ve pompayı aynı deliklere vidalayamadım. uzun vida arayacağım
bugünki plan "uzun vida ara" :D

Decathlon'da oluyor ama sadece bisikletçilerde aramayın. Standart M5 vida, bisiklette rahat kullanım için alyan başlı olmasında fayda var.

Decathlon'da oluyor ama sadece bisikletçilerde aramayın. Standart M5 vida, bisiklette rahat kullanım için alyan başlı olmasında fayda var.
"Standart M5 vida"
bunu öğrendiğim gerçekten iyi oldu. birkaç yere baktım hep ya sağda solda varsa verelim deyip baktılar ama bulamadılar. yarın bir de nalburlara vs gideceğim orda bu isimle de ararsam bulabilirim sanırım. çok teşekkürler

"Standart M5 vida"
bunu öğrendiğim gerçekten iyi oldu. birkaç yere baktım hep ya sağda solda varsa verelim deyip baktılar ama bulamadılar. yarın bir de nalburlara vs gideceğim orda bu isimle de ararsam bulabilirim sanırım. çok teşekkürler

"Standart" kısmını da karıştırmayın, standart bir vida türü olduğunu belirtmek için kullandım o kelimeyi. M5x(uzunluk) ismiyle gereken uzunlukta vidayı arayın.
Mesela şu M5x25, yani 25mm uzunlukta M5 vida: (link)

Boy boy set olarak satanlar da var ama ihtiyacınıza fazla: (link)

Alyan başlı bulamazsanız diğer baş türleri de olur, şunlar gibi:
(link)
(link)
(link)
(link)

Genel aramalar:
- N11'de tek tek satılıyor ama kargo ücreti vidalardan fazla tutar tabii: (link) ()
- Amazon'da genelde yurtdışı kaynaklı: (link)

• Beğen
Tepkiler: benkrennic
Bisikletimi Beko bayisi olan bir mağazadan satın almıştım bundan 6 yıl önce, kendisi şu anda Arçelik genel müdürlük otoparkında park halinde (stajımı orada yapıyorum), kaderin cilvesi işte :)

Şaka maka stajın son haftası ve burayı çok özleyeceğim. Okuduğum/çalıştığım yerler arasında bana herhangi bir yamuk yapılmayan tek yer burasıydı elbette epey bir zorlandığım noktalar oldu ama kimse bana ekstra zorluk çıkartmadı bugüne kadar okuduğum okulların tamamında yapıldığı gibi. Onun haricinde ofisler rahat, çay, türk/filtre kahve, soda ofis katlarında sınırsız, yemekhanesi falan kaliteli, terasının Haliç manzarası da nefis ve orada da ücretsiz sınırsız sıcak içecek var, işe de Harem'den Sütlüce'ye kadar tekne ile götürüyorlar. Kesinlikle çalışanlarına değer verdiklerini hissettiriyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Her durumda göbek miline takıyorsunuz, birşey olacağını sanmam. Arka aktarıcı vidası gevşemiş gibi.

"Standart" kısmını da karıştırmayın, standart bir vida türü olduğunu belirtmek için kullandım o kelimeyi. M5x(uzunluk) ismiyle gereken uzunlukta vidayı arayın.
Mesela şu M5x25, yani 25mm uzunlukta M5 vida: (link)

Boy boy set olarak satanlar da var ama ihtiyacınıza fazla: (link)

Alyan başlı bulamazsanız diğer baş türleri de olur, şunlar gibi:
(link)
(link)
(link)
(link)

Genel aramalar:
- N11'de tek tek satılıyor ama kargo ücreti vidalardan fazla tutar tabii: (link) ()
- Amazon'da genelde yurtdışı kaynaklı: (link)
hocam çok teşekkür ederim. eksik olmayın

bugün de yolum düşmedi bir türlü. sürüş sonrası eve dönmeden uğrayacaktım şekerim düşer gibi oldu tam da bir simit fırınının yanından geçiyordum.fırından yeni öıkmış simidi yerken usul usul eve döndüm

inş yarın alacağım ama. tekrardan çok çok teşekkürler.

Bir de şimdilik suluk ve pompa aparatını dönüşümlü takıyorum tabiri caizse. bir gün suluk bir gün pompa aparatı.pompa aparatı ama pompayı pek tutamıyor. sürerken düştü pompa az daha üstünden geçecektim. ben de yeni bir heybe çanta aldım ona koydum pompayı şu an

o pompanın düşmemesi için de vidaları aldıktan sonra kablo cırt cırtları ile sıkıştırmayı düşündüm

Şuanda bir an evvel eve gidip ağaç manzaralı yollarda bisikletimi sürmek istiyorum.

Zaten gözümde katarakt var çok keskin göremiyorum ama bunu okumaya çalıştıktan sonra kataraktlarım da katarakt sahibi oldular. 😑

• Hahaha
Tepkiler: ÆSir
Adminler bu konuyu yukarı sabitlesin be yaa

Aero olmasında büyük öncelik yoksa Roval Alpinist öneririm. Evet bir jant parası ama mikemmel 😃
Aero karbon gidon istiyorum ama fiyatlar inanılmaz. ABV malum parti😒
Hiçbir ülkeyi ezan kurtarmaz. Millet ve toplum bilinci oluşmuş vatandaşlar kurtarır.
Ezandan rahatsız olanlar olmuş birde beğeni almış. Bu ülkeyi kurtaranlar ezanla kurtardı neyse şuraya İstiklal marşından bir kıta bırakayım

Ruhumun senden İlahi şudur ancak emeli:
Değmesin ma'bedimin göğsüne nâmahrem eli;
Bu ezanlar-ki şehâdetleri dînin temeli
Ebedi, yurdumun üstünde benim inlemeli.

Son kıta da söyleneni iyi okuyun bi zahmet

• Beğen
Tepkiler: RoninRider
insanlar neden nefret dolu cok mu zor kibar nazikce dinlemek hemen peşin hüküm veriyor

Trainer mi?
Sele mi?
Aero Gidon mu?

Geri