Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Bisiklete binmek istemiyorum, o hale geldi! Bir yerine bir sey olacak, en basit yama seti bile dunya para olmuş... Parca degisecek durum olsa birakıp kacacagim kaldigi yerde. Bu nedir arkadas yaaa?
Kaldi ki guya ''efsane kasım'', ''black friday'', ''mucize cuma'' falan donemindeyiz :koptum:

Motor ustası olmaya karar veren kalp doktoru gibi günlerden geçiyoruz, ben fıkranın ciddi olabileceğini hiç düşünememiştim.

Şu ilanlarımızı neden anonimleştiremiyoruz ki?!

Bazı toplumlarda sosyalizm olmaz; çünkü fakirler kendilerini sömürülen sınıf olarak değil, geçici sıkıntı çeken milyonerler olarak görür.
-John Steinbeck.

Elektrikli bisikletlere karşı değilim. Hatta ben de bir tane istiyorum da maddi durum izin vermiyor. İzin verse, daha hızlı gitmeme izin verebilecek hız sınırlaması kırık ama elektrikli olduğu belli olmayan gizli ve elektrikli bir çakıl almak isterdim 🤪 :D
Ama; ama elektrikli bisiklet adının sanki değiştirilmesi gerekiyor gibi geliyor bana. Bisiklet, kas gücüyle çalışan bir alet. Bir bisiklete elektrikli motor ve bataryasını takınca, onu ittiren güç artık bir çaba olmaktan çıkıyor. Şöyle bir düşündüm; eskinin biyolojik bisikletleri olan atları düşünelim. Bisiklete takılan elektrik yerine, kullandığın atın ayaklarına tekerlekli bir mekanizma bağladığını, atın koşmadığını düşünün. Atınızın tekerlekli mekanizmanın üzerinde sabit durduğunu ve siz de onun üstüne bindiğinizde bir düğmeye basarak tekerlerin dönmesi ile ilerlediğinizi düşünün :p :komik: Tamam çok uçuk ve saçma bir benzetmeydi. Ama ne bileyim, sanki konduramıyorum.
Elesiklet, motobik, bisektirik :komik: gibi komik ve saçma isimler de önermiyorum. Elektriklisiklet mi diyeceğiz ne diyeceğiz bilmiyorum ama sanki daha ayrı bir isimlendirme istiyorum gibiyim.

Elektrikli bisikletlere karşı değilim. Hatta ben de bir tane istiyorum da maddi durum izin vermiyor. İzin verse, daha hızlı gitmeme izin verebilecek hız sınırlaması kırık ama elektrikli olduğu belli olmayan gizli ve elektrikli bir çakıl almak isterdim 🤪 :D
Ama; ama elektrikli bisiklet adının sanki değiştirilmesi gerekiyor gibi geliyor bana. Bisiklet, kas gücüyle çalışan bir alet. Bir bisiklete elektrikli motor ve bataryasını takınca, onu ittiren güç artık bir çaba olmaktan çıkıyor. Şöyle bir düşündüm; eskinin biyolojik bisikletleri olan atları düşünelim. Bisiklete takılan elektrik yerine, kullandığın atın ayaklarına tekerlekli bir mekanizma bağladığını, atın koşmadığını düşünün. Atınızın tekerlekli mekanizmanın üzerinde sabit durduğunu ve siz de onun üstüne bindiğinizde bir düğmeye basarak tekerlerin dönmesi ile ilerlediğinizi düşünün :p :komik: Tamam çok uçuk ve saçma bir benzetmeydi. Ama ne bileyim, sanki konduramıyorum.
Elesiklet, motobik, bisektirik :komik: gibi komik ve saçma isimler de önermiyorum. Elektriklisiklet mi diyeceğiz ne diyeceğiz bilmiyorum ama sanki daha ayrı bir isimlendirme istiyorum gibiyim.

Aynı varoluşsal soruyu kendilerine soran Anglo-Saxon kardeşlerimiz pedal ve elektrik kelimelerinden yola çıkarak Pedelec terimini türetmişler. Lakin iyi mi yapmışlar pek emin olamadım. Fonetiği bir başka bilindik sözcüğü fena halde çağrıştırıyor.

Ekşi sözlük'teki "kendisi küfür olmayıp, küfür etkisi yapan sözcükler" başlığına uygun bir terim gibi duruyor. Yolda giderken arkadan biri Pedelec diye bağırsa kesin kavga çıkar. :)

gün gelecek keşke sadece nafaka ödeseydim diyeceksin hocam tecrübe ile sabit.
neden kine? nafaka artırım davalarından mı bahsediyorsun 3 yıl evli kaldım 6-7 senedir nafaka ödüyorum ex evlenmeden kesilemiyor nafaka.

• Beğen
Tepkiler: sahrana
Haklıdan yana değil de güçlüden yana olanlar korkak ve kaypak olurlar.Güç merkezi değiştikçe dönerler fırıldak olurlar .Uğur Mumcu

ikinci el mala sıfır fiyatı yazanlara ne demeli ?

• Beğen
Tepkiler: sahrana
İnsanların yokuşa gelince vitesi en düşüğe çekmeleri, benim ise 52/18 oranla çıkmam beni mutlu ediyor.

ikinci el mala sıfır fiyatı yazanlara ne demeli ?
Ben o sarı sitede ikinci el malın fiyatını sıfırın üstünde satan bile gördüm. İlandaki ürünün kutusu ve faturası da yok siz düşünün...

Geri