Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Eskışehır belediye başkanını (Yılmaz Büyükerşen)ı aday yapacakken,açıklaması beklenirken son anda Ekmeleddin açıklanmıştır (derin yöneten güç deniyor).
Eliylen kalp yapan dede neden o zaman kurtarmadı da, şimdi tek kurtuluş kendisiymiş gibi hava estiriliyor?

Scudo
Eliylen kalp yapan dede neden o zaman kurtarmadı da, şimdi tek kurtuluş kendisiymiş gibi hava estiriliyor?
Baktı ihtimal yüksek ben olayım dedi. Olamadı

Demin araçla bir arkadaşımla buluşmaya giderken bir ak parti konvoyu tarafından yolun dışına itilmeye çalışıldım. Muhtemelen dörtlü yakıp korna çalıyor olsaydım hiç ses etmezlerdi. Araçta hamile karım olmasa inat edip arabayı çarpadabilirdim.

Bir de aklımda şu deli soru var. İlk cumhurbaşkanlığı seçiminde neden kk aday olmadı da, Ekmeleddin i, hem de MHP ile ortak aday olarak gösterdi, yanına da tıpış tıpış gidip oy vereceksiniz diye seçmenine böyle bir ifade kullandı. Laciverdin 50 tonu.
İç Anadolu'daki islamcı kitle belki muhafazakar, islamcı birine oy verir diye?

Saat 17.00'den beri naralar atarak, mermiler sıkarak zafer turu atıp kafamızı ütüleyen sevgili %51.5. Evet iyi koydun, aferin. O konvoy yaptığın, durmadan bastığın kornalarla kulak zarımızı yırttığın arabana benzini çabuk alsan iyi edersin kardeşim. Yoksa sana neyin koyduğunu anlar mısın, sanmam...

Ümidim tükeniyor. Bisiklet dahil her türlü ürün gün geçtikçe pahalılaşıyor...
Ne diyeyim seçimi kazanan akıl umarım ne yapacağını bilir. Şu anki en iyi olasılık bu. Lise için ABD'de ne varsa ailemle başvurduk. Yeter, umudum bitti. İngilizce de var, artık kim ne yaparsa yapsın. Seçimi kazanan abim doğru politikalar izlese bile güzel ülkemin ekonomisinin düzelmesi benim gençliğime denk gelmez. Dayanamıyorum. Yabancıların ne zaman bizden daha üstün olduğunu görsem üzülüyorum. Avrupa'da bir çocuk istediği bir bilgisayarı almak için zorlanmıyor. Avrupa'da bir genç bisiklet alırken zorlanmıyor. Amerika'da bir genç imkanı olmadığı için değil istemediği için kitap almıyor. Bilemiyorum bu Avrupa Amerika örneklerine herkes katılmayabilir ama Türkiye'de durum böyle. Gençliğimi istediğim gibi yaşayamıyorum..! Türkiye'den gitmek istiyorum, kim ne derse desin! Ben gençliğimi yaşamak istiyorum, içim ağlıyor.

Hırsızlık,eşkiyalık, liyakatsizlik, edepsizlik, fakirlik, cahillik, hödüklük, yalan, iftira, yolsuzluk, kara para, yobazlık, montaj, küfür, holiganlık.. daha ne kadar bu tip betimleme varsa hepsi aslında neyin kazandığını (?) açıklamakta birbiriyle yarışan , adeta sarı formayı, pembe formayı , gökkuşağı formasını kazanmak için ter döken kelime grupları.. Demokrasi bu ülke için fazla lükstü.. Dürüst ve namuslu bir mücadele veren Kılıçdaroğlu ve seçmenini kutlarım. Sen dürüst br şekilde mücadele ettin, yaşadın. Bunu beceremeyen kişi ve ona oy verenler (?) Kendilerini ne ile övüyorlar çok merak ediyorum..

Edit: çok iyi milliyetçi ya da müslümanız mı diyecekler? Yalan, değiller..

Son düzenleme:
Ümidim tükeniyor. Bisiklet dahil her türlü ürün gün geçtikçe pahalılaşıyor...
Ne diyeyim seçimi kazanan akıl umarım ne yapacağını bilir. Şu anki en iyi olasılık bu. Lise için ABD'de ne varsa ailemle başvurduk. Yeter, umudum bitti. İngilizce de var, artık kim ne yaparsa yapsın. Seçimi kazanan abim doğru politikalar izlese bile güzel ülkemin ekonomisinin düzelmesi benim gençliğime denk gelmez. Dayanamıyorum. Yabancıların ne zaman bizden daha üstün olduğunu görsem üzülüyorum. Avrupa'da bir çocuk istediği bir bilgisayarı almak için zorlanmıyor. Avrupa'da bir genç bisiklet alırken zorlanmıyor. Amerika'da bir genç imkanı olmadığı için değil istemediği için kitap almıyor. Bilemiyorum bu Avrupa Amerika örneklerine herkes katılmayabilir ama Türkiye'de durum böyle. Gençliğimi istediğim gibi yaşayamıyorum..! Türkiye'den gitmek istiyorum, kim ne derse desin! Ben gençliğimi yaşamak istiyorum, içim ağlıyor.
Amerika, dünyayı sömürdüğü için, içerideki embesil kalabalığı da tüketimle oyaladığı için amerikalı genç tüketmeyip bunalıma mı girsin?

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Saat 17.00'den beri naralar atarak, mermiler sıkarak zafer turu atıp kafamızı ütüleyen sevgili %51.5. Evet iyi koydun, aferin. O konvoy yaptığın, durmadan bastığın kornalarla kulak zarımızı yırttığın arabana benzini çabuk alsan iyi edersin kardeşim. Yoksa sana neyin koyduğunu anlar mısın, sanmam...
Sadece ülke içinde değil, Lübnan ve Suriye'den de kutlama videoları var. Normal bi insan düşünür bunlar niye seviniyo diye, aklını kiraya verenler ağlanacak haline sevinir.

keynes der ki:

“bir hükümet enflasyon sürecini devam ettirerek vatandaşlarının servetinin önemli bir kısmına gizlice ve fark edilmeden el koyabilir.”

Gerçek hikaye:
Burdur Bucak da emekli kamyon şoförü Bulgaristan dan telefonla arayan kadına para gönderiyor. (şu klasik altınım var Türkiye ye getirmek istiyorum ama nakitim yok yalanı) bir daha, bir daha derken bütün birikimini gönderiyor. En sonunda kredi çekip göndermeye başlıyor. Yakınları fark ediyor. Tam ptt üzerinden tekrar para gönderecekken araya jandarma, polis de giriyor adama karşı tarafın dolandırıcı olduğu, bunun çok eski bir yöntem olduğu uzun uzun anlatılıyor. Adam zar zor ikna edilip evine gönderiliyor. Ertesi gün adam kendini asıyor.
Dolandırcısına hipnotize olmak diyorum ben buna. İnsanlar dolandırıldığına inanmak istemiyor...
Türkiye nin durumu bu hadi hayırlısı...
(link)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MakRo ve seko35.50
Size Türkiye fıkrasını atayım 😁

eğer kilo 120 ise, jantı az daha kalın, jant telinin de 36 tane olduğu bir modelle başlamanızı öneririm. beğendiğiniz modelin jantları sizi üzer.
Bisiklet sizi taşır ama aero ve agresif bir kadro olması sizi dizilen yorar. Endurance bir kadro ile başlamanızı şiddetle tavsiye ederim. Daha fazla keyif alırsınız

Belki hepimizin içi yanıyor ve buralara paragraflar yazmak istiyoruz.
Bu stresi atmaya bisiklet sürüşüm bile yetmedi. Öfkeli miyim? Kızgın mı? Kırgın mı? Nasıl bir duygusal durum içindeyim bilmiyorum. Belki de hayal kırıklığı. Ama bunu bize reva gören herkesten hakkımı helal etmiyorum.

günaydın herkese

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Demokrasinin kendini yönetme kabiliyetinden yoksun, bu konuda cahil olan bir toplum tarafından uygulandığında demogoji ve bunun söylemcilerine ne denli prim verildiğini görmek üzücü. Bundan sonra maalesef ki ülkede yaşam günden güne zorlaşacak. Artık tek seçenek gitmek olacak.

Demokrasinin kendini yönetme kabiliyetinden yoksun, bu konuda cahil olan bir toplum tarafından uygulandığında demogoji ve bunun söylemcilerine ne denli prim verildiğini görmek üzücü. Bundan sonra maalesef ki ülkede yaşam günden güne zorlaşacak. Artık tek seçenek gitmek olacak.
Mustafa Kemal, istanbul beni savunma bakanı yapmadı küstüm ben diyip alamanyaya gitseydi, eğer ego çatışması olmaz ise, hitlerden ordu komutanlığını alırdı. ha kabul ederdi etmezdi o ayrı polemik konusu. muhterem burada kalıp, elinden geleni yaptı.

kanadaya 3 yıl evvel giden bir çiftimiz, teee o kadar bin kilometreden chp ye oy verip, istedikleri olmayınca ah vah ediyor kaç gündür bana. 1993 yılında amerikada üniversiteye giden arkadaşım hala Türkiye politikası ile ilgili ve akp ve türevlerine ver ediyor küfürü teee okyanusun öte yanından. madem siyaseti beğenmiyorlar, kalıp siyaset sahnesinde bir yer edinselerdi. yok, kaçmak hele hele bu ülkenin altyapısını kullanarak ingilizce öğrenmek, iş deneyimi edinmek ve bu birikimle oraya gidip iş bularak; ülkeye olan borçlarını ödemeden, kaymağını yemek. bunun maliyeti var bize.

Geri