- Tepki
- 18.209
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Nerede o hep 50 liralık aldığımız günler 😂İri bir 🍉 100 lira..
Yanında peynir de olursa hayali ile uykuya dalanlara selam olsun, yoksulluğu reva görenlere ise lanet...
Argo kullanmak insanları aksine daha çok rehavete alıştırıyor. İnsan en geç cebindeki parayı harcarken enflasyonu farkediyor, oysa biriktirmeye kalkınca ilk andan itibaren %25'ler, %100'ler can yakıyor. 20 yılda simit 100 kat arttı, döviz ise 15 kat...İri bir 🍉 100 lira..
Yanında peynir de olursa hayali ile uykuya dalanlara selam olsun, yoksulluğu reva görenlere ise lanet...
Merhaba Hakan Bey,@Can Çelik demek 28 ay geçmiş. Okuyan arkadaşlar k.bakmasın, isim hafızam çok iyi değil. Seni hatırlıyorum ama sanki sen Fransa'daki arkadaştın, oysa resim farklı ve İstanbul yazıyor. Engellediğim bir iki kişi vardı , sen değilmişsin demekki..). Çok yazıştığımız arkadaşları bile hatırlamıyorum diyebilirim..Necmeddin i hatırlıyorum, seko, trabzonlu bir ağabey vardı vs...Motosiklete ağırlık verdim biraz, ayrıca başka şeylerde girdi araya ve bisiklete ihanet ettim..😐..Yakın zamanda motoru sattım elektrikli bisiklet aldım. Ağırlıklı çocuklar binecek. Ben profil resmindeki küheylanla barışacağım az daha serinleyince havalar. Hala tur modifikasyonuyla bekliyor...Orjinale döndüreceğiz...Büyük istek var yine...Kilomda fena değil. Bakalım neler yapacağız...
Hocam baştan sona haklısınız ve şu son yazdığınız cümleye sonuna kadar hak veriyorum. Ailem kısmen de olsa artık İstanbul'u terk etti. Keske bende çıkıp gidebilsem ama malum doğu Anadolu'da iş imkanları oldukça kısıtlı el mahkum çalışmak için yaşıyoruz.Annem ve kardeşim benimle beraber davransa dakika durmam bu İstanbul denen bok yuvasında.
Ya ben cidden bunamış olabilirim, ismen sizi de hatırlıyorum ama başka hiç bir şey hatırlamıyorum. 🙂. Allah bilir ne teklif ettim...😃Bu arada Damar teklifini unutmadim, lazim olunca almaya gelecegim haberin olsun.
Rast gele abi, ben okadar malzeme aldım bir kere tutamaz mı be insan😂 ama yinede temiz hava almak bile yetiyor insana, balık bahane temiz hava doğa ile iç içe olmak bile yetiyor. Ama iki balık geleydi aksiyon olurdu. 😁Abi hoş geldin. Ne yapıyorsun , nasılsın bakalım.
Şuraya iki keyf resmi atayım. Oğlanla balıktayım.
Sabah menemen ve semaveri şakırdattık. Balık yok.
308596 dosyayı görüntüle
308597 dosyayı görüntüle
yahu Can ben sana diyorum bu içki kötü birşey inanmıyorsun. Sonra dünyalar güzeli İstanbulu suçluyorsun. Sakın o sarhoşlarla kavga falan ediyim demeSaat 02:30'da sokağı inleten volümde müzik çalan bir araba giriyor sokağa. Yan koltukta oturan iner inmez sokakta bir dükkan kepengine işiyor. Araçtaki, sokaktaki tek boş yere ön ve arkadaki iki araca sürte sürte vura vura park ediyor. (Zerre acımıyorum, o arabaların sahipleri sokaktaki her vatandaşın eşit hakka sahip olduğu park yerine çöken park mafyasının varlığının devamını sağlıyolar çünkü, oturduğu sokağa park edebilmek için mafyaya para yediren kendi rahatı uğruna her şeyi mübah gören ilkel beyinliler). Sonra aracı süren iniyor, hayvan yüküyle arabanın yanına yere kusuyor (2. katta olmama rağmen geldi rakılı kusmuk kokusu). Birbirlerine bağırarak konuşuyorlar, zar zor seçtiğim laflar içinde, biri diğerine "ağzını burnunu kırarım" diyor. Ayakta zor duran bu iki tip 10 dakika sonra tekrar arabaya binip, yine arabalara çarpa çarpa park ettikleri yerden çıkıyorlar ve gidiyorlar. Annem ve kardeşim benimle beraber davransa dakika durmam bu İstanbul denen bok yuvasında.
Sağolasın Necmeddin, yuvarlanıp gidiyoruz, Emekli olduk ve fakirleştik biraz daha...🙂Abi hoş geldin. Ne yapıyorsun , nasılsın bakalım.
Şuraya iki keyf resmi atayım. Oğlanla balıktayım.
Sabah menemen ve semaveri şakırdattık. Balık yok.
308596 dosyayı görüntüle
308597 dosyayı görüntüle
Eyvallah. İki sazan tuttum ve öpücük yapıştırıp saldım. Yarım kilo kadardı. Hafif aksiyon maksat dediğin gibi kafa dinlemekti.Rast gele abi, ben okadar malzeme aldım bir kere tutamaz mı be insan😂 ama yinede temiz hava almak bile yetiyor insana, balık bahane temiz hava doğa ile iç içe olmak bile yetiyor. Ama iki balık geleydi aksiyon olurdu. 😁
Canın sağolsun be Abi. Maalesef ülkece fakirleştik.Sağolasın Necmeddin, yuvarlanıp gidiyoruz, Emekli olduk ve fakirleştik biraz daha...🙂
Abi bıyıklarım duruyor. Yaşlandıkça gürleşiyor. Öyle badem yağı sürmek falan yok.@necmeddin kardeşimiz kadrajdan kaçıyordu, yoksa bıyıklarına bir şey mi yapmıştı?
Bursa'ya bekleriz @Can ÇelikSaat 02:30'da sokağı inleten volümde müzik çalan bir araba giriyor sokağa. Yan koltukta oturan iner inmez sokakta bir dükkan kepengine işiyor. Araçtaki, sokaktaki tek boş yere ön ve arkadaki iki araca sürte sürte vura vura park ediyor. (Zerre acımıyorum, o arabaların sahipleri sokaktaki her vatandaşın eşit hakka sahip olduğu park yerine çöken park mafyasının varlığının devamını sağlıyolar çünkü, oturduğu sokağa park edebilmek için mafyaya para yediren kendi rahatı uğruna her şeyi mübah gören ilkel beyinliler). Sonra aracı süren iniyor, hayvan yüküyle arabanın yanına yere kusuyor (2. katta olmama rağmen geldi rakılı kusmuk kokusu). Birbirlerine bağırarak konuşuyorlar, zar zor seçtiğim laflar içinde, biri diğerine "ağzını burnunu kırarım" diyor. Ayakta zor duran bu iki tip 10 dakika sonra tekrar arabaya binip, yine arabalara çarpa çarpa park ettikleri yerden çıkıyorlar ve gidiyorlar. Annem ve kardeşim benimle beraber davransa dakika durmam bu İstanbul denen bok yuvasında.