HakanAydn
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.162
- İsim
- Hakan
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Dün bisiklet yolundan eve dönerken peşimden bir benzinli scooter sesi giderek yaklaştı ve arkamda sabitledi. O ana kadar arkama bakma ihtiyacı hissetmemiştim araç yolundan geliyordur düşüncesiyle. Ama geçmeyince ufaktan baktım bisiklet yolundan geliyor. Beni geçmek için arada yaklaşıp uzaklaşarak domine etme uğraşı içine de girdi bir iki dakika içinde. Araç yolu boşalsa da oraya kaymak yerine yine de peşimden gelmeye devam etti. İnadına geçmesine izin vermedim, riskliydi zaten. Bir yerden sonra rahatsız oldum arkaya doğru bağırdım, yanlış yerden gidiyorsun, sola geç diye (araç yolu esnek sabit labutla ayrılmış). Bunu duyunca geriledi sola kaydı ve geçti beni. Geçerkende "ben sana bişey demedimki niye rahatsız oluyorsun" diyor. Yine biz kılçık olduk. O hatta zaten park eden araçları geçtim, bisiklet yollarını ağırlıklı kullananlar buraların popülerleri 3 tekerli elektrikli nesneler ve 50cc scooterlar.
Güzel Türkiye'mde birşey de doğru olsa cidden çok şaşıracağım. Biz çocukken vardı ama yok artık, nesli tükendi. 😐
Güzel Türkiye'mde birşey de doğru olsa cidden çok şaşıracağım. Biz çocukken vardı ama yok artık, nesli tükendi. 😐