Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

@Can Çelik Şu fotoğrafı FBI'ın "en çok arananlar" sayfasına El Kaide yöneticisi diye koy, sırıtmaz :)

Aynı ismin bir başka makalesi:

"Başörtüsü ergen kız çocuklarını ve kadınları cinsel tacizden korur"

hehehe.jpg

Makaleden: "Hijab has been applied in different forms and different civilizations and traditions since the era of first man and Prophet Adam (Alayhi As-Salam)"

Hz. Adem döneminde görülen tesettür uygulamalarına bir örnek:

hehe.jpg

Son düzenleme:
Scudo
siyasiler yetmiyordu, diziler ve filmler de milleti kutuplaştırmaya başladı.

bir de bu arada ankara - istanbul belediye başkanlığına kafayı taktılar. zaten 40 - 50 tane ilin belediye başkanlığı sende, bırak da istanbul la ankara yı da başkası yönetsin. istanbul belediye başkanını gram sevmem. ankara yı da zamanında mansur yavaş kazandı. adamı ankara seçti, daha neyi zorluyorsun? adamı sevmezlerse zaten bu seçimde gönderirler, neyin çabası bu?

bu ülkede jelibon madeni bulunduğunu söyleyen şahış bilmem kaç dönem ankara da belediye başkanıydı.

medya da zaten sende. ama yok, her tarafı yönetecek. bu seçim de benzer bir senaryo görürsek ne yapacağız onu merak ediyorum.

Ne kadar şekilcisin Mehmet Altuğ. İnsanların şekil şemallerinden değil fikirlerinden bahsedefdesfdesasdjfkj...

"Kapanmasan taciz/tecavüz ederler, kapansaydın sen de" özetli müthiş bilimsel makaleyi yazan diğer bilim insanı Feyza Çaksen'in başının kapalı olmaması dikkatimi çekti benim. Bir gün sokakta taciz etmeye yeltenen bir erkekle karşılaşırsa o kişiyi şikayet etmesin sakın. Sonuçta kafası açık, saçı gözüküyor, suç tamamen onda. Erkeğin azması normal.

• Hahaha
Tepkiler: Sadettin Z.
Uzun süredir eşimin hayali olan yeni yılı yurtdışında karşılamayı bu sene gerçekleştirebildik. Yaklaşık 2 haftayı İngiltere'de geçirdikten sonra yarın dönüyoruz.

Yolda yürürken hiç tanımadığımız insanların gülümseyerek selam verdiği, sokaklarda parklarda çöp gören olmadığı, güvercinlerin elinizden yemek yediği bu sıkıcı ülkeden aksiyonunu sevdiğim canım ülkeme döneceğim için çok heyecanlıyım.

Bu iki haftada yollarda gördüğüm bisikletlerden hiç de fena olmayan bir peloton kurulurdu muhtemelen. Güncel kurlarla bile fiyatlar yarı yarıya neredeyse.

Uzun süredir eşimin hayali olan yeni yılı yurtdışında karşılamayı bu sene gerçekleştirebildik. Yaklaşık 2 haftayı İngiltere'de geçirdikten sonra yarın dönüyoruz.

Yolda yürürken hiç tanımadığımız insanların gülümseyerek selam verdiği, sokaklarda parklarda çöp gören olmadığı, güvercinlerin elinizden yemek yediği bu sıkıcı ülkeden aksiyonunu sevdiğim canım ülkeme döneceğim için çok heyecanlıyım.

Bu iki haftada yollarda gördüğüm bisikletlerden hiç de fena olmayan bir peloton kurulurdu muhtemelen. Güncel kurlarla bile fiyatlar yarı yarıya neredeyse.

Havası ve trafiğin akış yönü dışında dört dörtlük memleket. Çok düşündüm yerleşmeyi ama, kardeşime gidip kaldığımda havası beni aşırı karamsarlaştırıyor. Çok expat çalışan olduğundan yabancılık da hissetmiyorsunuz. Ve kesinlikle insanı hem çok güler yüzlü hem de çok yardımsever.

Bisikletle toplu taşımaya binmek metro-metrobüs-vapur gibi araçlara binmek yasak mı ?

Bisikletle toplu taşımaya binmek metro-metrobüs-vapur gibi araçlara binmek yasak mı ?
İzmir'de vapurlar bedavadan biraz pahalı bisiklete teşvik olması açısından,metro izban tramway hepsi serbest,ama belli yoğunluklarda değil,son vagonları tercih ediyorlar.

Yıllar sonra bir heves dağ bisikleti aldık, tam tadına varmaya başladık, amortisörde sorun olduğu anlaşıldı. Gönderdik ve şimdi "inşallah geldiğinde montaja uygun halde olur" duaları ile bekle babam bekle. 2 haftadır maşasız odamda yatıyor. Hanımın BTwin Original 300'ü ile telef oldum...

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Tüm interneti aradım taradım suikast sınıfı 20.cilt satan hiç bir yer bulamadım kafayı yemek üzereyim. Eğer elinde olup ta satmak isteyen varsa bana dm atabilir.

Tüm interneti aradım taradım suikast sınıfı 20.cilt satan hiç bir yer bulamadım kafayı yemek üzereyim. Eğer elinde olup ta satmak isteyen varsa bana dm atabilir.
Bumu aradığın ?

(link)

Evet bu manga. Ne sıfır ne de 2.el satışı mevcut.

34 pound'a kıyarsan gönderiyorlar ama
1704620459104.png

Bu iş nasıl oluyor anlamadım. Türkiye'den gönderilir diyor ama Türkiye'ye 20 pound kargo ücreti var. Keşke şu Amazon tüm şubelerinde tam entegrasyona gitse de TR'deki ürün Amazon.com.tr üzerinden alınabilse.

34 pound'a kıyarsan gönderiyorlar ama
313407 dosyayı görüntüle

Bu iş nasıl oluyor anlamadım. Türkiye'den gönderilir diyor ama Türkiye'ye 20 pound kargo ücreti var. Keşke şu Amazon tüm şubelerinde tam entegrasyona gitse de TR'deki ürün Amazon.com.tr üzerinden alınabilse.
Çok pahalı o fiyata bir set manga alınıyor. Mecburen beklemekten başka bir şansım yok gibi gözüküyor.

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Canım memleketime döndüm dakika bir, gol bir :) Uçak iner inmez daha durmadan ayaklanıp bavul kapma telaşına düşenleri uçağın pilotu ve kabin amiri art arda anonslarla durdurmaya çalıştı ama nafile.

Bugün alt yapısı düzgün çalışmadığı için yağmur yağdığında yüzme havuzuna dönen bir ara yolun kenarından yürürken en az 80km hızla geçen bir aracın yarattığı dalgayla baştan ayağa ıslandım.

Üzerine markete uğrayıp birşeyler alıp kasada sıra beklerken önden sıraya dalan bir tibet öküzünü anladığı dilden uyarmam gerekti.

Medeniyet buralara ya hiç gelmemiş veya selam verip geçmiş olsa gerek.

Bilim dediğin böyle yapılır. Üniversiteye, bilim üretilmesi beklenen yere, "Her şey yaratıcıdandır" mantığında bir şeriatçının isminin verilmesine ise hiç girmiyorum.

Zamanında burada Uçak mühendisliği bölümünde okumayı pek bir istemiştim fakat puanım yetmemişti. Şimdi ne zaman konusu açılsa veya adı geçse üniversite bir fiyasko anlatılıyor. Bazen iyi ki tutmamış diyorum Gerçi her yüksek öğretim kurumunda saçma sapan işler döndüğünü duyuyoruz maalesef... Buna benzer birkaç makaleye denk gelmiştim yazanların Endonezyalı olduğunu görünce şaşırıp sevinmiştim "aaaa, bizimkiler yazmamıış" diye.

Lisanslarınızı güncelleyiniz, Mayıs ayında Bursa Granfondo' ya bekliyoruz..
Tabi formunuzu da optimum hale getirmeniz iyi olur ...
altımda tourney set olunca maalesef grandofondo vs. yarışlarda bulunamayacağım :(
Enflasyon içimizden geçiyor, ben bunu yazmak istedim. Gün geçtikte fakirlesiyoruz, alim gücümüz düşüyor. Insan zincir degistirirken düşünür mü arkadaş, 3 sene önce daha az kazaniyordum ve alisveris yaparken bunkadar dusunmuyordum :( Insallah eski gunlerimize geri döneriz ulke olarak
Reis sayesinde ;):ssrtcbya::hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
altımda tourney set olunca maalesef grandofondo vs. yarışlarda bulunamayacağım :(

Reis sayesinde ;):ssrtcbya::hhhhhh:
Bende de Tourney var yav n'olcak, Tourney'liler giremez diye bi kural yok gel 2 Tourney kapışak :) Hatta varsa RC100 başka hodri meydan :p

Tourney kafasının sonradan gelmesi değişikliği : Tourney'liler katılamaz diye bi kural yok di mi :(

Geri