makaram
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.551
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Most Wanted oynamışsın, belli.
Most Wanted oynamışsın, belli.
BMW'ye merakınız varsa şu kanalı tavsiye ederim. İlk videolarından beri keyifle takip ediyorum:ilk kullandığım BMW e46 3 serisiydi benim için BMW'nin en iyi hali bu araçtır. m3csl driven34 Can beyde vardı sanırım.
BMW olarak değil ama bu tip iş yapan kanallar hoşuma gidiyor. Özellikle facebooktaki grupla ve reddit gruplarında çok acayip bilgi oluyor.BMW'ye merakınız varsa şu kanalı tavsiye ederim. İlk videolarından beri keyifle takip ediyorum:
(link)
Yok beya, benim bugüne kadar oynadığım tek oyun F1 2002 EA Games idi. Microsoft un güzel bir direksiyon kiti vardı. Sabahtan akşama kadar onu oynardım.Most Wanted oynamışsın, belli.
arabaları yeterince ekrana boğdular, bisikletleri bari kendi haline bıraksınlar.
"Flitedeck"
Ben ilk defa gördüm ve çok da hoşuma gitti açıkçası...
Yol bilgisayarı kullanan sürücüler zaten bir ekran kullanıyor iken bu şekilde bir yaklaşım da daha estetik ve muhtemelen belki bir iki power da olsa bile kazanç sağlayabilir.arabaları yeterince ekrana boğdular, bisikletleri bari kendi haline bıraksınlar.
Yazının en başındaki konum bilgisini kesip yerine Türkiye'de herhangi bir bisiklet yolunu yapıştırsanız ve kalanına dokunmasanız geçerliliğinden hiçbirşey kaybetmez.Konyaaltı'nda, varyanttan liman kavşağına kadar giden 6.5 km'lik bisiklet yoluna, sağına soluna bakmadan çıkan, kaldırım gibi yürüyen, 50 kere zil çalındığı halde "hayatta kalma içgüdüleri olmayan" tüm vatandaşların, akıl sağlığı için nörolojiye ve psikiyatriye görünmelerini tavsiye ediyorum. Bu kadar bilinçsiz insan grubunun, şimdiye kadar hayatta kalması bile mucize. Belli ki ağır mental sorunlar var. 3 yaşındaki çocuğunu 30-35 km hızla gidilen bisiklet şeridinde oynamasına izin veren ebeveynin, sorumsuzluk nedeniyle kamu davasıyla karşı karşıya kalması gerek. Bu koca koca insanlar, neye güvenerek çocuğunu serbest bırakıyor anlamıyorum.
Bisiklet süren karşıdan gelen herkes, sövüyor. Zil üstüne zil çalınıyor, adam dönüp arkamdan bir şey mi geliyor bile demiyor.
Toplum, kuralları delmek için resmen can atıyor. Nasılsa cezası yok, nasılsa bir şey diyen de yok. Kendilerine vatandaş, bu düzene de medeniyet diyorlar. Yav sizin yapacağınız işi s... be.
Bu forumda yine bir başlık altında paylaşılmıştı. Hatta projeye para bulmak için ilgili kişi onlyfans hesabı falan açmış diye yazılmıştı. Bir arkadaşımla bunu konuştuğumuzda da bisiklet hikaye açmaya zaten niyeti varmış demişti. @mcanerg 'in dediği gibi arabalardan sonra sıra bisikletlere geldi. Her şey elektronik olmaya başladı. Bisikletin çıkışındaki sadelik yerini karmaşıklığa bıraktı.
"Flitedeck"
Ben ilk defa gördüm ve çok da hoşuma gitti açıkçası...
kauflanddaki 9.90lık dubai baklavasını almak mı almamak mı