Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
BMW'ye merakınız varsa şu kanalı tavsiye ederim. İlk videolarından beri keyifle takip ediyorum:

(link)
BMW olarak değil ama bu tip iş yapan kanallar hoşuma gidiyor. Özellikle facebooktaki grupla ve reddit gruplarında çok acayip bilgi oluyor.
öyle restorasyon değil ama şunlara bakıyordum bir ara
(link)
(link)

Bir ülke düşünün,
o ülkenin kurucu liderine sadakat yemini edilsin ve o yemini edenler ülkenin silahlı kuvvetlerinden atılsın.
Tarih sizleri affetmeyecek.

Gün gelecek bir gurup insan müsvettesi gene Meriç nehrini geçmeye çalışırken yakalanacak. Tarih tekerrür ediyor, kimse ders almıyor.

Most Wanted oynamışsın, belli.
Yok beya, benim bugüne kadar oynadığım tek oyun F1 2002 EA Games idi. Microsoft un güzel bir direksiyon kiti vardı. Sabahtan akşama kadar onu oynardım.
M3 CSL Kirpiydi, Porsche 911 ler tavşan. Bu karşılaştırmaları her hafta düzenli olarak aldığım Autoshow, Otohaber, Automotor und Sport lardan bilirdim.
Kullandığım tek BMW 2014 model 520d idi. Direksiyonu o kadar hissizdi ki, çok şaşırmıştım. Tam bir hayal kırıklığı idi.
Kullandığım tek Porsche ise Cayman idi.
Benim gibi yaşlı bir kedi için fazla gürültülüydü.
IMG_20210811_164926.jpg

En iyisi fıtı fıtı bisiklete binmek @Atasoy abim usulü

arabaları yeterince ekrana boğdular, bisikletleri bari kendi haline bıraksınlar.
Yol bilgisayarı kullanan sürücüler zaten bir ekran kullanıyor iken bu şekilde bir yaklaşım da daha estetik ve muhtemelen belki bir iki power da olsa bile kazanç sağlayabilir.
Tercih meselesi 🤷‍♂️

Hayallerim nereden ben neredeyim ?
Madem vermeyecekti neden aklımda yer ettirdi ?

Konyaaltı'nda, varyanttan liman kavşağına kadar giden 6.5 km'lik bisiklet yoluna, sağına soluna bakmadan çıkan, kaldırım gibi yürüyen, 50 kere zil çalındığı halde "hayatta kalma içgüdüleri olmayan" tüm vatandaşların, akıl sağlığı için nörolojiye ve psikiyatriye görünmelerini tavsiye ediyorum. Bu kadar bilinçsiz insan grubunun, şimdiye kadar hayatta kalması bile mucize. Belli ki ağır mental sorunlar var. 3 yaşındaki çocuğunu 30-35 km hızla gidilen bisiklet şeridinde oynamasına izin veren ebeveynin, sorumsuzluk nedeniyle kamu davasıyla karşı karşıya kalması gerek. Bu koca koca insanlar, neye güvenerek çocuğunu serbest bırakıyor anlamıyorum.

Bisiklet süren karşıdan gelen herkes, sövüyor. Zil üstüne zil çalınıyor, adam dönüp arkamdan bir şey mi geliyor bile demiyor.

Toplum, kuralları delmek için resmen can atıyor. Nasılsa cezası yok, nasılsa bir şey diyen de yok. Kendilerine vatandaş, bu düzene de medeniyet diyorlar. Yav sizin yapacağınız işi s... be.

Konyaaltı'nda, varyanttan liman kavşağına kadar giden 6.5 km'lik bisiklet yoluna, sağına soluna bakmadan çıkan, kaldırım gibi yürüyen, 50 kere zil çalındığı halde "hayatta kalma içgüdüleri olmayan" tüm vatandaşların, akıl sağlığı için nörolojiye ve psikiyatriye görünmelerini tavsiye ediyorum. Bu kadar bilinçsiz insan grubunun, şimdiye kadar hayatta kalması bile mucize. Belli ki ağır mental sorunlar var. 3 yaşındaki çocuğunu 30-35 km hızla gidilen bisiklet şeridinde oynamasına izin veren ebeveynin, sorumsuzluk nedeniyle kamu davasıyla karşı karşıya kalması gerek. Bu koca koca insanlar, neye güvenerek çocuğunu serbest bırakıyor anlamıyorum.

Bisiklet süren karşıdan gelen herkes, sövüyor. Zil üstüne zil çalınıyor, adam dönüp arkamdan bir şey mi geliyor bile demiyor.

Toplum, kuralları delmek için resmen can atıyor. Nasılsa cezası yok, nasılsa bir şey diyen de yok. Kendilerine vatandaş, bu düzene de medeniyet diyorlar. Yav sizin yapacağınız işi s... be.
Yazının en başındaki konum bilgisini kesip yerine Türkiye'de herhangi bir bisiklet yolunu yapıştırsanız ve kalanına dokunmasanız geçerliliğinden hiçbirşey kaybetmez.

Tee 11 sene evvel buraya tatile gelen bir gurbetçi arkadaşın ağır küfürler eşliğinde kaleme aldığı "Türkiye'de neden herşey yaPrak gibi?" başlıklı yazısını okumamış olan varsa diye paylaşayım: (link)

"Flitedeck"
Ben ilk defa gördüm ve çok da hoşuma gitti açıkçası...
Bu forumda yine bir başlık altında paylaşılmıştı. Hatta projeye para bulmak için ilgili kişi onlyfans hesabı falan açmış diye yazılmıştı. Bir arkadaşımla bunu konuştuğumuzda da bisiklet hikaye açmaya zaten niyeti varmış demişti. @mcanerg 'in dediği gibi arabalardan sonra sıra bisikletlere geldi. Her şey elektronik olmaya başladı. Bisikletin çıkışındaki sadelik yerini karmaşıklığa bıraktı.

@Spartiat Barış abi nerelerde? Önceden bisiklet önerileri bölümünde çokça görürdük kendisini görünmeyince merak ettim.

kauflanddaki 9.90lık dubai baklavasını almak mı almamak mı

Bunu Türkiye'de yapan yerler var sanki? Çikolatalı baklava yediğimden eminim. Adının dubai olması da gerekmiyor.

9.90 kaç gram olduğuna bağlı olarak tadımlık alınır. Genelde kadayıfı çok sevmediğim için dubai çikolatası da bana göre değil ama baklava yenir :)

Hemen gidip üye olmak istiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Geri