Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

istanbul kalabalığından çıkıp egede yazlık bölümde yaşamak o kadar içimden geçiyor ki. bisikletim ile de her gün sürüş.
bunu yapan var mı?
sahil kenarinda olmayan içkesimlerdeki tarımla uğrasan kasabalar/ ilçeler/ köyler nispeten yasanabilir. Artik oralarda da bir "aydinlanma" var elini cabuk tut.
@mcanerg Çok doğru bir tespit yapmış. Sonuna kadar katılıyorum. Turizmciler in şımarıklığı akıl alir gibi değildir.

Scudo
sahil kenarinda olmayan içkesimlerdeki tarımla uğrasan kasabalar/ ilçeler/ köyler nispeten yasanabilir. Artik oralarda da bir "aydinlanma" var elini cabuk tut.
@mcanerg Çok doğru bir tespit yapmış. Sonuna kadar katılıyorum. Turizmciler in şımarıklığı akıl alir gibi değildir.
yakında inşallah bakalım

Konyaaltı'nda, varyanttan liman kavşağına kadar giden 6.5 km'lik bisiklet yoluna, sağına soluna bakmadan çıkan, kaldırım gibi yürüyen, 50 kere zil çalındığı halde "hayatta kalma içgüdüleri olmayan" tüm vatandaşların, akıl sağlığı için nörolojiye ve psikiyatriye görünmelerini tavsiye ediyorum. Bu kadar bilinçsiz insan grubunun, şimdiye kadar hayatta kalması bile mucize. Belli ki ağır mental sorunlar var. 3 yaşındaki çocuğunu 30-35 km hızla gidilen bisiklet şeridinde oynamasına izin veren ebeveynin, sorumsuzluk nedeniyle kamu davasıyla karşı karşıya kalması gerek. Bu koca koca insanlar, neye güvenerek çocuğunu serbest bırakıyor anlamıyorum.

Bisiklet süren karşıdan gelen herkes, sövüyor. Zil üstüne zil çalınıyor, adam dönüp arkamdan bir şey mi geliyor bile demiyor.

Toplum, kuralları delmek için resmen can atıyor. Nasılsa cezası yok, nasılsa bir şey diyen de yok. Kendilerine vatandaş, bu düzene de medeniyet diyorlar. Yav sizin yapacağınız işi s... be.
Duyarsızlık değil. Bu toplumun %90 ı mavi yolun bisiklet için ayrıldığını bilmiyor. Yürüyüş yolu sanıyor. ilkokullarda sosyal çevre kuralları ve uyumu dersi olması lazım.

Bir de, 2 sene önce bu saatlerde yatıp, sabahın erken saatleri çığlıklar duyarak korkunç bir sarsıntı ile uyandığım, oğluma koştuğum ve gün ağarınca yüz binlerce insanı kaybettiğimizi öğrendiğim anlar geliyor aklıma.

Herkeste bir gariplik, uyuşmuşluk, umursamazlık, rahatlık var ama sebebini de, çözümünü de kestiremiyorum. Belki caydırıcı cezalar çözümünde etkili olabilir.

Haftasonu otomobil ile İstanbul trafiğindeydim 6-7 saat kadar, akla hayale gelmeyecek o kadar olayla karşılaştım ki tüm bedenimle bir an evvel ayrılmak geçti içimden.

Üsküdar'da daracık sokakta bir motorsiklet benimle park etmiş arabaların arasından ön teker kaldırarak geçti, düşüp arabanın altına girse kanıtla kanıtlayabilirsen ben çarpmadım kendi akrobasi yaparken düştü diye.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Herkeste bir gariplik, uyuşmuşluk, umursamazlık, rahatlık var ama sebebini de, çözümünü de kestiremiyorum. Belki caydırıcı cezalar çözümünde etkili olabilir.

Haftasonu otomobil ile İstanbul trafiğindeydim 6-7 saat kadar, akla hayale gelmeyecek o kadar olayla karşılaştım ki tüm bedenimle bir an evvel ayrılmak geçti içimden.

Üsküdar'da daracık sokakta bir motorsiklet benimle park etmiş arabaların arasından ön teker kaldırarak geçti, düşüp arabanın altına girse kanıtla kanıtlayabilirsen ben çarpmadım kendi akrobasi yaparken düştü diye.

sayın hocam bütçenize en uygun araç kamerasını edinmenizi ısrarla tavsiye ediyorum.

sayın hocam bütçenize en uygun araç kamerasını edinmenizi ısrarla tavsiye ediyorum.
çok doğru, bana kırmızı ışıkta geçen araç çarpmıştı Erzurum'da mobese de çalışmıyormuş, %50-%50 kusur yazıldı sonra 7 yıldır kullanıyordum bozuldu diye eve bakmaya çıkardım o ay kaza yaptım :D Tam da satmadan 1 ay önce durduk yere 150.000tl tramer arttı. şimdi yenisini alacağım önerilere açığım.

çok doğru, bana kırmızı ışıkta geçen araç çarpmıştı Erzurum'da mobese de çalışmıyormuş, %50-%50 kusur yazıldı sonra 7 yıldır kullanıyordum bozuldu diye eve bakmaya çıkardım o ay kaza yaptım :D Tam da satmadan 1 ay önce durduk yere 150.000tl tramer arttı. şimdi yenisini alacağım önerilere

öncelikle geçmiş olsun. ben 1 yıla yakın zamandır 70 mai 500s pro modelini kullanıyorum. gece ve gündüz çekim kalitesi gayet güzel. ekstra olarak sigorta kutusundan bağlantı yaptım. araç park halinde iken de belirleyebildiğim aralıklarda kayıt yapıyor.(15 dk bir 30 sn veya saatte bir 1 dk gibi). ayrıca sallantı sensörü var. araç park halinde iken biri araca çarparsa veya aracın kapısını zorlarsa vs otomatik olarak kamera devreye giriyor kayıt başlıyor. siz aracı çalıştırınca böyle bir durum yasandıysa size ikaz veriyor. Tr simülasyonunda şart bence hocam. keşke kafamıza takıp gezebilsek kamusal alanda da :D

• Hahaha
Tepkiler: mcanerg
öncelikle geçmiş olsun. ben 1 yıla yakın zamandır 70 mai 500s pro modelini kullanıyorum. gece ve gündüz çekim kalitesi gayet güzel. ekstra olarak sigorta kutusundan bağlantı yaptım. araç park halinde iken de belirleyebildiğim aralıklarda kayıt yapıyor.(15 dk bir 30 sn veya saatte bir 1 dk gibi). ayrıca sallantı sensörü var. araç park halinde iken biri araca çarparsa veya aracın kapısını zorlarsa vs otomatik olarak kamera devreye giriyor kayıt başlıyor. siz aracı çalıştırınca böyle bir durum yasandıysa size ikaz veriyor. Tr simülasyonunda şart bence hocam. keşke kafamıza takıp gezebilsek kamusal alanda da :D
Benim bozulan da 70mai'nin ilk modellerindendi. A510a baktım bir de a800 var ona gerek yok diye düşündüm ama ben ekran olsun istemiyorum sade olması benim için daha iyi, ön konsolun heryeri ekran zaten, sonra m500'ü gördüm ekransız bir model, o nasıl acaba?

Geri