Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu anda ne dinliyorsunuz? vol.2

En verimli geçirdiğim 1 saat diyebilirim. Bence gelmiş geçmiş en iyi metal grubu
Gelmiş geçmiş olayı metal türüne göre ve ruh halime göre değişse de Gojira gerçekten efsane gruplardan bir tanesi sevmediğim şarkısı olmayan sayılı gruptan bir tanesi. Bende bu aralar oldukça Lamb of God dinler oldum. Hatta bir tane youtube oyna listemde meshuggah, lamb of god, gojira gibi gruplar var, benzerlerini buldukça da eklerim.

Gojira 'nın bu şarkısına karşı ayrı bir zaafım var

Scudo
Gelmiş geçmiş olayı metal türüne göre ve ruh halime göre değişse de Gojira gerçekten efsane gruplardan bir tanesi sevmediğim şarkısı olmayan sayılı gruptan bir tanesi. Bende bu aralar oldukça Lamb of God dinler oldum. Hatta bir tane youtube oyna listemde meshuggah, lamb of god, gojira gibi gruplar var, benzerlerini buldukça da eklerim.

Gojira 'nın bu şarkısına karşı ayrı bir zaafım var

Cidden çok çok iyi gruplar var .Dediğiniz giib Lamb of God,Meshuggah,Sepultura bunlardan bazıları. Ama Gojiranın yaşattığı hissi, mutluluğu çoğundan alamıyorum :D. İnanılmaz bir bateristleri var.
Spotify Metal listemi şöyle bırakayım.Belki bakarsınız.
open.spotify.com/playlist/6FS20tAPNH39eO2bIKguNr?si=009ecb20e0964a8f

Son düzenleme:
Aaliyah - Try Again; yine hüzünlendik....

Bunları MP3 yapıp dinleyen var mı benden başka? Adamlar resmen sanat icra ediyor.. bi loopstation almak istiyorum..

• Beğen
Tepkiler: Poyraz K.
Buda Gayet hareketli ve ingilizce severlere gelsin👇

MB14'da çok iyi bu işte.

Adamlar 2 dk da tek başlarına prodüksiyon yapıyor abi son 5 yıldır takip ediyorum, çok iyi adamlar çıkıyor ama senin önerdiğin adam da her ne kadar iyi olsa da, onların nesli ile yeniler arasında büyük farklar doğdu. Şimdilerde fütüristik, chillstep, dubstep tarzlar moda bu çocukların ağzında.. mb14,sarı,rhtymind,nme, vs bunlar beatboxer ama şimdikiler şu cihazla işi bitiriyor . Ne para kaldırırlar ama 😎

Buraya bi 90’lar şarkısı bırakıyorum.

Geri