Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu anda ne dinliyorsunuz? vol.2

Scudo
Augustos da Dying Fetus geliyor konsere mutlaka gitmem gerek.:asik:
Extrem Heavy Metal.. (ölü metal)

Müzigin adi: Yanlis kisiye satasiyorsun.

ikincisi: Bir kursun bir ölü.. adamlar 10 yil önce yapmis bunu hapisde degiller hayret.
Amerika iste.. :p

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Bisiklettech " 1 kurşun 1 ölü " olayı genelde bazı Amerikan gruplarda buna benzer şarkılara rastlamak oldukça mümkün. O tip gruplarda yada şarkılarda standart Amerikan filmlerinde gördüğümüz Rusya, Çin, Orta Doğu Amerikayı istemiyor terör eylemleri yapıyor. Amerika için atılan her kurşun mübahtır mantığı var ve genelde Amerikan savaş çığırtkanlığı yapıyorlar diyorlar. Ucundan kıyısından Trump kafa yapısına sahipler Amerika Amerikalılarındır gerisini ülkede yeri yok. Hatta bu metal memes gruplarında bu tip gruplar için başlangıç kıyafeti diye bir resim görmüştüm, kargo şort+Amerikayı seviyorum-kuru kafa yada silahlı tişört+ keçi sakal+ bireysel silahlanma+ yükseltilmiş Amerika yapımı pick-up gibi. Öte yandan 1 şarkıdan dolayıda hemen bu gruba sokmuyor dinlediğim bir ton grup içinde böyle şarkıları olan gruplarda var. Bir ara Five Finger Death Punch bunları söylüyorlardı. Toplumsal mesaj veren kliplerine de bayılıyorum. Wrong Side of Heaven ve Coming Down gibi.

Peki ben " Şu anda ne diliyorum? "
(link)

• Beğen
Tepkiler: Bisiklettech
@MakRo Sabaton gibi batı değerlerini öven savaş güzellemesi yapan yada Skillet gibi hristiyan metal grupları da var.

Viyana kuşatmasında bizimkileri ezen sobieskininin meshur kanatlı suvarileri:

Ve tanrıya imanlı metalciler

• Beğen
Tepkiler: Atasoy ve MakRo

ofiste can sıkıntısı ve bisikletimi düşünürken bambaşka boyutlara geçtim :D

Sabaton polonyallilari över sonra istanbula gelip konser yapar . Baya cok polonyali onlari dinliyor diyede yaptilar o müzigi birde.
Kendi Krallari "Carolus Rex" 300 yil önce Ruslara karsi savasdaki yenilgiden sonra Osmanli topraklarina kacmistir..
Demirbas Charles olarak bilinir, ilginc ve zor bir hayati varmis.
Güzel bir müziklen Tarih dersi veriyorlar :)

Geri