Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu anda ne dinliyorsunuz? vol.2

Scudo
Slowdive - Summer Daze

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Tür olarak biraz garip kaçabilir çoğu insana, hareketli, sert ve enerjik türlerden birisidir. Synthwave, Darksynth vb gibi isimde türleri bulunmakta, temelinde elektronik müzik yatıyor, elektronik müziğin alt alternatifleri olarak bu türler çıkarılmış denilebilir. Türler birbirine ritim olarak benzese de farklılıklarının bulunduğunu söyleyenler var ancak ben detaylarla ilgilenmeyip sadece müzik dinleyen birisi olduğum için bu türlerin detaylarına hakim değilim. Bu tarzdan müziklere ilgisi olanlar var ise biraz araştırmasını öneririm, fazlaca olmasa da yeterli sayıda kişi ve grup var, hatta Türkiye'den bile vardı sanırım 1-2 isim şuan hatırlayamıyorum.

Bir kaç sanatçı ismi vereyim bazı sevdiğim örnekleriyle beraber; Irving Force, Perturbator
Mega Drive,
Carpenter Brut
Reznyck (
) The Encounter,
, Power Glove... daha uzaaar gider bu liste. İlginizi çektiyse araştırın, pişman olmazsınız, özellikle spor yaparken dinlemek için birebir :harika:

İyi dinlemeler şimdiden :mzkdnlmk:

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@ThrowingStar

arada değişik müzikler iyidir. şu şarkının klibi ghost in shell filminin anime versiyonu olmuş komple filmdeki sahnelerden kesitler var.

İki gündür inatla her yerde önüme çıkan
Slipknot - unsainted

M-22 - White Lies

Geri