Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu anda ne dinliyorsunuz? vol.2

Scudo
Grubu daha önce Black Metal Promotion adlı youtube kanalında dinlemiştim ama bu şarkılarını görünce ilk bir şaşırdım. Sonrasında sözleri ile dinleyince anlam değişti. Spotify Türkiye'deki en çok dinlenenler listesine metal veya rock gruplarının yer almamasını paylaşmışlar. Yorumlardan bir tanesinde "kırmızı bültenle arananlar listesi gibi" yazıyordu. Ben gibi spotify kullanamayıp youtube üzerinden dinleyen çoktur. Keza mobilde de müzik dinleyeceksem ya telefondan yada xiaomi 'nin müzik uygulamasını internete bağlayıp reklamsız seri seri dinliyorum. Ama aklımda biraz daha eskiye gidip bir tane mp3 çalar alıp oradan dinlemek var. Telefonun jak girişi bozulmuş (daha doğrusu genişlemiş) arka kapak açılıp yapılıyor da uğraşmak istemiyorum. Kablosuz kulaklıktan verim alamıyorum illa o kablo olacak.
1914 - Ottoman Rise Şarkı eski bir marş ile başlayıp bitiyor. (Mecidiye Marşı denilmiş), Atatürk'ün Ne Mutlu Türküm Diyene sözü ile devam edip yine parça içinde bir kaç örnek daha yer oluyor. En bilindiği ile "size ben taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum. biz ölünceye kadar geçecek zaman zarfında yerimize başka kuvvetler ve kumandanlar kaim olabilir." Yine şarkı içinde Sela okunuyor. Eğer metal dinliyorsanız güzel şarkı.

Dosyalar

• 1733514084011.png
    1733514084011.png
    604,7 KB · Okunma: 4
  • Beğen
Tepkiler: Atasoy
Geri