Scudo Sports

Şu bisiklete bir bakar mısınız? Trekking ve Tur bisiklet farkı...

@Zfr
Diğerleri yarış bisikleti, onlar zaten tahta gibi...
Çok zor olursa da Bolu dan falan otobüse binerim ne yapalım :)

Scudo
Hiç bir şekilde sele sorunu olacağını sanmıyorum. Brooks ilk oturduğun andan itibaren testislerin üzerindeki baskının hafiflediğini hissettiriyor.

@ilker aynen ilker arkadasa katiliyorum ben yaklasik 600 km kullaniyorum birde benim malum yer pek etli olmadigi icin iskelet gibiyim ben bile rahat ettiysem sıkıntin olmasin abi rahat edeceksin he bende tek sikinti percin olan kisimlar cok acitti ilk basta sonra alisiyosun

• Beğen
Tepkiler: ilker
Peki Fuji neden düşünmüyorsunuz? Bence retro tasarımıyla KTM'e göre çok çok çok güzel bir dizaynı ve geometrisi var. Hem de Ankara'da Güngörler'de bulunabiliyor. Fiyatı da 900 Dolardı sanırım.

@ilker ben gecen sordum lafinizi boluyorum bu arada kusura bakmayin 2500 lira benimkini satsaydim alacaktim ben ama dun takas yaptim seneye kaldi artik bence ktm den guzel bir makina ama tabi tercih meselesi

@spe07 Hahaah şimdi profilinize baktım acaba sizde ne bisiklet var diye. Daha yeni sizin bisikletin fotoğrafını göndermişim Lapierre Urban Shaper'i olan bir arkadaşıma. Kelebek gidon, bagajı görsün diye :)

@ilker doprudur o gitti lapi 600 malesef dün 400 modeline geçiş yaptım şimdi gelmesini bekliyorum toplicam tekrardan tur için :)

• Beğen
herkez ileri gidiyor ben geriye doğru zamanında elimdeki bisikletleri kadrolaru cok ucuza verdik şimdi bunlara kaldık malesef

@ilker Güngörlerde kalmadı.

Sele sorunu konusunda haklısınız, elbetteki binilecek ki açılsın oturak. Ama sizin de unuttuğunuz bir şey var adam İstanbul-Ankara yapacak daha sıfır haliyle, siz kaçar saat oturdunuz aldığınızda yeni brooksa?

@spe07 İyi de 600'den memnun olmayan 400'de ne bulacak, tek gerekçesi nakit ihtiyacı olur tahminimce, yoksa birebir aynı görünüş açısından. Bence carraro 230'a düşseydin iyi olurdu, gel sen 230'a gel, etli etli ele geliyor hayvan. Bi safinazdan inip diğerine binme.

Fuji touring konusunda bir gelişme var, yakında açıklıcam, önce kendiminkini garantiye alayım :)

Linklere bakmadım fakat konuda az çok bilgi sahibiyim. Eğer uzun tur düşünüyorsanız ağırlığa takılmayın. Kesinlikle v fren ve düz maşa alın vites aralığı geniş olsun. Kadro olarak hi-ten veya cromly uygundur bence.bazı bisikletlerde çok eski tip frenlerle bile uyumlu delikler oluyor ve bazılarındada tek bir hareketle fren gevşetme olayı var bunlara dikkat edin . Saygılar

@Zfr soyle zafer bey 600 de disc fren uyumlu oldugu icin sorun benim icin uzun yolda 400 de v fren 600 de bagaj delikleri mantiksiz bir yerde ve bagaj sorun oluyor 400 ise olmasi gereken yerde carraroda kullandim biliyorum ama duz masalisini tabiki yine beni idare etti karadeniz yollarinda ama gonlum lapiye kaydi carrarodan sonra 7 tane bisimlet aldim hepsni alip sattim icime sinen lapierre markasi oldu o yuzden bunu sectim

@spe07bence kardesim nacizane sahsi fikrim yine yanlis yaptin yine istedigin olmuycak satip istedigin modeli alacaktin takas yine yanlis secim olmus he tur bisikletiyle takas yapsan onu anlardim bence seni yine tatmin etmiycek bence direk amacimiza ve istegimize gore almayinca hep bir uhde kaliyo taki ona ulasana kadar ben kendi adima ilk mtb aldim simdi dogruyolu buldum ve t500le mutluyum

• Beğen
@wenom haklisin katiliyorum size istedigim modeli alana kadar yaptigum secimler dogru olmicak biliyorum oncedende demistim bu sene icinde bir tane daha almayi planliyorum butcem 4000 civari olcsk onunla istedgim bisikleti alicam suan bisikletsiz kalmamak ocin bu secimi yaptim onumuzdeki aylarda antalyadan basladim kiyidan canakklae turum var onun icin bu modele gectim cunku istedigim bisikleti ancak yil sonuna dogru alabilcem

@mehmet.ali çok muhteşem olmasamda bende bir turcuyum ve disk fren kullanıyorum. Evet herhangi bir olumsuzlukta meşakatli bir tamiri var. Ama artık birçok bisikletçide de yedek parçaları mevcut. Ama asla hd frenin güvenliğinden vazgeçmem ;)

• Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
@wenom bu zamana kadar kullandığım bisikletlerde hata yaptım seçim konusunda keşke en baştan istediğim aleti alsaymışım dedim hep içimde ukte kaldı sırasıyla
https://i.hizliresim.com/nMW8Pl.jpg
Bu arada mosso var resmini bulamadım :)
https://i.hizliresim.com/VaMqpr.jpg
https://i.hizliresim.com/rM2lLN.jpg
https://i.hizliresim.com/7gN0mW.jpg
https://i.hizliresim.com/v5p1z6.jpg
https://i.hizliresim.com/LAnVPG.jpg

@ilker Coşkun bende şahsen hd daha fazla güvenilir oldugunu düşünüyorum ama yolda uğraşmak istemediğim için tekrar v frene geçtim

• Beğen
Tepkiler: ilker Coşkun
@spe07 yolda jant akorun bozulursa ne yapacaksın :) geçen birisi bu noktaya değinmek istemişti de arada kaynadı, hd'nin bozulma ihtimali ile aynı oranda birçok şey var olabilecek ve her şeyi söküp takma kabiliyeti yoksa mutlak tamirci gerektirecek sıkıntılar...

Eger bunlari goze alip cikiyosak yola ona gorede ayarlamamiz lazim kendimizi benim sadece hd le aram olmadigi icin secmiyorum uzun yolda karsima imkan cikti v frenle takas ettim he cikmasayfi mecbur hd le cikicaktim yanimda gerekli malzemeyi alicaktim herseyi sayarsak ooo cok sey cikar altindan onun icin en iyisi insanin nasil rahat edecegini dusunmesi adam hd fren taniri vs bilmiyor mesela ben ama v fren tamiri vs biliyorum jant tellerinin kirilmasi kotu birsey tabi ona gorede tel veya anahtar almak gerekir 28 lerin cogunnda bu durum soz konusu hd te dahil bisimletim geldimi zaten telleri degistirmeyi dusunuyorum dtws ile

• Beğen
Tepkiler: Zfr
@spe07
Gercekten neden bukadar hata yaptigin halde dogruyu bulamadin birkere hata ile donebilirdin dogruya, ben bir hata ile dogruya dondum inan bosa paralar gidiyo ben hep sundan yanayim bikereden butcen dahilinde biraz zorlayip iyisini ve dogrusunu almak lazim insallh sende artik istedigin dogryu bulursun,keske beyazi vermeseydin alt modeli alacaktiysan bununla idare edip daha sonra satip istedigin ve birdaha satmaya yeltenmeyecegin bir tur bisikleti alsaydin derim ben.Bu arada uzun turlar icin en saglam ve saglikli bakim gerektirmeyen uzun inislerde guvenli ve etklili magura hidrolik jant freni tavsiye ederim ben v frenleri magura ile degistirdim.

@wenom çok zararlar ettim bu süreçte ama aklım başıma geldi aralık ayına kadar kullanayım sonrasında tur bisikleti alacağım zaman bunu satıp mtb alırım dahada başka birşey almam inşallah :) vsf de mi değiştirdin peki

Geri