Scudo Sports

Şu bisikletlerden hangisini almalıyım. (ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ)

Fat1h

Forum Demirbaşı
Tepki
561
İsim
Fatih ÇAKMAKCI
Başlangıç
1998—99
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Single Speed
Sedona 701 D
Sedona 301 Sport
Kawasaki Orion
Carraro Force 500
Carraro Remix D
Mosso Wildfire D
Kron XC 150 D
Kron XC 250 V
Kron XCJ 1000 D

Arkadaşlar bugun dün bir Kron XC 150 D modeli sparişi vermiştim aradım sparişi durdurdum bütçemi az daha yükselttim ve alabileceğim bisikletleri buraya listeledim. Sizce XC 150'den vazgeçmeyip alayımmı yoksa şu modeli alsan daha iyi olur dediğiniz model varmı bu listeden.

Boy 175
Kilo 82
Kullanacağım bölge asfalt ama çok çok iyi değil işe gidip geelmek ve arada çıkıp gezinti yapmak amaçlı alınacak.

Not: Arkadaşlar ilk kişisel kendime ait bisikletim olucak 2. el düşünmüyorum. Bu modellerden birinin sıfırını almak istiyorum.

Scudo
:) cevap bekliyorum arkadaşlar.

bianchi speed 4000 e bak birde

[: bianchi ve salcano marka düşünümyorum burda 701 ve 301 çok cazip geldi ama burada profesyoneller var bir fikir alayım dedim ilgilenen yok [: 301 ne açıdan diğerlerinden öncdedir veya liste şu bisikletleri direk ele diyebileceğiniz ürünler varmı

@akiros

Arkadaşım, diğer arkadaş speed 4000 diyince ben nova dedim. Orada ti ye alma söz konusu. Sana ihtiyaç olan şehir bisikleti. Sedona olur salcano olur ama şehir bisikleti al.

işte ben ilkkez bisiklet alıcam yani ilkkez dediğim daha önce çocukluk döneminde kullandığım bisikletleri saymıorum aslında bütçeyi 650-700 arası olarak söyleyebilirim yırtınsam en yüksek bütçe 700 olur 650dende alabileceğim bir model önerin varmıdır burda vereceğin bilgi benm için değerli çünkü forumlarda bu tür konuları dikkate alıp ciddi cevap veren kişileri bulmak zor ve bulunduğum muhit bisiklet tecrübesinden bir hayli uzak

Carraro markasının modellerine de bakmanızı tavsiye ediyorum. Sedona 701 gayet güzel. Ama siz şehirde kullanıcam diyorsanız şehir bisikleti bakmanız daha uygun olur.

@akiros

İstanbuldasın, nihat bisiklete uğramanı tavsiye ederim. Orada bütçene uygun salcano city sport serilerinden birini alabilirsin.

(link)

Bu bisikleti gidip alabilrsin, çok memnun kalırsın eminim. Amaçlarına uygun bir bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: Fat1h
bunu listeye aldım [: daha başka öneri fikir gelirse bekliyorum

Yani o fiyat aralığında 0 olarak daha iyi bir seçenek yok zaten :)

@Samet Koç

Salcanoya bütçeyi zorluycam. Ona bütçeyi yetiştiremessem 301 sdport ve 701 D arasında hangisini önerirsiniz. Yani şuan 600 küsür nakitim var bulamassam diye dedim elime parada geçmez [:

301 sport - 701 ?

ikiside aynı derseniz 701 şekil olarak daha çok hoşuma gidiyor ona bakarım ama biraz uğraşıp salcanoyada yetişmeye çalışırım belki alırım

@akiros

O fiyatta salcano 40 her ikisinden de kat kat iyidir. 701 i hiç düşünme çünkü mtb o. 301 21 vites. Sen git biraz daha pazarlık yap o fiyatın altına alırsın zaten peşin paran varsa.

@Samet Koç

para bulamassan 301 sport al diyorsun yani

diğer kronları falan direk elediniz sizde galiba [:

kardeşim sedonadan şaşma derim 701-711 vs. memnun kalırsın hem başlangıç içinde güzel bir bisiklet :)

Geri