ATTy
Daimi Üye
- Tepki
- 334
- İsim
- Atalay HAN
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
işinizi görürSelamlar. Bende btwin 100 km saati almayı düşünüyorum. Çok bütçem yok o yüzden en iyisi bu galiba sizce iyimi aldığıma değermi yani işe yaramaz iyi bisey değilse hiç almayayim diye düşünüyorum. Çünkü çok profesyonel bisiklet surmuyorum okula gidip gelirken surerim. her gün ort 15km. Gidiş geliş suremi her geçen gün kısaltmaya calisiyorum merak ediyorum kaçla gidiyorum falan ondan almak istiyorum da. Teşekkür ederim Herkese.
(link)
(mesaj-2572141) Yaklaşık olarak 1.5 senedir kullanıyorum. Bir sorunla karşılaşmadım. Özellikleri az ama sorunsuz şekilde çalışıyor. Anlık hız, ortalama tur hızı, tur kmsi, toplam km. Max hızı göstermiyor ama ben ihtiyaç duymuyorum açıkçası. Işık olmamasının da bir eksisini görmedim ama olsa daha iyi olabilirdi. Çevrede ışık varsa değerler okunabiliyor. Gördüğüm kadarıyla ekranı ışıklı modellerde de ışıklılar ürekli yanmıyor, tuşa basınca yanıyor. Anlık hız için tuşa basmak pek mantıklı değil, ortalama hız ve tur kmsini görmek için kullanılabilir diye düşünüyorum. Ben bu değerlere genelde eve geldiğimde baktığım için pek sorun olmuyor. Fiyatına oranla verdikleri bence yeterli.Selamlar. Bende btwin 100 km saati almayı düşünüyorum. Çok bütçem yok o yüzden en iyisi bu galiba sizce iyimi aldığıma değermi yani işe yaramaz iyi bisey değilse hiç almayayim diye düşünüyorum. Çünkü çok profesyonel bisiklet surmuyorum okula gidip gelirken surerim. her gün ort 15km. Gidiş geliş suremi her geçen gün kısaltmaya calisiyorum merak ediyorum kaçla gidiyorum falan ondan almak istiyorum da. Teşekkür ederim Herkese.
(link)
Cok teşekkür ederim sağolun verdiğiniz bilgiler için minnettarım.(mesaj-2572141) Yaklaşık olarak 1.5 senedir kullanıyorum. Bir sorunla karşılaşmadım. Özellikleri az ama sorunsuz şekilde çalışıyor. Anlık hız, ortalama tur hızı, tur kmsi, toplam km. Max hızı göstermiyor ama ben ihtiyaç duymuyorum açıkçası. Işık olmamasının da bir eksisini görmedim ama olsa daha iyi olabilirdi. Çevrede ışık varsa değerler okunabiliyor. Gördüğüm kadarıyla ekranı ışıklı modellerde de ışıklılar ürekli yanmıyor, tuşa basınca yanıyor. Anlık hız için tuşa basmak pek mantıklı değil, ortalama hız ve tur kmsini görmek için kullanılabilir diye düşünüyorum. Ben bu değerlere genelde eve geldiğimde baktığım için pek sorun olmuyor. Fiyatına oranla verdikleri bence yeterli.
Nabız için çin markaları akıllık bileklik ve saatlerde düşük fiyatlara iyi özellikler sunuyorlar.