Scudo Sports

Şu tip çiziklere bir şey yapılabilir mi?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161001/94cab35a19c997b3e6f74c0e60e1ee21.jpg

omzumda taşıdığım çantanın metal tokası bisikleti evden aşağıya indirirken kadroyu çizmiş.

biraz canım sıkıldı size sorayım dedim.

acaba bi şey yapılabilir mi? yoksa kaldı mı artık öyle?

bisiklet; corratec dolomiti tiagra 2016

Scudo
çok takılma.o kadar cızıkten bısey olmaz.ben karbon bısıkletı temızlemıyorum çamurdan kadronun rengı gorukmuyo..sakınan göze çöp batarmış derler.

@muhiddin koçaşoğlu

aslında sizinki doğru :) abartıyorum galiba

@Battutaettanci

vur kırbacı gıtsın:)onlarda nazarlık olsun.:)

@muhiddin koçaşoğlu

aynen öyle. çok teşekkürler rahatlattınız hemen :)

@Battutaettanci

eyvallah.:)

Özel muskası var. Ondan takın. O kadar çizilen ne olur? Hiç bişi olmaz. Çatlak olmasın kırık olmasın yeter ki.

Faber in cd kalemleri olurdu, o kalem belkide göze batmamasını sağlayabilir. Bi ara kaleme rast gelirseniz deneyin ve sonucu paylaşın lütfen. Ama gidip kaleme para vermeyin değmez yahu:D

@Battutaettanci arabalar için kullanılan cila(polish) -pasta değil - vardır evde. Önce bisikleti temizleyip kurulayin (hiç su olmasın kurumuş olmalı) . Pamukla cilayi sürüp iyice yedirin . Biraz bekleyin yeni ve temiz bir pamuk alıp silin pırıl pırıl olduğunu gorebilirsiniz. Bu işlem boyalı olan her yüzeye uygulanabilir.
Maalesef kalıcı ve kesin çözüm değildir. 1-2 yıkama sonrası aynı çizikler görünmeye başlar.

Artmasını istemiyorsaniz kumaş veya eski iç lastiği kesip araya koyar ve teması azaltır böylece daha sonra ilerlemesini engellersiniz. Eski iç lastikler müthiş kullanışlı oluyor :):)

Bu arada... bu tarz araba cilalarini en ucuz bulabileceğiniz yer sanayideki oto boya malzemeleri satışı yapan yerlerdir. Küçük bir şişe ile arabayı ben 2 seneye yakın cila yapabiliyorum. En son belco marka olanı 12 TL ye almıştım kolay gelsin

Siyah ojeyle kapatabilitsiniz. Ben öyle yapıyorum.

Bisiklet kirlendiginde temizlemek için 4 saatimi vermiştim. Birgün sonra güneşli havada kullanırken birden yağmura yakalandım ve bisiklet çamur içinde kaldı. O günden beri bisiklete islak mendil bile vurmadim.

• Beğen
Tepkiler: NomadCRY
Kırtasiyeden CD kalemlerinden alın çiziğin üstünden geçin çıkma falan yapmaz

Şu tip bir ürün var. Tanıtım videosu etkileyici. Ucuz bir şey, alıp deneyeceğim ben de biraz.

(link)

Geri