Yani ben hayatım boyunca bundan daha az şikayet alan ve ömür boyu garanti veren başka bi firma görmedim. Herkese gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bi marka
Ben de migrostan aldığım 6 liralık plastik matarayı kullanıyorum,tamamen donduruyorum,1-1.5 saat gidiyor havaya göre.
Hem sağlık hem de muhafaza için düzgün birşey almam lazım, takipteyim..
Decathlon'daki plastik sulukların hepsi kokuyor. Kamp bölümünde bulunan paslanmaz çelik sulukların da ağızları bisiklet üzerinde kullanmak için uygun değil. Ben de takipteyim...
cool gear olanlardan kullanan var mı beyler? plastik fakat içerisinde su dışında dondurulan ve çok geç ısınan bir bölüm var, suyu gayet uzun sürelerde soğuk tutmakta.
@hakanemrez
Valla ben bu işten birşey anlamıyorum. Bütün arkadaşlarım çatır çatır plastik suluk kullanıyor, ben plastik suluktan su içemiyorum. Bahsettiğiniz termosu ben de gördüm sanırım. Fakat tek elle kullanılmak için müsait değildi yanlış hatırlamıyorsam...
@hakanemrez Mümkünse kullanıcı yorumlarını bulmaya/okumaya çalışın, "olabilir, yapabilir, muhtemelen, sanırım vs." gibi afaki tahminler size sağlıklı sonuç vermeyecektir. Mesela konunun başında gönderdiğim linkte vardı, Laken'in Jannu modeli de küçük matara kafeslerine sığmıyor, dolayısıyla XL matara kafesi almanız gerekiyor. Önemli olan nokta; kullandığınız/kullanacağınız matara kafesiyle mataranın çapının uyumlu olması, bu karşılaştırmayı yapın ve dikkat edin. Zaten çelik termosta kaliteli markalar az çok belli, ilgili satış sitelerinde bunlarla ilgili kullanıcı yorumları daha sağlıklı olacaktır bence.
@Anonim bisiklete daha suluk kafesi almadim. Aliexpressden siparis ettim 1 tane ayarlı olarak o da olmazsa sorun değil . Önemli olan suan için sağlıklı olanı bulmak
Elimize termos ya da suluk aldıktan sonra ona uygun kafes arayisina girmem gerek
Decathlondaki 0.6 litrelik metal kamp mataralarından kullanıyorum. Tek sıkıntısı içmek için durmak gerekli. Ama koku derdi vs. kesinlikle yok.
Not: Bir arkadaş belirtmiş zaten.