Scudo Sports

Suluk önerisi (plastik olmayan)

Yani ben hayatım boyunca bundan daha az şikayet alan ve ömür boyu garanti veren başka bi firma görmedim. Herkese gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bi marka

Scudo
@cagrigencol ucuz mal alacak kadar zengin olmamak gerek adlı deyimi de diyerek bu ürünü alma fikrim daha da belirdi. :)

• Beğen
Tepkiler: cagrig
Aslinda olay budur: (link)

Ama bu linkte tükenmiş. Başka yerlere bir bakmak lazım.

Bir de şunlar var, yalnız sıcak soğuk tutma özellikleri yok sanırım: (link)

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Ben de migrostan aldığım 6 liralık plastik matarayı kullanıyorum,tamamen donduruyorum,1-1.5 saat gidiyor havaya göre.
Hem sağlık hem de muhafaza için düzgün birşey almam lazım, takipteyim..

@kaskreis
Plastik üründen uzak durmanı tavsiye ederim..

XLC'nin suluğunu kullanıyorum. Ne koku var, ne pis bir şey, çok kullanışlı, çokta güzel duruyor :harika:

Hemde yalnızca 18 lira :D

@Hiko dedikleriniz de güzel. artık birinden birini almam gerek.
bu termos olayını aliexpress gibi yerlerden almamak gerek sanırım :)

Decathlon'daki plastik sulukların hepsi kokuyor. Kamp bölümünde bulunan paslanmaz çelik sulukların da ağızları bisiklet üzerinde kullanmak için uygun değil. Ben de takipteyim...

@uguryilmaz144 decathlon ürünlerini hiç beğenmedim. Bir tane termos kılıklı bişey gördüm o da içi vs. çok kötüydü.

cool gear olanlardan kullanan var mı beyler? plastik fakat içerisinde su dışında dondurulan ve çok geç ısınan bir bölüm var, suyu gayet uzun sürelerde soğuk tutmakta.

@hakanemrez
Valla ben bu işten birşey anlamıyorum. Bütün arkadaşlarım çatır çatır plastik suluk kullanıyor, ben plastik suluktan su içemiyorum. Bahsettiğiniz termosu ben de gördüm sanırım. Fakat tek elle kullanılmak için müsait değildi yanlış hatırlamıyorsam...

@uguryilmaz144 Bende içemem . O yüzden bu konu oldukça önemli.
Hatta sırf plastik kullanan dostları da uyarmak gerek bu konuda !

Arkadaşlar Laken markası nasıldır ? Çelik modelini buldum ve özellikleri gayet iyi duruyor .
(link)

Bir de şu modeli var bu model bisiklet için daha mantıklı olabilir mi ?

(link)

Oda sıcaklığındaki grafiği göstermişler. Demek daha farklı ısılarda o kadar dayanmayabilir. Yine de yeterli gözüküyor bence.

@hakanemrez Mümkünse kullanıcı yorumlarını bulmaya/okumaya çalışın, "olabilir, yapabilir, muhtemelen, sanırım vs." gibi afaki tahminler size sağlıklı sonuç vermeyecektir. Mesela konunun başında gönderdiğim linkte vardı, Laken'in Jannu modeli de küçük matara kafeslerine sığmıyor, dolayısıyla XL matara kafesi almanız gerekiyor. Önemli olan nokta; kullandığınız/kullanacağınız matara kafesiyle mataranın çapının uyumlu olması, bu karşılaştırmayı yapın ve dikkat edin. Zaten çelik termosta kaliteli markalar az çok belli, ilgili satış sitelerinde bunlarla ilgili kullanıcı yorumları daha sağlıklı olacaktır bence.

@Anonim bisiklete daha suluk kafesi almadim. Aliexpressden siparis ettim 1 tane ayarlı olarak o da olmazsa sorun değil . Önemli olan suan için sağlıklı olanı bulmak
Elimize termos ya da suluk aldıktan sonra ona uygun kafes arayisina girmem gerek

Ben Taper kullanıyorum, birçok suluk markasına göre çok daha iyi, ama belli bir süre sonra maalesef oda koku yapıyor.

Decathlondaki 0.6 litrelik metal kamp mataralarından kullanıyorum. Tek sıkıntısı içmek için durmak gerekli. Ama koku derdi vs. kesinlikle yok.
Not: Bir arkadaş belirtmiş zaten.

@Sado39 içi sarı kaplama olanları mı diyorsunuz ?
acaba içindeki o sarı kaplama hangi malzeme ? ben ona baktım bu durum için almakta tereddüt ettim.

Geri