Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Suluk önerisi (plastik olmayan)

Kapasitesi az olanlar, kullanışlı olmuyor bence. Bende 500ml termoslu matara kullandım, su çok çabuk bittiğindne artık sıcakmış soğukmuş önemli olmadı.Sonra, yazın gidip 1lt matara aldım,kampçıların kullandığı türden.Zor bela, modifeye ile bisiklete taktım, güzelde kullandım ama şimdide kışın soğuğuyla gerek matara gerekse su buz gibi oluyor, içilmiyor. Matara tutacağını genişlettiğim için eski 500ml de bol geliyor. Genelde 2 adet 500ml olarak kullanılıyorlar lakin 1lt termoslu olsa on numara olur.Onuda ben bulamadım,varsa yurtdışından falan alsak gayet güzel olur.

Scudo
@Raptor8 resmi varmı acaba 1 lt matarayı nasıl koydunuz bende 1 lt termoslu varda

@MHA-KB
Hocam,demir suluk tutucular var.Onlardan almıştım,ucuz bir şey.Sonra matarayı içine zorla taka çıkara, bir kaç çekiç vs ile adam etmiştim.:)
Ama ayarlanabilir suluk tutacakları var, onlardan alın.Bende onlardan almayı düşünüyorum.Dediğim gibi 1lt mataram için suluğu adam ettim ama bu sefer ufak elastik suluklar içinde durmuyor.Malüm kış ayındayız,gene o suluklara geçmemiz gerek.O yüzden ayarlanabilir suluklardan alacağız artık.

1lt termoslu matara olarak ne kullanıyorsunuz?
MHA-KB

Bende Zefal Arctica Pro kullanıyorum ve gayette memnunum

metal mataralar ( termos ) ses yaptığı için contigo'nun mataralarından almıştım 4 yıl önce hala kullanıyorum. Koku yapmıyor ama soğuk veya sıcak tutma konusunda termosların yanına yaklaşamaz.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@Birhan K. Hocam elite iceberg var sizde de. Aynısından bende aldım. Ama termal özelliği pek iyi değil gibi. Siz memnun musunuz ?

WP_20180601_18_30_08_Pro__highres.jpg bende böyle suluk var termos değil ama su içmek için oldukça harika çelik şişedir. Nereden aldığımsa japon pazarı gibi olan 1 yerden buldumda aldım. 22tl fiyata 75ml kapasiteye sahip çelik mataradır :)

internette bundan daha ucuza yok nedense tabi :D
(link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Contigo, şuan en iyi fiyat Tchibo mağazalarında. Bilginize...

@Birhan K.

Valla elite markası dedik güvendik ama boşuna aldık.

@Devilsbutcher Bu mataranın termos özelliği yok aslında. İç katman olarak yansıtıcı yüzeyi olan bir kağıt parçası döşemişler, o sayede güneş ışınlarını bir ölçüde aza indirmiş oluyor. Öğle güneşinde buz gibi bir su koysanız, aşağı yukarı 1 saat kadar serinliğini koruyabiliyor - en azından ılık hale gelmiyor. Ama sonrasında yavaş yavaş ısınıyor elbette. Koruyabildiği kadar işte.. Hiç yoktan iyidir. Önceden hiç koruması olmayan Decathlon'dan aldığım plastik bir suluk kullanıyordum. Hem malzemesi berbattı, hem de su 30 dakikada içilmeyecek kadar ısınıyordu. Bu suluğun hiç olmazsa plastiği koku yapmıyor. Ben çok da pişman değilim ama memnun da değilim. Öyle şimdilik kullanıyoruz işte :)

Geri