Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

suluk ve icecek ?

Scudo
@MTB-BiKE

O böcek belki de cola içindeki tek faydalı şey... Asidi zararlı, şekeri zararlı. İçmeyin derim.

@Murat1978

Kokuyu gidermek için en iyi yöntem şu:
Suluğun şeklini bozmayacak sıcaklıktaki suyu suluğa boşalt 3/1 kadar. İçine yarım limon sık ve iyice çalkala. koku falan kalmıyor emin olabilirsiniz...

@OguzhanEren

belkide asit özellinden kullaıolardır..
ki büyük ihtimal öyle :))

@mhmmd

Muhammed ne yaptın sen ? Kesinlikle böyle içecekleri ağzınıza surmeyin. Gerekli acıklamaları beslenme konusunda bulacaksın.

Bisiklet esnasında Gatorade, isostar ben pek tercih etmesem ve guvenmesemde powerade(aspartam bulunuyor içerisinde o yuzden) kullanmalısın.

Bunlar izotonik sporcu içecekleridir ve terle kaybedilen mineralleri geri kazanmanızı sağlar. Ayrıca bir miktar enerjide barındırırlar bunyelerinde.

Burn ve Redbull u ağzınıza dahil sürmeyin. Bu tarz içecekler sizi mahveder.

Ayrıca yanınızda ev yapımı enerji içecekleri olabilir.

saygılar.

Walla özür dilerim.:( Espri olarak sölemiştim zaten:(

Ben de hiç ağzımda sürmedim ama powerade den bayağı içtim(maç sonrası,antrenman vs den sonra)

• Beğen
Tepkiler: mhmmd123
Powerade´den bende içtim ama çok fazla bir etkisi olmadı hissetmedim...

Redbul vs. de kesinlikle önermiyorum...
Nelerden yapıldığını okusanız sizde içmezsiniz heralde...

Maden suyuda sudan sonra 1 numaralı içeceğim...

@Görkem06

Dostum bunlar enerji içeceği değil zaten. Öyle aman aman enerji vermiyor.

Ama egzersiz sırasında 15-20 dakka aralıklarla 1 bardak kadar içerseniz kaybettiğiniz mineralleri geri kazandırıyo ve kas glikojen depolarını dolduruyor.

Özellikle maltodeksin Kas glikojen depolarının daha hızlı dolmasını sağlayan bir mineral. Bu sayede enerji geldikçe kaslarınızdaki yıkım azalıyor egzersiz sonrası daha hızlı glikojen depolanıyor kaslarınıza.

Enerji içeceklerini ağzınıza surmeyin. Bulabiliyorsanız powerade önermem ben kimseye.

Gatorade ve İsostar . Bunların atası isostardı ama pek bulunamıyor. Toz halinde satılıyordu.

• Beğen
Tepkiler: mhmmd123
Ya da evde hazırladığınız içecekleri koyabilirsiniz.Onlar çok daha sağlıklı olurlar ve zararları da yoktur.İşte size bir örnek:
500 mililitre su (yada 2 tam şişe soda) içerisine bir limon (suyu) bir kasik tuz ve 30 gram şeker atıp kariştirdiğinizda gayet doğal bir enerji içeceği oluşacaktır.(İçine kendinizin sıktığı meyve suları da konulabilir)

Bol enerjili ve bol pedallı günler:D

Geri