Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Suluk ve suluk kafesi tavsiyesi

turac000

Daimi Üye
Tepki
132
Merhaba

Suluk ve suluk kafesi almayı planlıyorum. Aşağıdaki ürünler bana kaliteli ve cazip geldi. Sizin önerileriniz nelerdir ?

Suluk kafesi :

Suluk:

Birde suluk kafesinin bisikletimi uyup uymayacagini nereden anlayacağım (salcano city sport 10hd)

Scudo
@turac000 dondurulmuş suyu 4 saat buzlu suyu 2 saat normal suyu 45DK soğuk tutabiliyor... çok başarılı değil

@turac000

Konuyu görünce kendi suluğumu çekmek istedim çok memnunum ben 45 tl suluk kafesi değil sirkeciden aldım

Dosyalar

• 20160826_115030.jpg
    20160826_115030.jpg
    77,8 KB · Okunma: 330
@Aykuttasdelen

@Ersydn

Sağlık yönünden en kaliteli suluklardan biri nanojel suluklarmis. Bende o yüzden bunu seçtim.

• Beğen
Tepkiler: turac000
suluk kafrsi bunu kullanıyorum gayet hafif ve sağlam (link)

suluk olarakta ihtiyaca bağlı olarak değişir ben zefalin standart suluğundan kullanıyorum

Urunler elime gecti :)

Yalniz suluk kafesinin vidalari icinden cikmadi. Vida onerir misiniz ?

Birde bu sulugun agzini var gucumle sıkarak mi kapatmaliyim ?

Dosyalar

• 20160829_112421.jpg
    20160829_112421.jpg
    98,5 KB · Okunma: 207
  • Beğen
Tepkiler: selket
decatlondan aldığm modelden oldukça memnunum koku da yok tavsiye ederim.

bende herkesin bildiği zefal spring var bir de 750ml btwin suluk var(dı) matara doluyken de fırlıyor içiboş iken de (içi boş iken düşüp kayboldu), böyle bunny yapınca tık etmeyecek suluğu kontrol etmeden merdiven inecek bir şey var mı bildiğiniz(başlığına kaynak oldum kusurabakma :D )

@turac000
rengi tipi fln çok güzelmiş bu başlık altında deneyimlerinizi paylaşmanızı dört gözle bekliyorum :D

Elite markasının suluk ve kafesleri iyidir. Ayrıca bu marka alınacaksa takım halinde alınmalı, matara ve kafes, kılıf gibi birbirini tamamlar biçimde imal edilmiş.Örnek verecek olursam Elite marka kafese camelbak suluk uyumlu olmuyor.

Plastik kelepçe ve ali express ten 50 cente suluk kafesi olmaz miydi?

Bende de Elite Thermal Alüminyum var. Sadece 1 saatliğine soğuk tutabiliyor. Herhangi bi koku veya kafese oturmama problemi yaşamadım ama yalıtım olarak beğenmediğim için genellikle uzun yollara çıkarken heybeme 700ml lik thermos alıyorum daha fazla işimi görüyor.

Arkadaşlar bazı tur bisikletlerinde görüyorum, bisiklette birden fazla matara yeri var. Ben de bisikletime ek matara kafesi eklemek istiyorum. Acaba bu matara tutucular için kadroya ekstradan delik mi açmak gerekiyor yoksa bağlantısı farklı matara kafesi mi var?

Ekran Alıntısı.PNG
Arkadaşlar bu tip kumaş tarzı gidon suluk kafesine ihtiyacım var ancak 2 tane almam gerekiyor ve 80 TL çok büyük bir rakam çünkü öyle aman aman bir arge ürünü değil.Alternatif rün önerisi alabilir miyim?
Bİrçok siteye baktım ama bulamadım

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
@Desert Fox Bence el beceriniz varsa kendiniz yapabilirsiniz, gerçekten gereksiz pahalı.Ya da kumaş ve cırt cırt alıp terzide yaptırabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: by.oguzhan.yldrn
@Desert Fox Bu suluk kafesleri neye yarıyor. Normallerden farkı ne?
Edit: Gidona takılıyormuş? Nasıl baktıysam fotoğrafa anlamadım ilk başta :acpsnr:.

• Hahaha
Tepkiler: Road_Runner
@Desert Fox Bence el beceriniz varsa kendiniz yapabilirsiniz, gerçekten gereksiz pahalı.Ya da kumaş ve cırt cırt alıp terzide yaptırabilirsiniz.
Esnafla uğraşmamak adına 40 verip geçebilirim
böyle basit işlerle uğraşacaklarını düşünmüyorum ayrıca görsel olarak iyi bir iş çıkaracaklarından dahi emin değilim.Neticede gidonda hep gözümün önünde olacak bir parça en azından belli bir görselliğe sahip olmalı yoksa gözüm ona takılı kalır

Başarılı ürünleri olan bir yerli üretici de var bu konuda: (link)

aliexpress seçeneğini değerlendirdim ancak
ürünler ortalama 3 dolar+kaybolmasın takipli kargo dersen 1 dolar (2 ürün alırsam ürün başına 1 dolar düşüyor) etti 4 dolar gümrükten de 10 tl gümrük bedeli yapıştırırlar 3 dolarlık ürün sana 33-34 tl yani cebimde sadece 5 tl kalıyor hem de 2-3 hafta beklemesi cabası değmez

Geri