trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.416
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Tüm soluklar, satılan tüm kafeslere uyuyor hemen hemen, çok nadir de olsa aero tarzda sukuklar hariç.Koku yapmayan, maksimum 100 tl civarında bir suluk bakıyorum. Önerisi olan var mı? Elite termal suluklar hoşuma gitti ancak, onun için ayrıca elite suluk kafesi mi almak gerekiyor yoksa decathlonda satılan kafeslerle uyumlu mudur? Öneriler için şimdiden teşekkürler.
Koku yapmayan, maksimum 100 tl civarında bir suluk bakıyorum. Önerisi olan var mı? Elite termal suluklar hoşuma gitti ancak, onun için ayrıca elite suluk kafesi mi almak gerekiyor yoksa decathlonda satılan kafeslerle uyumlu mudur? Öneriler için şimdiden teşekkürler.
Decatlondaki hem metal hem de plastik kafeslere (daha sıkı tutuyor) uyumlu . Başka bir tane daha var markasinj hatırlamıyorum ona da uyumlu. Matarayi ağzı kapalı içi şu dolu bırakmayın yeter. Arada sirkeli yada tuzlu su ile yıkıyorum. Bir kere içi tuzlu su var iken sürüşe çıktım. Yolda mataradaki suyun tuzlu olduğunu farketmek komik oluyor....Koku yapmayan, maksimum 100 tl civarında bir suluk bakıyorum. Önerisi olan var mı? Elite termal suluklar hoşuma gitti ancak, onun için ayrıca elite suluk kafesi mi almak gerekiyor yoksa decathlonda satılan kafeslerle uyumlu mudur? Öneriler için şimdiden teşekkürler.
Koku yapmayan, maksimum 100 tl civarında bir suluk bakıyorum. Önerisi olan var mı? Elite termal suluklar hoşuma gitti ancak, onun için ayrıca elite suluk kafesi mi almak gerekiyor yoksa decathlonda satılan kafeslerle uyumlu mudur? Öneriler için şimdiden teşekkürler.
Elite ombra aldım geçenlerde kapağı açtığım an burnuma çok kötü plastik kokusu geldi. Yıkadım ettim ama bir türlü gitmedi koku. Elite marka nasıldır, bu modeli kullanan var mı arkadaşlar?
@Tolga Özdemir (link) böyle birşey takıp üzerine suluk kafesi bağlayabilirsiniz.