Suluk alma arifesindeyken ve Elite almaya gözümü karartmışken mesajınızı görmem iyi oldu.Arkadaşlar ben bu suluklardan kullanıyorum.Elit ve diğer plastik ürünlerden çok para vererek aldığımız bu ürünlerden çok çok daha iyi bir ürün.
Üretim yeri Hollanda.Elit ve benzeri suluklardan daha kalın.Deneyin memnun kalırsınız.Ben 4 tane aldım.Fiyatı 21 TL.Üye olduğum için bu fiyat şuan.
N11 de de satışı var sanırım 35 TL idi.Bu zamana kadar diğer suluklara harcadığımı paraya yazık oldu gerçekten.Koku yapmıyor.Saygılar....
222671 dosyayı görüntüle
Sakın diğer suluklara yanaşmayın.Bu suluğu alın rahat edersiniz.Suluk alma arifesindeyken ve Elite almaya gözümü karartmışken mesajınızı görmem iyi oldu.
İçmeden önce hafifçe suluğu sıkarak birikmiş tozlardan vs kurtulabilirsiniz.Genelde bu şekilde kullanılıyor.Elite iyi güzel de kapaklı değil ? yoldaki toz , mikrop vs ne varsa ağzına yapışıyor onun ? Kapaklı olan modellere yönelmek daha iyi değil mi ?
O kadar kapaksız, kaliteli suluk varken bu toz toprak yapışma tehlikesini görmüyorlar mı yoksa bir şehir efsanesi mi?
Bende Elite suluk kullanıyorum. Sürerken içmesi daha kolay oluyor. Decathlon'un kapaklı modeli vardı ama tek elle kapağı aç-kapa zor oluyordu.