Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sulukta tercihiniz hangisi: zefal, elite?

Scudo
Sırta takılan suluklardan kullanan varmı kullanımı tavsiye edilirmi 2 veya 3 litrelik

@dr_mrh Merlin'den 5-6 defa alışveriş yaptım. Hepsi 1 hafta içinde elime ulaştı. Aliexpress'le kıyaslamayın.

teşekkürler
1 hafta iyiymiş neredeyse yurtiçinden yapılan alışverişler gibi

Aliexpress sonuçta pısta ile gönderiyor kargo ile değil

Bisiklet için tasarlanmış bir suluk değil! Ancak uzun zamandır kullanıyorum Tupperware'i 1 Litrelik ve 0,75 litrelikler mevcut.
Suyun tadını bozmuyor.

cool gear kullanan yada bilen var mı? Fiyatı uygun gibi geldi.

(link)

@mehmetsunu

Ben sıcak yaz aylarını düşünürek 650ml olanını tercih ettim. Bisiklete yakışma göreceli bir durum sizin tercihiniz. :harika:

Linkini verdiğim camel suluğu ben de merlinden almıştım. Yaklaşık 10 gün içerisin de geldi. Alanya da yazın içine buz küpleri atıp öyle dolduruyorum, 2-3 saate yakın serinliğini koruyor.

(link)

@Atacan KSK Ben de Polar kullanıyorum. 24 fl. ons 710 ml. 3 saate kadar soğukumsu tutuyor. Ben sapı sağa sola takılıyor diye çıkartmıştım.

• Beğen
Tepkiler: Atacan
merlinden alışveriş yaparken neredeyse ürün fiyatı kadar shipping eklenmiyor mu

Elite thermal aldım geçenlerde, henüz değerlendirmesini yapacak kadar çok kullanmadım ama soğuk tutma konusunda fena değil, koku problemi de yaşamadım şu an için. Benim alete trelockun çıkarma mesafesi isteyen(zincir tipinde olmayan) kilitlerinden takılı olduğu için suluk askısını dikey boruya bağladım, rahat çıkabilsin diye de çok büyük kapasiteye gidemedim haliyle. Velhasıl büyük sulukların da bisiklete uygunluk gibi bir problemleri olabilir, bazı askılar daha aşağıdan tutar suluğu daha rahat çıkartırsınız, bazıları daha yukarıdan kavrar çıkarması biraz daha zor olur gibi.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Arkadaşlar,
Amazon'da da CamelBak Podium Chill suluktan var, fiyatı da Merlin'e göre daha ucuz.
+ free shipping opsiyonu da var...
Bilginize,

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@obezkirpi, ürün fiyatı kadar olmasa da 20 TL az bir ücret değil. Bir kaç kişi birleşip alabilirseniz uyguna gelir.

@obezkirpi

6-7 € civarı bir gönderim ücreti alıyorlar. Sadece bir suluk alacaksanız neredeyse ürün fiyatı kadar ama yanında birkaç parça daha alınca cüzi bir miktar oluyor...

yaw bu Camelbak suluk için oldukça iyi yorumlar yapılmış :) gelgelelim Türkiye'de yok :( marka, distribütörlük mü vermiyor acaba? neden hiçbir firma ya da mağaza satmıyor bu ürünü anlamış değilim. girişimcilik, ürün araştırma, ithalat ve kar?!...açıkçası bu ürün benim de aklımı çeldi doğrusu ;) aslında bendeki Laken futura matara hem hafiflik hem de materyal olarak çok iyi seviyede ama renk uyumsuzluğu ve çevir-aç kapaklı oluşundan dolayı emzikli ve özellikle termal bir matara almak istiyorum. şu kargo bedeli olmasa fiyatı da oldukça güzel Camelbak in :) neyse yarın zefal articayı bir deneyimde bisikletimde, beğenirsem alırım artık naapiim...

Bende iyi yorumlardan sonra aldım camelbak ama 60 tl ye patladı. Umarım hakkeder.

Geri