Scudo Sports

Sulukta tercihiniz hangisi: zefal, elite?

Türkiye'de, Camelbak satılıyor olsa idi belki termal olanından alrdım fakat yukarıdaki arkadaşın da yazdığı gibi 60 tl gibi bir rakam da vermem. zira, benim Laken(0.75) matara oldukça hafif(130 gr.) ve içi de bpa içermeyen özel bir katmanla kaplı( bu arada, özellikle belirtmeliyim, normalde futura modellerinin içinde özel boya katmanı yok. benim matarayı ispanyol Bestard markası, yine İspanyol Laken markasına trekkingciler için özel olarak yaptırtmış). sonuç olarak, bugün, siyah renk naopren materyalden matara kılıfı (ferrino marka ve sadece 10 tl)aldım. matara cuk oturdu :) fotosunu bir ara ekliyeceğim. bu sebeple, plastik suluk almaktan vazgeçtim. her ne kadar termal olsalarda...

• Beğen
Tepkiler: alper 76
Scudo
Argadaj en sonunda gittim doğa bisikletten denesi 32 tele olan elite ıceberg 500 ml iki adet suluk aldım. Bakalım görelim nasılmış.

Merhaba
Bisikletim cs30 sarılı model

Buna nasıl suluk ve tutucu almam gerekir renk olarak

o değil de bendeki zefal arcticanın(gittigidiyordan almıştım) plastik koruyucu kapağı yok, arkadaşın bisikletçiden aldığı arcticanın kapağı var, sebebini bilen var mı?

internette bile kapaklı halinin resmini bulamadım halbuki, bendeki gibi kapaksız hepsi
(link)

@obezkirpi
Benikkide kapaksız bende hic kapaklı gormedim

kılıfı da alınca, (kılıflı hali ile 160 gr.) şöyle görünüyor bendeki matara(suluk):

(link)

buarada mataradan almayı düşünen arkadaşlar için link:
(link)
kılıfı da aynı yerden aldım. hoşça kalın...

• Beğen
Tepkiler: alper 76
Merlincycles linkini gördükten sonra bende 18 mayista siparişi verdim 19'unda kargoya verildi, 21'inde Istanbul'a geldi ve bugun dayanamayip Bursadağıtım şubesinden gittim kendim aldim.
Bu arada jeller gümrükte takilabilirdi ama risk aldim, sanirim farketmediler sorun olmadi.
Yalnız sulugu boşken sıktığımda çok guzel puff yapıyor acayip hoşuma gitti.
20150526_162908.jpg

@Murat B. Aynı fikirdeyim kesinlikle
Camelbak podium chill 610 ml

@Ahmet.Uzun
Ahmet Bey merhaba,
Bende camelbak podium ice modelini almayı düşünüyorum.Acaba su soğukluğunu saklama konusunda aralarında çok fark varmıdır?Aldığınız matarayı kullanabildiniz mi?Su sıcaklığını uzun süre koruya biliyor mu?

Öncelikle konuyu kızıştırmak için yazmıyorum sadece acemilikten :) ve aydınlanma ihtiyacından.

Neden suluk? Uzun turlar dışında zaten şehirde kullanılıyor ve sıvıya ulaşım çok kolay, bu yüzden almayı düşünmedim. Ancak bakıyorum herkeste var, benim yanlışı nerede?

@Barış Özenir şehirde yaşıyorum, dağlara taşlara gittiğim de yok ama mesela izmirde sasalı tarafına gidiyorum, yolda susuyorum, o tarafta dabakkal falan yok, neden 45 dk ağzım dilim kurumuş halde pedal çevireyim su bulana kadar

zefal artica kullanıyorum yeşil olanından.Su içinde 1 gün kalınca koku yapıyor.Plastik olduğu için aklımda şüpheler vardı.Malesef haklı cıktım.Soğuk tutmasıda pek tatminkar değil,zayıf..yeni suluk arayışındayım.Metal ve ya cam suluk tavsiyelerine açığım.

Hareket halinde içmesi kolay ve suyun hepsini bir kerede icmiyoruz plastik bile olsa suların satıldığı pet şişelerden daha iyi suyum fazla isinmiyor

Elite iceberg 650ml aldım. Bisiklette kaba durmadı. Ideal ölçülerde. Birkaç saat güneş altında suyun sıcaklığını muhafaza edebiliyor. En azından içilmeyecek gibi olmuyor su. Plastik kokusu eser miktarda olsa var. Tavaiye ederim.

@devilmycarlos ben geçenlerde başaltmayı unutmuşum suluğu 3-4 gün içinde su kaldı koku yoktu bende. eve gelince suluğu boşaltıyorum ve kapağını aralık bırakıyorum.

@erphan

(link)

bendeki matara kafesi bu.zefal artica zorlamayla giriyor yani sıkı tutuyor.sizin aldıgınız ürün hoşuma gitti.sizce uyarmı kafese.yada yeni kafesmi almam gerekir.

@Bulent A.
Henüz kullanmadım evde bir iki kere normal sicaklikta ki sudan içtim.
Ilk izlenim olarak 750 ml biraz büyük gibi geldi 610 ml daha uygun olur sanırım bir de agizlik kısmı biraz değişik fakat su içmek çok kolay beğendim açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: phoenix48
Araştırmalarım sonucunda ben de Elite Custom Race matara kafesi ve Elite Iceberg suluk aldım. İzlenimlerimi ilk turumdan sonra paylaşırım.

ben fiyatları makul diye SIS 600lük ve 800lük almıştım. Sıcak bir günde 2 saatlik kullanımda 800 bana yetmiyor.

Fakat bugün olsa Camelbak alırdım. Podiumlar indirime girmiş.
Özellikle limited edition ın tour de france ya da tour of britainlerini veya standart modelini alırdım. Hatta ihtiyacım olmadığı halde alsam mı ?
(link)
(link)

Geri