Scudo Sports

Sulukta tercihiniz hangisi: zefal, elite?

@Atacan @Kazuya çok teşekkür ayrıntılı anatımlar için.
(link)
(link)
son bir soru daha sorayım o zaman kesin karar vermek için. Bu iki suluk arasında nasıl bir fark var?

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Scudo
@cyurdasiper birinde %50 birinde %15 indirim var, farkı fiyatı :) sanırım bir tanesi 2015 bir tanesi 2016 model

• Beğen
Uzunca bir süre Zefal Premier 600 ml modelini kullandım, eskidiğinden dolayı ve yetersiz kaldığından Zefal Magnum 1L (şeffaf olan) modeline geçtim.Yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum,gayet memnunum.İlk günlerde sürerken içmek 'büyüklüğünden ötürü' garip geliyordu ama şimdi diğer suluğum oyuncak gibi geliyor.:):D

@cyurdasiper
@Atacan ın da dediği gibi baktım baktım hiçbir fark yok, biri yeni sezon biri eski sezon indiriminde sanırım. fazladan 1 paragraf yazıp fiyatı artırmışlar zannımca:)
ama yenisinde renk seçeneği var eskisinde yok, ucuz olanı aldım ben, bu da fotosu..

IMG_7171.JPG

• Beğen
Tepkiler: cyurdasiper
ürün bugün elime ulaştı. kullandıktan sonra yorumumu paylaşırım tekrar

• Beğen
Elite iceberg termal kullanıyorum. 500ml kapasiteli ve 2 saate kadar soğuk tutuyor. Çok memnunum Bpa free olduğu için de sağlıklı. Tozdan korunması adına şeffaf kapak mevcut ancak yol bisikleti kullanırken pratik olmadığı için çıkardım. Ürün aktif pedalda kargo dahil taksitli fiyatı 40 lira sanırım. Tavsiye ederim.
(link)

@cyurdasiper hayırlı olsun
ben de hafta sonu kullandım, hava zaten soğuk olduğu için soğuk tutmasını test edemedim ama çok pratik, ve 610ml olması da çok iyi çünkü ben çok su tüketiyorum.
akşam bir kahve koyum deneyeyim sıcak tutuyorsa soğuk da tutuyordur:)

• Beğen
Tepkiler: cyurdasiper
Kullanım rahatlığı, kalitesi ve görüntüsü ile bencede CAMELBAK :harika:

Yalnız bu camel suluklar eğer elit marka suluk kafesi kullanıyorsanız takıp çıkartma da zorluk yaşatıyor. Elit kafes kullananlar yine elit suluklarını tercih etmeli. Kendim de camel suluk kullanıyorum fakat yeni aldığım elit kafeste sıkışma sorunu yaşadığım için bir çift suluk almak zorunda kaldım.

Merhaba,

Plastiğin her türlüsünün zararlı olduğunu okuyorum, BPA’sız yani Tritan içinde zararlı diyorlar. Kafam iyice karıştı:)

(link)

Alüminyum ayrı sorun zaten :) Ne alacağımı bilemedim cam şişe yapmak çok mu zor?

Şöyle bir cam şişe var bunun için ne dersiniz?

(link)

Ben de Tupperware kullanıyorum. 500,750 ve 1 litrelikleri var. 750 Lt olan 20 tl civarında. Bence kullanışlı :harika:1469784322434-675425439.jpg

• Beğen
Tepkiler: sercanbaltalı
Zefal Arctica 750 ml kullanıyorum genel olarak memnunun.

@volkanxx Cam şişenin en sağlıklısı olduğunu düşünüyorum lakin alacağınız suyu zaten damacanadan doldurmuyor musunuz? içtiğimiz suların da ne kadar temiz olduğu tartışılır, köyde kaynağından çeşmesinden buz gibi akan su ile çok farklı olduğuna emin olabilirsiniz. mikrop yoksa bile ozonlama gibi pek sağlıklı olduğu düşünülmeyen metodlarla temizleniyor çoğu. temiz olmasını istiyorsanız en iyisi pet şişede su alıp başka yere boşaltmadan tüketmeniz, şişe içinde su steril kalıyor fakat başka bir kaba boşalttığınızda mikrop üremesi artıyor. Cam şişe herhangi bir dikkatsizlik veya kazada yaralanmanıza sebep olabilir.

Zefal arctica nin tek beğenmediğim tarafı bazen sırt çantası na koymam gerekiyor o durumda da şu sizdiriyor

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zor bir konu gerçekten. istanbulda temiz bir su bulmak gerçekten zor.. 2-3 sene önce bu su firmaları patlamıştı bir hatırlarsanız? mümkün olan en iyi seçenek cam olarak satılan damacana.

yediğimiz içtiğimiz şeylerin bile nereden geldiği belli değil malesef..

ben decathlondan aldıgım basit bir suluk var onla idare ediyorum. işimi görüyor.

Genelde dağ sürüşü yaptığımdan su taşımam,dağlardaki kaynaklardan içerim :) ,yol sürüşü yaparken de giriyorum benzinliğe yarım litrelikten alıp orada bitiriyorum, su taşımam.

@tanchu hiç sırt çantama koymayı denemedim, sırt çantasının yan ceplerinde taşıyorum bazen, sızdırması bu açıdan problem olabilir gerçekten, emzik kısmının üzerinde ekstra bir kapak iyi olabilirmiş. ben de arazide kullandığımda tozdan dolayı bazen sorun yaşıyorum steril olması için de faydalı olurmuş.

@srdrmrs benim de bulabildiğim en iyi çözüm cam damacana, en azından suyun beklediği kap daha güvenilir. Bir de çok pahalı olmakla birlikte iyi olduğunu duyduğum ev tipi filtre sistemleri var onları da araştırmak faydalı olabilir.

Bende de elite iceberg var çok memnunum sızıntı filan da yaşamadım tek sıkıntı kocaman matara 500 ml alıyor termoslu ollmasina bağlı

Matara 750ml lik ikinciyi aynı veya 1 lt almayı düşünüyorum veya sırt çantasındaki suluklar devam edeceğim ama sırt çantasında sıcaklarda pek rahat olmuyor

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri