Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sun ringle Dirty Flea Göbekler Hakkında yardım

Tepki
2
Bisiklet
Kron
Selam Bir kaç gün önce arkadaşımın bir tanıdığının elindeki jant seti için 1000 tl ye anlaştık. ztr355 jantlar , dt swiss competition teller ve sun ringle dirty flea disk uyumlu ön-arka göbek. yaklaşık 1500 gr mış setin toplamı. Hiç kullanmamış henüz .Bunları ördürüp akortunu yaptırıp yaşadğı şehirden bana gönderecek.

Derken göbeklerin 24 delik olduğunu öğrendim. Sun ringle ın kendi sitesinde bile dirty flea lar 28-32 delik olarak mevcut. Fiyatlarıda ön arka 360 dolar civarı tabi bu fiyat ebay fiyatı. 24 delikli olanını internette baya araştırdım ön arka set halinde satılanını bulamadım . Ön arka tek tek buldum onlarda çok komik rakamlara satılıyor. 18-30 dolar arası sadeec ön göbek düşünün.

Adama sorduğumda bana göbeklerin özel üretim olduğunu canondale için üretildiğini felan söledi. Set halinde almış jantlar teller ve göbekleri demonte halde yurtdışından getirtmiş.

Şu anda ciddi sıkıntı yaşıyorum bu konuda. 28-32 delikli olanları ile arasında bu kadar fiyat uçurumu olabilirmi? Bu göbekelrin 24 delikli olanları elinde olanlar görenler bilenler bilgi verirse çok sevinirim.

28-32 delikli olan dirty flea lar ile aynı kalitedemidir? verdiğim paraya değermi? şimdiden çok teşekkürler

Scudo
Jantınız (link) 24 delik evet ve fiyatı oldukça uygun. Göbek konusunda bilgim yok. İyice araştırmadan para vermezsiniz umarım...

göbekler beyazmış rulman kısımları kjırmızı kaset kısmı kırmızı gören bilen fiyatını bilen varsa yardım edebilirmi

• Beğen
Tepkiler: Derviş Özcan
jantları ben aldım beyaz göbek siyah çember siyah teller kırmızı tel başları .sesi çok hoş.

Geri