Scudo Sports

Sundu mu ? - Seda mı ?

seda bisiklete gitmedim ama doruktan alışveriş yaptım tavsiye ederim , sunduya da gittim fiyatları diğerlerinden yüksek ve ne de olsa ordakiler çankaya esnafı yani bulaşma derim :D ben bisikletimi narlıdere motisten aldım ama satan adama uyuz oldum ben de 2. bakımını sahildeki küçükyalı motisten yaptırdım orda daha bi ilgi var sonuç olarak doruk ve türevlerini tavsiye ederim çünkü izmirdeki ilk pro bisikletçiler doruk-seda motis de bunlardan sonra gelir ;)

Scudo
arkadaşlar ben carraro nun 475 ya da 476 modelini düşünüyorum da. her yeri aradım.izmirde sundu bisiklette ve motis bisiklette bulunuyo bu modeller.ama burdaki yorumlar bu 2 bisiklet satıcısının mimli oldukları yönünde yanılıyo muyum? yalnız şöyle bir olay ben t.dağlıyım ve sizin yakındığınız teknik servis eksikliğine pek dahil olmuyorum.Bir problem olduğunda illaki aldığım yere mi götürmek zorundayım ( teknik bakımın fln izmirde olması söz konusu değil t.dağ daki bisikletçimden halledicem böyle şeyleri bi kadro çatlaması halinde aldığım bayiyle irtibat söz konusu heralde)

İki kelime söyleyeyim ben de;
Seda Bisiklet

Ben de doruk bisikleti söyleyeyim karşıyaka da oturmama rağmen turgay abi müthiş bisikletçidir çok yardımcı olur baştan diyim!

Geri