Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Suntour 27.5" XCM RL SF14 Ön Amortisör Hakkında

YILMAZ Doğucan

Aktif Üye
Tepki
58
İsim
YILMAZ DOĞUCAN
Bisiklet
Sedona
Merhabalar yeni maşa almak istiyorum yalnız 27.5 piyasada hala pahalı internette bir maşa gördüm bütçem için ideal konumda sizlerden deneyimlerinizden bilgi edinmek istiyorum.sizce bu maşa alınırmı daha önce kullanan varmı ben bisikleti pab(perşembe akşamı bisikletçileri) ile kullanıyorum haftada 1 gün uzun tur 2-3 gün şehir içi gezinti bazende ormanda arazide geziyorum şuan salcano ng650 kullanmaktayım üzerinde stock haldeki zoom amortisör var ve pek işe yaradığını düşünmüyorum çok yaylanmıyor :D

Suntour 27.5" XCM RL SF14 Ön Amortisör

Adsız.png
88_3.jpg

Scudo
Kilosu dışında fena değil. 26 janta uygun olanını kullanmıştım. Yolda birakma, sertleşme vs gibi problemleri olmadı. Ağırlığı da fiyati göz önünde bulundurulursa kabul edilebilir düzeyde

• Beğen
Tepkiler: YILMAZ Doğucan
26" olanını kullanıyorum. Gidondan kilitlemesi yok bendekinin. Eskişehir şartları için konuşmak gerekirse; kışın sertleşiyor. Hatta -10 derecenin altındaki sıcaklıklarda çok çok az esneme yapıyor. Yaz ile kış için farklı sertlikte kullanıyorum ama yine de belli ediyor sertleştiğini. Normal havalarda ise fiyata göre gayet güzel çalışıyor. Uzun süre temizlemeden sürünce de sertleşiyor. İyi çalışması için arada bir iç bacakların dışarıda kalan kısımlarını ve lastik kısmı temizlemek gerekiyor. Hatta hafif yağlı bezle silmek daha iyi sonuç veriyor. Ağırlık haricinde söyleyebileceklerim bunlar.

• Beğen
Tepkiler: YILMAZ Doğucan
Teşekkür ederim arkadaşlar büyük ihtimalle alacağım bu maşayı kg gibi pek bi takıntım yok zoom maşadan kat kat iyi olacağını tahmin ediyorum

@YILMAZ Doğucan

Maşayı aldınız mı? Performansı nasıl?

aldım kullanışlı bir maşa çok prof olmasada zoom maşadan sonra farkı yaşıyorum:)

Selamlar, öncelikle hayırlı olsun.büyük bir hort yapıyorum ama genede sormak istiyorum.memnumusunuz hala? Bendede bianchi rcx227 var ve zoom maşasından tak tak ses geliyor buradaki servis ilgisiz, yinede peşine düşüp diğer servislere soracağım ama eğer sonuç çıkmassa bende bu maşayı almayı düşünüyorum sizce f/p nasıl şuanki fiyatı 220 tl civarı

Geri