Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Suntour NRX Remote maşa boşluğu

bil nasih

Üye
Tepki
2
Sedona 311 bisiklet aldım. Bisiklet konusunda amatörüm. Ancak hergün 45 km kullanıyorum bisikletimi.

Kullandığım yolun bazı kısımları bozuk. Bir kaç defa bu bozuk kısmı amortisör kilitli olarak geçtim. Şimdi amortisörde biraz boşluk gibi bir şey var. Amortisör bir engelle karşılaştığında 1-2 cm kadar aniden düşüyor. Sanki orada boşluk var gibi. Bu durumun nedeni nedir acaba?

Bu amortisörün özellikleri, bakım ve kullanım konusunda dikkat etmem gerekenler hakkında bana bilgi verirseniz sevinirim.

Scudo
Aynı bisikleti kullanıyorum. Bende şuan böyle bir sorun yok fakat benimde soracağım bu maşa hakkında ne düşünüyorsunuz?

Özellikle uygun fiyatlı maşalarda bu tür sorunlar mümkün, bence de sabit maşa derim.

suntour fena bi maşa değildir,kolay kolay bişey olacağını sanmıyorum fakat burda yapılan hata kilitli şekilde engebeli yolda gitmek olmuştur.bu da maşaya gelen gücün direkt olarak kilit üzerine binmesine ve kilidin zarar görmesine neden olur.

• Beğen
Tepkiler: Tamer KAMIŞLI
amortisör kilidi açık iken bir sorun yok gayet memnunum. Fakat kilitli giderken küçük çukur yada yükseltilerde tak tak ses geliyor. Birde bu amortisör yaylı mı havalı mı bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Kilitli maşalar kilitli iken bu tür sorunlar olabiliyor maalesef, bu nedenle bende sabit maşa tercih ettim.

selam salcano city sport21 vs sahibiyim.üzerinde suntour marka kilitli amortisör var.manuel kumandalı maşa üstünde kilitleme.bir bisikletçi bunu remote lock özelliğine çevirebileceğini 20 liraya gidondan kilitleme özelliğine kavuşabilieceğimi söyledi.bu konuda bilgisi olan varmı böyle dönüşüm mümkünmü mümkünse bir zararı varmı bide kilitli maşa sürücü bisikletin üstünde iken kilitlenmez diyorlar bu konularda bilgi verebilecek arkadaşlardan destek lütfen.

Benım xcm v2 maşamdada aynı sorun vardı aslı bisiklete gonderdım yenısını gonderdıler maşanın :)

amortisörlü maşa kadroya gelen darbeleri emici özelligi varsa bir sey diyemem bu konuda tam net bilgiyede ulasamadim.sadece konfor acısından kullılıyorsa bence cok gereksiz bosa efor gucu emiyor.uzun yolculuklarda genelde sabit maşa kullniyorlar.benimde tercihim sabit maşa.rijit esnemiyor.bu da konuyla pek ilgisi yok ama hep karbon icin bosa para yatirmanın gereksizligini test eden guvenilir makale.ilgimi cekti paylasmak istedim. çelik+donanım iyi olsun[/url] iyi olsun yeter. (link)

Selam,

Ekteki bisikletin masasinda cok ufak bir bosluk var. On freni yokus assagi kullandigimda ozellikle tikirti seklinde gidonda hissediyorum. Ya da bozuk satihta hissediliyor. Sokmeden once bir danisayim istedim. Yorumlarinizi alabilir miyim? Bir de bu masayi sokmek icin ozel bir alete gerek var mi? 20160813_213604.jpg

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri