Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Suntour XCM PM RL 100 gidondan kilitli maşa hakkında

30 Gold TK, Recon Silver tk'dan alt seviye mi kalıyor size göre? Ya da Marvel Pro kullandınız da diğerlerine kıyasla çok mu üstün geldi. Ben hiçbir şey anlamadım cümlelerden...

Scudo
sizce 30 gold daha mı iyi ?

ohhh pardon pardon modelleri karıştırdım :( benim kafa xc30 a gitti

En başından beri yanlış maşa zannettiğini düşünerek, hatasız kul olmaz deyip benim açımdan konuyu noktalıyorum...

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
Abiler başlıkta da yazdığım gibi sunrun kullanıyorum :D Bisikletim de pek iyi değil ama maddi durumlar sebebiyle mecburen severek biniyorum.

Ama nasip olursa (babamın işleri açısından iyi olursa) yeni bir bisikletle birlikte x7 sete avid elxr 3 lere ve recon silver'a kavuşacağım İNŞAALLAH (dualarınızı benim için eksik etmeyin :D)

Sizce çok büyük bir fark yaşıyacak mıyım ?

Saygılar. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar. Başlıkta da yazdığım gibi sizce 27.5'inchlik bir bisikllette 150 mm maşa kullanmak açıları bozar mı sıkıntı yapar mı? Veya normalde 100 mm fabrika çıkışını 150 mm yapmak sürüşte sorun yapar mı?

Merhaba Anıl,
Bu forumda gördüğüm türkçeyi en iyi kullanan ve yazım kurallarına uyan nadir kişilerden birisin ve üstelik çok da gençsin.

"Başlıkta da yazdığım gibi sizce 27.5'inch bir bisikllette 150 mm maşa kullanmak açıları bozar mı sıkıntı yapar mı ?

Veya normalde 100 mm fabrika çıkışını 150 mm yapmak sürüşte sorun yapar mı?"

Dahi anlamında - de -da ve sorun anlamında -mi, -mu ayrı yazılır.Ve dahi anlamında - ki de öyle. Bunları sen hep doğru yazmışsın. Teşekkür ederim.

Günjellll, senin o anki neşenden kaynaklanmış olsa gerek. :) Tabii yapmamak daha iyi.

Gelelim soruna, 650B bisiklet 27.5 inç lik jant kullanan bisiklet kadrosuna sahiptir.Sözünü ettiğin maşa da 15cm lik hareket mesafesine sahip.
650B uyumlu maşaları googleda aratınca çıkacaktır. (650B compatible forks, 150mm travelling distance) Bu maşa uyumlu görünüyor.

Kolay gelsin.

Düzeltme; günjelll kelimesini Enes SAVAŞ söyledi Anıl ÇOBAN üzerine alınmasın:)

Bir de bu konu ile ilgili bir şey sormak istiyorum. 27,5" bisiklet nasıl oluyor? Yaklaşık 70 cm falan ediyor. Yazım hatası mı var acaba?

27.5 inç jant taşıyan bisiklet, bu kadro boyu değil.(650B=27.5)

@Uğur SARIGÖL

İki hesabı da ben kullanıyorum abi yani buradaki yazılar bana ait :) :D (anılçoban sokaktan arkadaşım)

@laciverti

İki hesabı da ben kullanıyorum abi yani buradaki yazılar bana ait :) :D (anılçoban sokaktan arkadaşım onun hesabı konu açarken kullanıyorum çünkü ben konu açınca ceza yiyorum yönetim tarafından .s)

• Beğen
Tepkiler: laciverti
marvel reba seviyesinde olup bana sorarsanız rs den kat kat daha iyidir.çalışma sistemi çok farklı ve gerçekten manitou lar en iyi çalışan maşalar bana göre.

dostum hemen söyleyeyim şimdi bu çok gereksiz bir şey 150 maşayla obisikletten merdiven inmekten başka zevk alamassın .

ikincisi zaten maşayı taksan bile açılar çok fazla değişir kadro çok sürmez elinde kalır yada sen birinin elinde kalırsın.allah korusun.

sen gel vazgeç bu işten.

Rebadan belki kat kat daha iyi degil ama seviye olarak ayni diyebiliriz. Calisma konusuna gelince Manitoulardan daha iyi calisan masalar var, manitou sizce belki en iyisi olabilir ama genel olarak en iyiysi diye noktalamak dogru degil. Sunu da belirtmek isterim, Manitou da üst seviye ve cok iyi bir masadir.

murat bey zaten "bana göre diye belirttim."kızmayın inanın şu zamana kadar en az 15 tane maşad değiştirdim tekrar söylüyorum bana göre en iyi çalışşan manitou idi.

Estagfurullah kizmadim, yanlis anlasildiysa ben özür dilerim. Bende size göre olabilir ama genel olarak degil demistim. Tabiki herkesin kendine özel sevdigi bir marka vardir ve o marka onun icin altin degerindedir. Manitou da sizin icin degerli oldugunu görüyorum. Ayrica manitou dedigim gibi, kalite olarak üst seviye ve cok iyi masadir.

Merhabalar öncelikle :)

Bisikleti aldım diye forumu terk ettim sanmayın sakın ben hep burdayım :D

Neyse fazla uzatmadan sorayım :

Şimdi ben bisiklet aldım ama üstündeki XCM maşa iyi , fena değil de zamanla değiştirmek gerekiyor sanki :eek:ut:

Bu yüzden araya da bayram girceği için ben de elimdeki parayla yeni bir maşa alayım diye düşündüm.

Varsa bildiğiniz RS veya kaliteli SR maşa tavsiyelerinizi bekliyor olacağım :)

Bütçeni biraz daha arttır değiştirdiğine değsin

bizim maşa gayet iş görür bence bir kaç sene sorun çıkarır gibi gelmiyor performansından memnunum...

o bütçe ile alacağın sıfır bir maşa xcm'den çok farklı olmaz diye düşünüyorum. en azından gidondan kilitli olanları(mlo zorluk çıkartır, daha iyi performansı olsa da değişmem :) )
havalı ve hafif bir maşaya geçmeyeceksen değiştirmek gereksiz. en azından benim düşüncem bu, çünkü performansı çok zorlamayan birisi için yeterli.

Geri